Om EG

 • EG i tal
 • EG-selskaber
 • CSR
 • Vores historie
 • Kurser
Tilbage
Frem

EG i tal

EG A/S er en af Skandinaviens førende softwarevirksomheder med 1.300+ medarbejdere fordelt på 22 kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Polen. EG udvikler og leverer branchespecifik software på abonnementsvilkår til mere end 17.500 offentlige og private kunder.

Download årsrapport for 2018 (pdf)

Selskaber i koncernen

AX IV EG Holding ApS – CVR: 35 37 77 86
AX IV EG Holding III ApS – CVR: 35 38 11 39
EG A/S – CVR: 84 66 78 11
EG Norge AS – CVR: 983 781 233
Lindbak Retail Systems AS – CVR: 968 992 600
EG Sverige AB – CVR: 556 164-5648
Lindbak Retail Systems AB – CVR: 556 484-9965
AX IV SD Holding ApS – CVR: 25 45 03 61
AX IV SD Holding II ApS – CVR: 25 45 53 71
Silkeborg Data A/S – CVR: 10 42 53 79
EG Digital Welfare ApS – CVR: 27 72 01 02
Dynaway A/S – CVR: 25 30 91 03
EG Hairtools ApS – CVR: 26 25 51 93
CodeZoo ApS – CVR: 36 19 78 89
Xena ApS – CVR: 34 08 06 31
Sonlinc A/S – CVR: 14 31 47 09
Calwin A/S – CVR: 19 44 33 45
IT Minds ApS – CVR: 32 93 96 35

Vi tager ansvar

EG A/S har underskrevet FN's Global Compact og støtter de ti principper om menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljø og antikorruption.

I EG er vi bevidste om vores ansvar over for vores interessenter, herunder medarbejdere, kunder, leverandører og øvrige forretningspartnere. I erkendelse af dette sociale ansvar har vi tilsluttet os FN's Global Compact og efterlever de ti principper om menneskerettigheder, arbejdsvilkår, miljø og antikorruption, og vi forventer, at vores vigtigste forretningspartnere følger lignende principper.

Vi aflægger hvert år en rapport om vores udvikling:

CSR

Vi har skabt værdi for vores kunder siden grundlæggelsen af EG i 1977. Herunder for du en gennemgang af de vigtigste milepæle i vores historie.

 • 2020
 • 2019
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 1977-2012

Kurser hos EG

EG tilbyder både planlagte standardkurser og kurser målrettet præcis til jeres hverdag og medarbejdere. Fælles for begge kursustyper er, at vi klæder jer godt på, så I får det bedste ud af den løsning, som I har valgt. Desuden hjælper vi gerne med kursusadministration, lokaler og udstyr til jeres kurser.

Læs meget mere om kurser i EG
Koncernledelse
 • CEO

  Mikkel Bardram

  Mikkel har været CEO for EG siden 2016. Tidligere har Mikkel været CEO for Satair Group SAS, hvor han arbejdede i en 10 års periode. Han har også arbejdet som management-konsulent hos McKinsey & Company og som SAP-konsulent i IBM Global Services og i Novozymes IT. Mikkel har en Master (cand.merc.) i International Marketing Management.
 • CFO

  Henrik Hansen

  Henrik Hansen tiltrådte som CFO i 2018 og kommer fra en stilling som koncern CFO hos Icopal Gruppen. Forinden har Henrik haft andre ledelsesposter hos Icopal, herunder i forbindelse med større restruktureringsprojekter inden for både produktion og finans for selskabets tyske og østrigske aktiviteter. Tidligere har Henrik været ansat i TDC's Treasury-afdeling og hos Novozymes som business controller for Supply Chain. Henrik har en cand.merc. i Finansiering og Regnskabsvæsen fra CBS og har senere suppleret med masterfag inden for Økonomi på Universidad de San Andrés i Buenos Aires.
 • EVP, EG Private

