Velkommen til branchens foretrukne it-system

Prøv gratis i 30 dage incl. en uforpligtende gennemgang af EG One.

Prøv gratis i 30 dage

Passer præcis til din rolle i virksomheden

 • Mester
 • Medarbejder
 • Bogholder
Tilbage
Frem

Mester

EG One giver dig som håndværksmester, installatør eller direktør et konstant opdateret og komplet overblik over din virksomhed fra både pc og mobile enheder. Du styrer projekter og lager, fakturerer, udfører kvalitetssikring, samler dokumenter og har 100 % overblik over tids- og materialeforbrug, løn og alle andre relevante funktioner på ét sted.

Du kan let give dine medarbejdere, revisor, bank og kunder adgang til de funktioner og oplysninger, du vælger. EG One er kort sagt din virksomheds digitale samlingspunkt. 

Brug 20 minutter og få en gratis demo af EG One

Svend og montør

EG One giver dine medarbejdere hurtig og nem adgang til al viden om dagens opgaver fra både pc og mobile enheder.  

Opgavebeskrivelser, ordreoprettelsesmulighed og geografisk vejviser er blot nogle af eksemplerne. Samme sted kan dine medarbejdere registrere fx tid og materialeforbrug og udfylde kvalitetsstyringsrapporter. Alt dette letter arbejdsdagen og eliminerer papirarbejdet og risikoen for fejl.

Se de mange smarte funktioner her

Bogholder

Med få klik kan din bogholder klare dagens opgaver, og risikoen for tastefejl minimeres.

Blandt de mange smarte og intuitive funktioner indeholder EG One en intelligent bilagsscanningsfunktion. Bilaget overføres som foto til EG One. Løsningen genkender og registrerer nøgleinformationer som leverandør, beløb, faktura- og betalingsdato og foreslår sågar, hvor bilaget skal konteres. Men også den traditionelle kassekladde er nytænkt og optimeret til lynhurtig indtastning. Kontoplanen er tilgængelig fra dag ét, så det er hurtigt at komme i gang. Vælger du at tilknytte BankConnect-appen, får du mulighed for automatisk indlæsning af bankposteringer.  

Se de mange funktioner her

Gratis adgang for din revisor

Inviter din eksterne bogholder eller revisor inden for i EG One. Det gør det nemt for dig at få økonomisk rådgivning om dit regnskab, og revisoren kan hurtigt finde frem til de nødvendige tal.

Nyheder og artikler

14jun
News
Opdateringer af EG One
Byggebranchen må aldrig glemme likviditetsstyringen
5 tips til kommunikation i byggeriets faser

Kunderne siger ...

 • Beatræ A/S - regnskab

  Med en it-løsning fra EG følger et modul for elektronisk godkendelse af leverandørfaktura, og Beatræ modtager nu de fleste fakturaer elektronisk med mulighed for at scanne papirfakturaer ind i systemet.

 • NILS WIUM ApS

  Ved beregninger, tilbudsgivning og efterkalkulation benytter Niels Wium EG Kalkulation, og han oplever en håndværkerløsning, der er nem at bruge, og som blandt andet sikrer, at priserne bliver ens hver gang.

 • Knudsker El

  Knudsker El blev ved Dansk Byggeris it-messe 2016 udnævnt til årets mest it-modne håndværksvirksomhed i kategorien Planlægning.

 • Jakob Ebbesen

  Tømrermester Jakob Ebbesen vurderer, at hans udgifter til ekstern bogholder er reduceret med 50 procent efter indførelsen af Webtid.

 • Jan Drøhse ApS

  Jan Drøhse, Løgumkloster Tømrer- og Snedkerforretning, blev ved årets it-messe 2016 udnævnt til årets mest it-modne håndværksvirksomhed i kategorien Tilbudsgivning.

 • Cawo A/S

  CAWO A/S er et etableret tømrer- og snedkerfirma med 40 ansatte. Firmaet i Haderslev har opnået succes ved blandt andet at holde godt styr på økonomien og efterkalkulere hver enkelt opgave.

 • Wils A/S

  It-værktøjer har gjort det muligt for Thomas Wils at styre sin forretning med det overblik og den struktur, han ønsker. Og det har været medvirkende til, at virksomheden i dag oplever en markant vækst.

 • Nygaard A/S

  Når entreprenørfirmaet Nygaard A/S afgiver tilbud på større byggesager, vælger indehaver Frederik Nygaard at lade EG Beregnerservice stå for kalkulationen. Han har mange års erfaring med samarbejdet, og for ham er det garanti for at få den bedste sparring, viden og knowhow.

 • B. Nygaard Sørensen

  Med EG Lønservice får B. Nygaard Sørensen god støtte i lønbehandlingen og har en sikkerhedsventil i hverdagen, så lønnen udbetales til tiden og uden fejl.

Kurser og arrangementer

EG One giver en hånd med under hele byggeriet

Webinar
Gratis

Brug en halv time, og se, hvor let det er.

EG One
EG One
EG One

Lav skarpe tilbud, der tjener sig hjem

Webinar
Gratis

På webinaret får du en introduktion til branchens foretrukne beregnerværktøj, som gør det nemt for dig at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt – samtidig med at du har helt styr på omkostningerne.

Lav skarpe tilbud

Slip for besværet med lønadministration

Webinar
Gratis

På webinaret får du et smugkig på, hvordan du slipper for besværet med administrationen i forbindelse med løn. Sæt blot en halv time af, og bliv introduceret til, hvordan du kan lade EG Lønservice klare lønnen, så du slipper for besværet.

EG Lønservice

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.