Koncernledelse
 • CEO

  Mikkel Bardram

  Mikkel kommer senest fra en stilling som CEO for Satair Group SAS. Tidligere har Mikkel haft andre lederposter i Satair A/S, hvor han blandt andet har været ansvarlig for fusionen med Airbus Material & Logistics Management. I en længere årrække var han Group VP, Supply Chain. Før Satair har Mikkel blandt andet været hos McKinsey & Company (Business Technology Office) og hos Novozymes som Systems Analyst. Mikkels karriere startede hos MAS UK Ltd. London (IBM Global Services). Mikkel har en HD i udenrigshandel og en Master i International Marketing Management (cand.merc.), CBS, herunder et semester på Texas MBA (Austin) inden for finance og entrepreneurship.
 • COO

  Erik Kaae

  Erik Kaae, født 1964, tiltrådte som COO, Chief Operating Officer, i EG i 2014. Erik Kaae har mere end 20 års erfaring med ledelse inden for it-konsulentbranchen. Erik kommer senest fra Microsoft Danmark, hvor han var i 10 år, først 4 år i rollen som COO og senest som salgsdirektør for Danmark/Island (SMSP) og ansvarlig for partnere og Dynamics-forretningen. Tidligere har Erik været hos Compaq, HP og NCR/AT&T inkl. nogle år i SAP's hovedkvarter i Tyskland, og han brugte i starten af sin karriere 4 år på globalt at repræsentere AT&T i diverse standardiseringsorganer. Erik Kaae har en master fra DTU og en HD fra CBS.

  Bestyrelsesposter

  • ITB's hovedbestyrelse
  • Bestyrelsesformand for Young Enterprise, Region Hovedstaden
 • CFO

  Allan Buhl Møller

  Allan Buhl Møller

  CFO

  Allan Buhl Møller

  Tlf: +45 7260 1202

  allan.moller@eg.dk

  Allan Buhl Møller, født 1958, blev ansat som CFO i 2009. Allan kom til EG fra International Health Insurance Danmark A/S, hvor han var CFO samt Deputy Finance Director og Assistant General Manager for BUPA International. Allan har tidligere været økonomidirektør i Zurich Insurance og økonomichef hos Forenede Assurandører. Allan Buhl Møller er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i København i 1988.
 • Executive Vice President, EG Industry Solutions

  Bjarne Aarup

  Bjarne Aarup

  Executive Vice President, EG Industry Solutions

  Bjarne Aarup

  Tlf: +45 7260 1205

  bjarne.aarup@eg.dk

  Bjarne Aarup, født 1961, har siden 2015 været direktør for EG Industry Solutions. Bjarne kom til EG i februar 1997 og har været direktør for en lang række af EG's brancheløsninger og senest direktør for det danske selskab. Tidligere har Bjarne været ansat i IBM som bl.a. salgs- og konsulentchef og før det hos Mercuri Urval som konsulent. Bjarne Aarup har en HA fra Aalborg Universitet og en HD-A fra Handelshøjskolen i Aarhus. Herudover har han en MBA fra Henley UK i 1994.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i Danski A/S
  • Medlem af bestyrelsen i CostPartner A/S
 • Executive Vice President, EG Citizen Solutions

  Johnny Iversen

  Johnny Iversen

  Executive Vice President, EG Citizen Solutions

  Johnny Iversen

  Tlf: +45 7013 2211

  johnny.iversen@eg.dk

  Som divisionsdirektør for EG Citizen Solutions er Johnnys mål at gøre EG til det offentlige Danmarks mest værdifulde samarbejdspartner. Johnny er født i Aalborg i 1974 og respekteret som en resultatorienteret og handlekraftig leder med international og dyb erfaring fra it-branchen. Den praktiske it-erfaring er suppleret med en MBA, en HD i organisation, samt en Datanomuddannelse i strategi. Johnny startede sin karriere i EG i 2012 som vicepresident for Customer Support, avancerede til vicepresident i 2013 for Utility Enterprise Solutions, inden han i 2016 blev direktør for EG Silkeborg Data A/S. Tidligere har han blandt andet været ansvarlig for opbygning af en fælles nordisk support og BPO-organisation til forsyningskunder baseret på Dynamics AX som vicepresident i Global Support og Head of Global Customer Support i IBS-koncernen.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i Silkeborg Data A/S
  • Bestyrelsesformand i AX IV SD Holding II ApS
  • Bestyrelsesformand i AX IV SD Holding ApS
 • Executive Vice President, EG Business Application Services