  Jesper Andersen

  Jesper Andersen

  EVP, EG Private

  Jesper Andersen

  Tlf: +45 7260 1207

  jesper.andersen@eg.dk

  Jesper Andersen tiltrådte som divisionsdirektør i 2014 og har siden 2015 været direktør for EG Private. Jesper kom til EG i maj 2002 og har bl.a. været leder af Siebel-afdelingen, direktionsassistent, kommunikations- og marketingdirektør og direktør for Enterprise Solutions-divisionen. Tidligere har Jesper været ansat som konsulent hos Deloitte Consulting. Jesper Andersen er uddannet cand.merc. i markedsføringsøkonomi og afsætning fra Handelshøjskolen i Aarhus i 2000.
 • EVP, EG Public

  Johnny Iversen

  Johnny Iversen

  EVP, EG Public

  Johnny Iversen

  Tlf: +45 7013 2211

  johnny.iversen@eg.dk

  Som divisionsdirektør for Public er Johnnys mål at gøre EG til det offentlige Danmarks mest værdifulde samarbejdspartner. Johnny er respekteret som en resultatorienteret og handlekraftig leder med international og dyb erfaring fra it-branchen. Den praktiske it-erfaring er suppleret med en MBA, en HD i organisation, samt en Datanomuddannelse i strategi. Johnny startede sin karriere i EG i 2012 som vicepresident for Customer Support, avancerede til vicepresident i 2013 for Utility Enterprise Solutions, inden han i 2016 blev direktør for EG Silkeborg Data A/S. Tidligere har han blandt andet været ansvarlig for opbygning af en fælles nordisk support og BPO-organisation til forsyningskunder baseret på Dynamics AX som vicepresident i Global Support og Head of Global Customer Support i IBS-koncernen.

  Bestyrelsesposter

  • Bestyrelsesformand i Silkeborg Data A/S
  • Bestyrelsesformand i AX IV SD Holding II ApS
  • Bestyrelsesformand i AX IV SD Holding ApS
 • EVP, EG Retail

  Erik Tomren

  Erik Tomren

  EVP, EG Retail

  Erik Tomren

  Tlf: +47 992 96 943

  erik.tomren@lindbak.no

  Erik Tomren har været EVP for vores Retail-division, siden EG i juni 2019 købte Lindbak Retail Systems, hvor Erik havde været CEO i 9 år. Tidligere har han været ansvarlig for forretningsområdet 'Card Solutions' i Nets, der leverede betalingsløsninger til pengeinstitutter og detailhandel i Norden. Erik startede sin karriere som ERP-konsulent i Visma, og han har en Master of Science i Business fra Nord University Business School i Norge.
 • CTO

  Allan Bech

  Allan Bech tiltrådte som CTO i 2019. Allan kom til EG i 2011 og har haft forskellige ledende roller, som primært har været præget af ledelse af forskellige infrastruktur- og softwareteknologiteams og forretningsenheder. Bl.a. har Allan sammen med et stærkt ledelses-, produkt- og udviklingsteam skabt software- og servicekonceptet EG Business Care, som medførte, at EG i 2015 blev udnævnt til Årets Innovations Partner af Microsoft. Før Allan kom til EG, har han bl.a. beskæftiget sig med udvikling, implementering og salg af software og infrastrukturydelser til kunder i det skandinaviske marked.
 • Director, HR

  Tina Bodin

  Tina Bodin

  Director, HR

  Tina Bodin

  Tlf: +45 7013 2211

  tina.bodin@eg.dk

  Tina Bodin tiltrådte som direktør for HR i 2005. Tina kom til EG i 2000, hvor hun startede som HR Development Manager. Før Tina kom til EG, har hun bl.a. beskæftiget sig med implementering af SAP R/3 Human Resource, Knowledge Management, rekruttering, projektledelse og generel personale- og organisationsudvikling. Tina Bodin er uddannet cand.merc. i Human Resource Management fra Copenhagen Business School i 1997.

