Mesterguide
29. oktober 2020

Ny MesterGuide 2020: Sådan gør de bedste mestre

Helt ny 2020-MesterGuide er ude - med tip til at få en bedre forretning. Vi har spurgt over 1.600 mestre i dansk byggeri, hvordan de driver forretning, og deres erfaringer kan du nu bruge gratis i dit firma.

Vidste du, at næsten halvdelen af dine kolleger registrer tid digitalt? Eller at 71 procent fakturerer hver uge?

MesterGuiden 2020 fra EG viser, at 47 procent af de bedste mestre bruger it, når de tidsregistrerer. Det er et af resultaterne i den nye guide, hvor du kan se flere eksempler på, hvordan de bedste håndværksmestre gør.

Få inspiration

For at blive ved tallene, så fakturerer 71 procent af de adspurgte håndværksmestre hver uge, og det giver dem større chance for at få pengene til tiden. Styring af sager og netop fakturering er et ømt punkt for mange mestre, som har en udfordring med både at få alt med på fakturaen og få den sendt afsted.

MesterGuiden er en hjælp til dig som mester og kan give vigtig inspiration til, hvordan du bruger it i firmaet og får it implementeret effektivt.
Måske kan du lære noget af de bedste i branchen.

Hvad gør du i dag?

Hvordan gør du i dit firma, og kan du drive din forretning bedre?

Vores erfaring er, at de fleste mestre kan forbedre likviditeten og bruge mindre tid på kontoret, især ved at bruge et it-system, der samler alt på sagerne ét sted. Det giver overblik og sparer tid.
Altså at du i hverdagen kan klare både tids- og materialeregistrering, sagsstyring, kvalitetssikring og fakturering i kun et system. Og det meste fra mobilen ude på pladsen.

Byggeriet i en coronatid

Nye rutiner i hverdagen, håndsprit og hjælpepakker: Du kan sikkert skrive under på, at det har været anderledes at drive firma i tiden med coronavirus.
Det er vigtigere end nogensinde, at du har styr på din forretning, forbedrer hvor du kan, og at du kan arbejde fleksibelt med it og online.

Fra 2018 og frem til i dag har vi spurgt over 1.600 håndværksmestre, hvor mulighederne for at tjene penge er størst, også under corona. Det kan du læse mere om i 2020-MesterGuiden.

Vil du have MesterGuiden 2020?
Du kan få den gratis guide fra EG her.