  Henrik R. Møller

  Henrik R. Moeller

  Executive Vice President, EG Business Application Services

  Henrik R. Møller

  Tlf: +45 7260 1209

  henrik.r.moeller@eg.dk

  Henrik R. Møller, født 1969, blev ansat som divisionsdirektør i 2011 og har siden 2015 været direktør for EG Business Application Services, som varetager forretningsområderne EG Digital og Managed Services. Henrik har mere end 25 års erfaring fra it-branchen, senest som administrerende direktør i Applicon A/S. Før det var Henrik ansat som COO i Capgemini Danmark og konsulentchef i SAP Danmark. Henrik har beskæftiget sig med både salg, konsulentydelser og produkt-/konceptudvikling på tværs af brancherne professional services, logistik & produktion og detail samt løsningsområderne business intelligence/analytics, ERP, cloud, digitale forretningsmodeller og digitalisering generelt. Henrik R. Møller er uddannet cand.scient. i datalogi fra Københavns Universitet, exam.art. i informationspsykologi og har desuden en Executive MBA.

  Bestyrelsesposter

  • IT Minds ApS
 • Executive Vice President, EG Business Ready Solutions

  Jesper Andersen

  Jesper Andersen

  Executive Vice President, EG Business Ready Solutions

  Jesper Andersen

  Tlf: +45 7260 1207

  jesper.andersen@eg.dk

  Jesper Andersen, født 1972, tiltrådte som divisionsdirektør i 2014 og har siden 2015 været direktør for EG Business Ready Solutions. Jesper er endvidere ansvarlig for EG's M&A-aktiviteter – Mergers & Acquisitions. Jesper kom til EG i maj 2002 og har bl.a. været leder af Siebel-afdelingen, direktionsassistent, kommunikations- og marketingdirektør og direktør for Enterprise Solutions-divisionen. Tidligere har Jesper været ansat som konsulent hos Deloitte Consulting. Jesper Andersen er uddannet cand.merc. i markedsføringsøkonomi og afsætning fra Handelshøjskolen i Aarhus i 2000.
Landeledelse
 • Managing Director, EG Sverige AB

  Stefan Fleron

  Stefan Fleron

  Managing Director, EG Sverige AB

  Stefan Fleron

  Tlf: +46 4020 7888

  stefan.fleron@eg.se

  Stefan Fleron, født 1960, har siden 2014 været direktør for EG Sverige. Stefan har 30 års erfaring i it-branchen – i perioden fra 2009 til 2014 som direktør i Tacticus AB, der er specialiseret i ERP og Business Analytics og blev købt af EG i foråret 2014. Stefan er uddannet civilingeniør fra Lunds Tekniske Højskole (LTH) i 1987.
 • Managing Director, EG Norge AS

  Morten Sælemyr

  Morten Sælemyr

  Managing Director, EG Norge AS

  Morten Sælemyr

  Tlf: +47 33 79 50 60

  Morten.selemyr@eg.no

  Morten Sælemyr, født 1962, blev ansat som direktør for EG Norge i 2013. Morten har mere end 25 års erfaring fra it-branchen, herunder international ledererfaring fra UK. Morten var før ansættelsen i EG administrerende direktør for Columbus Norge A/S og før det regionschef i Customax ASA. Morten er uddannet i it/kommunikation fra Norges Informationsteknologiske Højskole, NITH, i 1989.
Funktionsledelse
 • Director, Processes & Projects

  Bo Flemming Bay

  Bo Bay

  Director, Processes & Projects

  Bo Flemming Bay

  Tlf: +45 7260 1210

  bo.bay@eg.dk

  Bo Flemming Bay, født 1964, står i spidsen for interne projekter og arbejder med udvikling af EG's processer. Bo kom til EG i 2006 og har siden da arbejdet med forretningsudvikling både internt og hos vores kunder samt været ansvarlig for EG's interne leanprojekt. Bo har mere end 25 års erfaring fra it-branchen, blandt andet som Executive Vice President hos Columbus IT Partner, hvor han var en del af topledelsen med ansvar for opbygning og udvikling af selskabets udenlandske datterselskaber. Bo er uddannet programmør.
 • Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  EG kollega

  Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  Tlf: +45 7220 7819

  ctril@eg.dk

  Claus Trillingsgaard, født 1976, tiltrådte i 2016 som direktør for Global Delivery med ansvaret for at konsolidere og udvide EG's globale leveranceplatform, så kunderne kan realisere fordelene ved at have tilgang til både core-, near- og off-shore teams. Claus har 20 års erfaring fra IT-branchen og har i de sidste 15 år arbejdet med ledelse af global softwareudvikling og geografisk distribuerede leveranceteams for firmaer som Rambøll, KMD og Tryg. Claus har i flere år været udstationeret i Indien og Ukraine hvor han har haft ansvaret for at etablere leverancekapacitet inden for forankring, eksekvering og levering af IT-projekter og -programmer for danske og nordeuropæiske kunder. Claus har desuden været specialkonsulent inden for global softwareudvikling for UN og WTO organisationen International Trade Center.
 • Director, EG IT

  Klavs Mensberg

  Klavs Mensberg

  Director, EG IT

  Klavs Mensberg

  Tlf: +45 7260 1222

  klavs.mensberg@eg.dk

  Klavs Mensberg, født 1969, blev ansat som it-direktør i 2007. Klavs har en baggrund som it-direktør hos LEGO, og tidligere har han været konsulentchef og afdelingsleder hos WM-data, senere Logica. Klavs Mensberg er uddannet inden for computer science fra Aarhus Universitet i 1995 og ledelse fra Århus Købmandsskole i 2004.
 • Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Mads Christensen

  Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Tlf: +45 7260 2563

  mads.christensen@eg.dk

  Mads Christensen, født 1976, tiltrådte som direktør for Corporate Procurement i 2014. Mads har mere end 20 års erfaring med indkøb, senest som global commodity manager i Vestas. Mads har beskæftiget sig indkøb og logistik på tværs af en række industrier og produkter, herunder it, consulting og manufacturing.
 • Director, Corporate Marketing

  Mikkel Kruse

  Mikkel Kruse

  Director, Corporate Marketing

  Mikkel Kruse

  Tlf: +45 7260 1916

  mikkel.kruse@eg.dk

  Mikkel Kruse, født 1975, tiltrådte som direktør for Corporate Marketing i 2015. Mikkel har mere end 20 års erfaring fra it-branchen, senest som markedschef for Microsoft i Danmark, på Island og Færøerne. Mikkel har beskæftiget sig med både salg og marketing på tværs af en række industrier og produkter, herunder cloud, produktivitet og ERP-løsninger.
 • Director, HR

  Tina Bodin

  Tina Bodin

  Director, HR

  Tina Bodin

  Tlf: +45 7260 1203

  tina.bodin@eg.dk

  Tina Bodin, født 1972, tiltrådte som direktør for HR i 2005. Tina kom til EG i 2000, hvor hun startede som HR Development Manager. Før Tina kom til EG, har hun bl.a. beskæftiget sig med implementering af SAP R/3 Human Resource, Knowledge Management, rekruttering, projektledelse og generel personale- og organisationsudvikling. Tina Bodin er uddannet cand.merc. i Human Resource Management fra Copenhagen Business School i 1997.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem i IT Minds ApS
Bestyrelse
 • Bestyrelsesformand

  Klaus Holse

  Klaus Holse

  Bestyrelsesformand

  Klaus Holse

  Bestyrelsesmedlem siden 2013. Som administrerende direktør for SimCorp og med en baggrund som bl.a. Corporate Vice President i Microsoft med ansvar for Vesteuropa er Klaus et velkendt ansigt i it-branchen.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i EG Holding A/S
  • Bestyrelsesformand i AX IV EG Holding III ApS
  • Bestyrelsesformand i Delegate A/S
  • Bestyrelsesformand i Lessor A/S
  • Bestyrelsesmedlem i The Scandinavian A/S
 • Næstformand

  Christian Bamberger Bro

  Christian Bamberger Bro

  Næstformand

  Christian Bamberger Bro

  Christian Bamberger Bro er cand.oecon. fra Aarhus Universitet og startede hos Axcel i 2014. Christian Bamberger Bro har tidligere været hos Permira i London og Stockholm fra 2006 til 2014. Før det var han hos McKinsey i København og tidligere hos Nordea Corporate Finance i København.