  Bestyrelsespost

  • Bestyrelsesmedlem i IT Minds ApS
 • VP, Corporate PMO & Quality

  Jacob Buchardt

  Jacob-Buchardt

  VP, Corporate PMO & Quality

  Jacob Buchardt

  Tlf: +45 7013 2211

  jacob.buchardt@eg.dk

  Jacob Buchardt, født 1976, tiltrådte som VP for Corporate PMO & Quality i januar 2017. Jacob har ansvaret for den tværorganisatoriske projektportefølje og har rollen som Chief of Staff med fokus på strategiimplementering og Board of Directors-support. Tidligere har Jacob over en 10-årig periode været managementkonsulent hos bl.a. Implement Consulting Group og inden da 12 år hos IKEA i lederstillinger, bl.a. i Holland og Tyskland. Jacob er uddannet jurist fra KU og har en HD i Business Controlling & Process Management fra Copenhagen Business School fra 2001 suppleret med ophold hos ENSEAD i Frankrig.
 • VP, Marketing & Communications

  Nina Maj Fjordvald

  Nina Maj Fjordvald hos EG A/S

  VP, Marketing & Communications

  Nina Maj Fjordvald

  Tlf: +45 7013 2211

  nimfj@eg.dk

  Nina Maj Fjordvald tiltrådte som VP for Marketing & Communications i EG d. 1. maj 2019 og kommer fra en stilling som europæisk marketingchef i IBM. Ninas erfaring kommer primært fra it og teknologisektoren, hvor hun har fundet sin passion for digitalisering, teknologi og it-løsninger, der kan bringe konkret værdi for kunder, omverdenen og samfundet. Nina har en HD i IT & Økonomistyring fra CBS samt en MBA fra Warwick University i England og har lang erhvervserfaring med salg, marketing og strategisk ledelse.
 • VP, Mergers & Acquisitions

  Christian Bonde Jacobsen

  EG kollega

  VP, Mergers & Acquisitions

  Christian Bonde Jacobsen

  Tlf: +45 7013 2211

  chbja@eg.dk

  Christian Bonde Jacobsen tiltrådte som VP Mergers & Acquisitions i oktober 2019. Christian har tidligere arbejdet i to år med opkøb, frasalg, fusioner og børsnoteringer i A.P. Møller – Mærsk, Energy divisionen med fokus på separationen af de olierelaterede forretningsenheder fra koncernen. Herudover har Christian i 10 år været corporate finance rådgiver i bankerne Nordea, SEB og HSH Nordbank, hvor han har rådgivet omkring køb og salg af virksomheder samt børsnoteringer. Christian har en Cand. merc. i Finansiering og Regnskab fra CBS.

  Læs mere her

Funktionsledelse
 • Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  EG kollega

  Vice President, Global Delivery

  Claus Trillingsgaard

  Tlf: +45 7220 7819

  ctril@eg.dk

  Claus Trillingsgaard tiltrådte i 2016 som direktør for Global Delivery med ansvaret for at konsolidere og udvide EG's globale leveranceplatform, så kunderne kan realisere fordelene ved at have tilgang til både core-, near- og off-shore teams. Claus har 20 års erfaring fra IT-branchen og har i de sidste 15 år arbejdet med ledelse af global softwareudvikling og geografisk distribuerede leveranceteams for firmaer som Rambøll, KMD og Tryg. Claus har i flere år været udstationeret i Indien og Ukraine hvor han har haft ansvaret for at etablere leverancekapacitet inden for forankring, eksekvering og levering af IT-projekter og -programmer for danske og nordeuropæiske kunder. Claus har desuden været specialkonsulent inden for global softwareudvikling for UN og WTO organisationen International Trade Center.
 • Director, EG IT

  Brian Wested Laursen

  Brian-Wested-Laursen

  Director, EG IT

  Brian Wested Laursen

  Tlf: +45 7260 1265

  brian.laursen@eg.dk

  Brian Wested Laursen tiltrådte som direktør for Corporate IT i 2018. Brian kom til EG i 2007, hvor han startede som IT Operations Manager, og han har siden været leder for flere funktioner i Corporate IT. Brian har arbejdet i it-branchen siden 1994, hvor han blandt andet arbejdede med drift og ledelse inden for LEGO's globale it-afdeling indtil skiftet til EG. Brian er uddannet inden for it-udvikling og -drift i 1996 og ledelse fra Syddansk Universitet i 2015.
 • Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Mads Christensen

  Director, Corporate Procurement

  Mads Christensen

  Tlf: +45 7260 2563

  mads.christensen@eg.dk

  Mads Christensen tiltrådte som direktør for Corporate Procurement i 2014. Mads har mere end 20 års erfaring med indkøb, senest som global commodity manager i Vestas. Mads har beskæftiget sig indkøb og logistik på tværs af en række industrier og produkter, herunder it, consulting og manufacturing.
Bestyrelse
 • Bestyrelsesformand

  Petri Oksanen

  Petri-Oksanen

  Bestyrelsesformand

  Petri Oksanen

  Petri Oksanen is a Partner with Francisco Partners and focuses primarily on enterprise application software investments. He has a particular interest in the industrial, manufacturing, and healthcare sectors. Prior to joining Francisco Partners in 2005, Petri worked at Morgan Stanley in their Technology Investment Banking group in Menlo Park, California. Earlier in his career, Petri held a variety of business development, program management, and software development roles at Microsoft in Redmond, Washington. Petri currently serves on the board of directors of ByBox, ClickSoftware, EG, Plex Systems, and Vendavo. He formerly served on the board of directors of Aconex (IPO), AdvancedMD (acquired by ADP), API Healthcare (acquired by GE Healthcare), Healthland (acquired by CPSI), Prometheus Group (acquired by a financial sponsor), Source Photonics (acquired by a financial sponsor), and T-System (acquired by Fidelity National), and was also previously involved with FP’s investments in Ex Libris (acquired by a financial sponsor), LYNX Medical Systems (acquired by Picis), Specific Media (acquired by Time Inc.), and Webtrends (acquired by Oracle).

  Education

  B.A.Sc. with Joint Honors in Computer Engineering and Economics with Distinction from the University of Waterloo.

 • Næstformand

  Deep Shah

  Deep-Shah

  Næstformand

  Deep Shah

  Deep Shah is Co-President of Francisco Partners and operates from the firm’s London office. Prior to joining Francisco Partners in 2003, Deep worked at Morgan Stanley in London in both their Mergers and Acquisitions group and their Princes Gate Investors private equity fund, where he was responsible for the identification, evaluation and execution of transactions in a variety of industries, including information technology. Deep had lead and supported many of Francisco Partners’ investments over the years, and in addition to EG, currently also serves on the board of directors of BluJay Solutions, Bybox and MetaSwitch. He previously served on the board of Attenti, Click Software, C-MAC MicroTechnology, eFront, Ex Libris, Lumata, Masternaut, NexTraq, Operative, Prometheus Group and SmartFocus.

  Education

  M.A. in Economics from the University of Cambridge, England, with First Class Honors.

 • Bestyrelsesmedlem

  Quentin Lathuille

  Quentin-Lathuille

  Bestyrelsesmedlem

  Quentin Lathuille

  Quentin Lathuille is a Vice President with Francisco Partners, based in London. Prior to joining Francisco Partners, Quentin was part of Morgan Stanley’s Investment Banking Division in London, with a focus on the Technology sector. Quentin has been involved in Francisco Partners’ investments in BeyondTrust, BluJay, EG, Operative and Redis Labs.

  Education

  M.S. in Business Administration and Finance from ESCP-Europe, Paris.
  M.S. in Applied Mathematics from Supélec, Paris.