  Bestyrelsesposter

  • Næstformand for bestyrelsen i EG Holding A/S
  • Næstformand for bestyrelsen i AX IV EG Holding III ApS
  • Næstformand for bestyrelsen i Conscia
  • Næstformand for bestyrelsen i Lessor
 • Bestyrelsesmedlem

  Martin Lippert

  Martin Lippert

  Bestyrelsesmedlem

  Martin Lippert

  Martin Lippert er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og har en ph.d. fra samme sted. Martin Lippert har tidligere været medlem af koncernledelsen i TDC A/S, både i rollen som Group COO og som chef for TDC Erhverv. Før TDC var Martin Lippert CEO i televirksomheden Mach Sarl i Luxembourg.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem i EG Holding A/S
  • Bestyrelsesmedlem i AX IV EG Holding III ApS
  • Bestyrelsesmedlem i Halberg Holding A/S
 • Bestyrelsesmedlem

  Jørgen Bardenfleth

  Jørgen Bardenfleth

  Bestyrelsesmedlem

  Jørgen Bardenfleth

  Bestyrelsesmedlem siden 2014. Jørgen Bardenfleth er en kendt og respekteret figur i både den danske og den europæiske it-verden. Jørgen er forhenværende Microsoft-chef og formand for regeringens vækstteam for IKT og digital vækst.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i Accelerace Fonden
  • Bestyrelsesformand i Accelerace Management A/S
  • Bestyrelsesformand i Arkitema A/S
  • Bestyrelsesformand i Dubex A/S
  • Bestyrelsesformand i Symbion A/S
  • Næstformand for bestyrelsen i BLOXHUB
  • Næstformand for bestyrelsen i Symbion Fonden
  • Bestyrelsesmedlem i Adactit Aps
  • Bestyrelsesmedlem i Athena IT Group A/S
  • Bestyrelsesmedlem i EG Holding A/S
  • Bestyrelsesmedlem i AX IV EG Holding III ApS
  • Bestyrelsesmedlem i Minerva A/S
  • Bestyrelsesmedlem i Vallø Stift.
 • Bestyrelsesmedlem

  Charlotte K. Bennetsen

  Charlotte Kronborg Bennetsen

  Bestyrelsesmedlem

  Charlotte K. Bennetsen

  Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem siden 2009. Stilling: Økonomichef hos EG A/S. Uddannelse: HA og HD-R fra Handelshøjskolen i Herning.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem i EG Holding A/S
  • Bestyrelsesmedlem i BUSCAR A/S
 • Bestyrelsesmedlem

  Kristian Buur

  Kristian Buur

  Bestyrelsesmedlem

  Kristian Buur

  Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem: 2014 Stilling: Software Test Engineer, EG A/S Uddannelse: Cand.merc., Aalborg Universitet. Kristian Buur har over 15 års erfaring som applikationsspecialist inden for Dynamics AX med ansættelser hos blandt andre Damgaard, Dynaway og EG A/S.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesmedlem EG Holding A/S 
 • Bestyrelsesmedlem

  Kurt Hatlevik

  Kurt Hatlevik

  Bestyrelsesmedlem

  Kurt Hatlevik

Om EG

 • EG i tal
 • CSR
 • Vores historie
 • Investor
Tilbage
Frem

EG i tal

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder og har det mest komplette udbud af digitaliseringsløsninger og services til private virksomheder, stat, region og kommuner. EG blev grundlagt i Herning i 1977 og betjener i dag ca. 12.500 kunder via vores omkring 2.000 medarbejdere, fordelt på 27 lokationer i Danmark, Norge og Sverige.

I 2016 vækstede EG omsætningen med 11% til over 2 milliarder. Væksten i EBITDA var på 24%. Stigningen i cash flow fra operations var på 3%.

Hent årsrapport for 2016 her (zip)

Vi tager ansvar

EG A/S har underskrevet FN's Global Compact og støtter de ti principper om menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljø og antikorruption.