 • Bestyrelsesmedlem

  Paul Joseph Ilse

  Paul Ilse

  Bestyrelsesmedlem

  Paul Joseph Ilse

  Paul Ilse joined Francisco Partners Consulting in 2015 as an Operating Partner with a focus on Software and Services. Prior to joining Francisco Partners Consulting, he was the Chief Executive Officer of Aptean, a leading provider of enterprise application software solutions. Paul has nearly 20 years of executive leadership experience in the technology sector in roles in both public and private companies, and extensive mergers and acquisitions experience. Prior to Aptean, he served as Executive Vice President and Chief Financial Officer of RedPrairie Holding, Inc., a former FP portfolio company and provider of best-of-breed supply chain, workforce, and all-channel retail solutions, which merged with JDA Software, Inc. Prior to RedPrairie, he served as Chief Financial Officer of BlueCube Software, Inc. from its inception to the acquisition of the business by RedPrairie. Before BlueCube Software, Paul was Vice President of Finance and Chief Accounting Officer for Radiant Systems, Inc. and helped take the company public. Prior to joining Radiant Systems, Inc., Paul held a variety of senior positions with Price Waterhouse LLP, where he worked primarily with middle market companies and technology firms. Paul currently serves on the Finance Committee for the Technology Association of Georgia. He is a CPA and a Member of American Institute of Certified Public Accountants and Georgia Society of Certified Public Accountants.

  Education

  • M.S. in Accounting from University of North Carolina at Chapel Hill
  • B.S. in Business Administration from University of North Carolina at Chapel Hill
 • Bestyrelsesmedlem

  Stephan Scholl

  EG kollega

  Bestyrelsesmedlem

  Stephan Scholl

  Stephan Scholl currently sits on the boards of Avaya, EG software, 1010 Data and is an advisor to Francisco Partners. Prior to that, from April 2012 until July 11, 2018, he served as President of Infor, Inc. Previously, from 2011 until 2012, Stephan served as President and Chief Executive Officer of Lawson Software, Inc. He helped merge Lawson into Infor in 2012. He joined Infor in 2010 as Executive Vice President of Global Sales and Consulting. Earlier, Stephan held various leadership roles at Oracle Corporation, including Senior Vice President and General Manager of the Tax and Utilities Business and before that as Senior Vice President of the North America Consulting business. He joined Oracle in 2005 with the company’s acquisition of PeopleSoft.
 • Bestyrelsesmedlem

  Carsten Knudsen

  EG kollega

  Bestyrelsesmedlem

  Carsten Knudsen

  Carsten Knudsen is non-executive board member of EG since September 2019. Carsten Knudsen has a HD and an MBA supplemented by several international management courses. Carsten Knudsen was up to end 2014 CEO of Esko bvba specializing in software and solutions to the global packaging industry. Prior to Esko bvba Carsten Knudsen served as CFO of ISS A/S from 2000 to 2002. He started his career in AP Møller/Maersk where he over a 13 year period had a number of positions in Denmark, Spain, Asia and USA. Carsten Knudsen chairs and participates in a number of boards.
 • Bestyrelsesmedlem

  Poul Rabjerg

  Poul Rabjerg

  Bestyrelsesmedlem

  Poul Rabjerg

  Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem siden 2018. Stilling: Product Owner, ASPECT4 HRM - et lønsystem til den private sektor. Ansat i EG i mere end 30 år. Derudover sidder Poul også i repræsentantskabet i Norlys a.m.b.a's (SE og Eniig).

  Uddannelse

  • EDB-assistent (1986)
  • HD(R) (1993)
 • Bestyrelsesmedlem

  Brian G. Frandsen

  Brian G. Frandsen

  Bestyrelsesmedlem

  Brian G. Frandsen

  Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem siden 2019. Stilling: Brian er Development specialist i EG A/S og sidder i den forretningsenhed, der har med forsyningsbranchen at gøre, hvor det primære fokus har været i og omkring det liberaliserede el-marked. Ansat siden 2003.

  Uddannelse

  • El-installatør
  • Stærkstrømstekniker
  • Datamatiker.
 • Bestyrelsesmedlem

  Stein Rustad

  EG kollega

  Bestyrelsesmedlem

  Stein Rustad

  Stein has been an employee-elected board member since 2019. He currently holds the position of chief architect in EG Retail. Since 2005 he has worked as a developer on POS systems, later as an architect working on Microsoft Azure cloud solutions and developer productivity.

  Education

  Bachelor and Master in Computer Science NTNU, Trondheim.

Kontakt din lokale EG-afdeling

Du er altid velkommen til at kontakte os. Find telefonnumre og adresser på vores kontorer.

 • Danmark
 • Norge
 • Sverige
 • Polen & Ukraine
Tilbage
Frem

Sjælland

Kontorer i Polen & Ukraine

 • Tips & tricks

  Enkle tips & tricks kan gøre hverdagen nemmere. Vidste du fx, at du nemt kan justere gråtoner på dit skærmbillede eller tilpasse din skærm præcis til dine ønsker?

 • Sådan får du mere ud af den virtuelle ASPECT4 Day

  Den traditionelle ASPECT4 Day 2020 blev på grund af Corona en virtuel dag, hvor vi frigav den nyeste version af ASPECT4 Release 7 og præsenterede fremtidens ASPECT4.

 • Populær Excel-bogføring i ASPECT4

  Vil du slippe for en masse tastearbejde? Vi oplever en stor efterspørgsel på Excel-bogføring, der gør det nemt og effektivt at bogføre posteringer i ASPECT4.

 • ASPECT4 Workflow holder automatisk styr på alt

  Du får oceaner af muligheder for at effektivisere processer og arbejdsgange i forretningen med ASPECT4 Workflow Management.

 • Attachments samler virksomhedens dokumentation

  Som bruger får du nu mulighed for enkelt og intuitivt at vedhæfte enhver form for dokument, fil eller e-mail til ASPECT4-forretningsobjekter.

 • Slip robotterne løs med ASPECT4 Release 7

  Der er ingen tvivl om, at der ruller en automatiseringsbølge hen over os. De 3 hovedtemaer i Release 7 er Robotics, Attachments og Easy Integration.

 • EG understøtter nye lønopgaver som følge af særlove

  Hastelovgivningen i kølvandet på Corona-krisen har skabt travlhed i det offentlige, hvor en stribe ændringer i fx dagpengeregler og ferieloven skal håndteres.

 • EG Byg: Nye opdateringer sparer mester op til 8 timer

  En ny funktion i håndværkernes it-løsning EG One gør, at mester nu kan overføre langt mere data fra EG Visual Kalkulation til kalkulationen i projekter.

 • Danmarks femtestørste kommune vælger EG Optima

  Esbjerg Kommune har i forbindelse med indgåelse af ny kontrakt med EG valgt at ud-skifte sit vagtplansystem med EG Optima og får samtidig flere løsninger og mere funktionalitet for færre penge.

 • Hvad fik mester ud af MESTERTESTEN?

  MESTERTESTEN er en online-test, hvor du kan få en personlig rapport og gode råd inden for økonomi, styring af sager og kalkulation, ganske gratis.

 • EG Byg support: Nye måder at arbejde på

  Corona-tiden et godt tidspunkt at tænke over nye måder at arbejde på. Kan du arbejde hjemmefra - eller endnu nemmere - klare det meste på din mobil?

 • Nyt opkøb: EG vil digitalisere byggebranchen i Skandinavien

  EG har købt norske Holte og satser på at gøre byggebranchen mere digital i Skandinavien. For branchen udnytter ikke it nok. Hvad betyder det for kunderne?

 • EG Brandsoft support: Onlinekurser er et godt alternativ

  Overvej et onlinekursus, som lige nu er et rigtig godt alternativ til de fysiske kurser. Skal det være et webinar eller et onlinekursus, der går mere i dybden? Der er flere muligheder.

 • Kommuner på EG Brandsofts selvbetjening og krematorieplatform

  Efter en udbudsrunde har både Københavns Kommune og Odense Kommune valgt at forlænge deres aftaler med EG Brandsoft.