I EG er vi bevidste om vores ansvar over for vores interessenter, herunder medarbejdere, kunder, leverandører og øvrige forretningspartnere. I erkendelse af dette sociale ansvar har vi tilsluttet os FN's Global Compact og efterlever de ti principper om menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljø og antikorruption, og vi forventer, at vores vigtigste forretningspartnere følger lignende principper.

Vi aflægger hvert år en rapport om vores udvikling:

CSR

Vi har skabt værdi for vores kunder siden grunlæggelsen af EG i 1977. Herunder for du en gennemgang af de vigtigste milepæle i vores historie.

 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 1977-2011

Investoroplysninger

Fakta – obligationslån noteret på NASDAQ OMX First North Bond Market
DKK 1.100.250.000
AX IV EG Holding III ApS FRN 2020
ISIN DK0030329495
Første handelsdag var den 30. december 2013.

Læs virksomhedsbeskrivelserne for at få yderligere information, eller kontakt Allan Buhl Møller, CFO.

Virksomhedsbeskrivelse – del 1 (pdf)
Virksomhedsbeskrivelse – del 2 (pdf) 

Børsmeddelelser

Allan Buhl Møller

CFO

Tlf: +45 7260 1202

allan.moller@eg.dk

Kontakt din lokale EG-afdeling

Du er altid velkommen til at kontakte os. Find telefonnumre og adresser på vores kontorer.

 • Danmark
 • Norge
 • Sverige
 • Grønland
Tilbage
Frem

Kontor i Grønland

 • Digitalisering er kun for de beslutsomme

  VVS'17: Selvom digitalisering kan opstille væsentlige scenarier og nøgletal, er det stadig dig selv selv, der skal tage beslutningen, hvis der eksempelvis er projekter, der giver underskud hver gang.

 • EG's 360-graders retailfokus belønnes med pris

  EG er netop blevet udnævnt til LS Retail Diamond Partner 2017. Udnævnelsen sker på baggrund af EG's høje niveau af performance inden for service og support blandt kunder, der bruger LS Retails produkter.

 • IT-partnerskab skal give beboerne bedre boligadministration

  Boligselskaberne skal være i stand til at tilbyde væsentlig flere selvbetjeningsydelser via deres hjemmesider i fremtiden. Det skal en netop indgået hensigts- og partnerskabsaftale mellem 10 store boligselskaber og it-virksomheden EG A/S være med til at sikre. Hele den almene boligsektor kan se frem til mere digitalisering, mere effektiv og energibesparende drift samt et højere serviceniveau.

 • EG Citizen Solutions får ny divisionsdirektør

  Den 1. april 2017 overtager den 42-årige Johnny Iversen ansvaret for EG's samlede forretning på det offent-lige område som divisionsdirektør for EG Citizen Solutions.

 • EG køber Notaplan

  Markedets førende leverandør af it-systemer til administrationsopgaver og processer i automobilsektoren Notaplan bliver nu en del af Skandinaviens førende it-servicevirksomhed.

 • Redaktør på nyt medie: Du er allerede bagud med digitaliseringen

  Digital transformation er på dagsordenen, når ledelsen mødes i de fleste danske virksomheder – og det er ikke et sekund for sent, siger redaktør på det nye digitaliseringsmedie, TransformationTools.

 • Nyt digitalt medie: SamfundsDesign.dk skal bidrage til et bedre digitalt samfund

  Kommunernes og regionernes digitalisering blev kickstartet med en række fællesoffentlige digitalise-ringsstrategier og bølgeplaner. Men nu er de små bølger vokset til rene digitaliseringstsunamier, hvor selv de digitaliseringsansvarlige har svært ved at holde hovedet oven vande. Den udfordring forsøger en ny platform, www.SamfundsDesign.dk, nu at tage op.

 • To nye medier sætter digital transformation på dagsordenen

  Organisationer i både det offentlige og private står de kommende år foran store digitale ændringer og udskiftning af kritiske it-systemer. Nu lanceres SamfundsDesign og TransformationTools for at hjælpe ledere med at navigere det hastigt skiftende digitale landskab.

 • EG og PFA Ejendomme rejser spærene på nyt 5100 m2 hovedstadsdomicil

  Fredag den 6. januar afholdt PFA Ejendomme og EG A/S rejsegilde på den skandinaviske it-koncerns nye domicil i Ballerup, som samler virksomhedens to hovedstadsafdelinger under ét tag.