 • Kender du EG PlanTid?

  Med EG PlanTid kan du slippe for tidskrævende planlægning og registrering. Du kan fx nemt planlægge arbejdstid for kirkegårdens medarbejdere.

 • EG ClinicCare: Nyt dokumentationsmodul og flere 2020-nyheder

  Vi løfter sløret for, hvilke planer vi har for at udvikle EG ClinicCare. I år arbejder vi med at udvikle flere funktioner, bla. et nyt modul til journaler.

 • Mød os i ClinicCare teamet

  I EG ClinicCare er vi i gang med at udvide og opgradere teamet med flere dygtige kolleger både i supporten og i vores udviklingsafdeling.

 • IT til hjemmekontor og klinik

  Hos EG Healthcare kan vi hjælpe med forskelligt it-udstyr, som kan gøre arbejdet i hverdagen nemmere.

 • Nyt: Deltag i EG Clinea årsmøde i Ballerup eller Aarhus

  Nyt koncept for EG Clinea årsmødet 2020. Vælg mellem to årsmøder i 2020, hvor det nye rapportmodul bliver præsenteret. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

 • Gratis e-learning for KBU-læger

  Er du KBU-læge i en praksis med EG Clinea? Få gratis adgang til et stort e-læringsforløb, der giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang med de lægefaglige opgaver.

 • Videokonsultation og hjemmearbejdspladser

  Lige nu oplever vi i EG Healthcare et voksende behov for hjemmearbejdspladser og mulighed for videokonsultation på grund af Covid-19. Videokonsultation kan bruges via MinLæge-appen, og alle har mulighed for at komme i gang.

 • EG Bolig supporten: Hurtig udrykning med hjemmearbejdspladser

  225 nye hjemmearbejdspladser blev koblet op på kun en uge på en ny ekstra SMS-løsning til EG Bolig. Nu kan medarbejderne i boligadministrationerne arbejde videre hjemmefra under Corona-krisen.

 • Smart automatisk dataoprydning i EG Bolig

  Drømmer du om at slippe for manuelt at skulle kigge data igennem og slette for at leve op til GDPR-reglerne? Få automatisk dataoprydning sat i gang på et onlinemøde.

 • Spar tid med automatisk og sikker forbrugsafregning

  Forbrugsafregning på tværs af tusindvis af lejemål kræver mange normalt mange ressourcer. Spar tid og undgå fejl med automatisk forbrugsafregning.

 • Velkommen til nye udviklere i EG Bolig

  I april og maj kan vi byde velkommen til tre nye, erfarne kolleger og udviklere i EG Bolig.

 • ASPECT4 Day 2020 blev virtuel succes

  ASPECT4 Day i Kolding blev forvandlet til en virtuel dag med video og online-møder. 17 videoer blev produceret i en intens uge lige op til dagen.

 • Topanmeldelse af EG Optima i stor markedsanalyse

  Digitaliseringsstyrelsen har analyseret mulighederne for bedre teknologisk understøttelse af vagtplanlægning i regioner og kommuner og giver topkarakterer til EG Optima.

 • EG køber norske Holte

  EG har købt softwarevirksomheden Holte, som er markedsleder i Norge inden for software til byggebranchen.

 • Nyborg genvælger EG som leverandør af løn- og vagtplansystem

  Nyborg Kommune har forlænget kontrakten med EG om at levere lønsedler og vagtplaner efter en direkte tildeling på SKI 02.19.

 • Sådan laver du præcise tilbud - helt ned på sekunder

  På ERFA-møde fik indbudte elektrikere og elinstallatører demonstreret en digital tilbudsberegner, der sikrer, at man tjener penge på alle udsendte tilbud.

 • Dommerrespekt for it-vindende håndværkere

  Vinderne af it-prisen til Dansk Byggeris it-messe er gode til at løfte deres forretning. De er gode til at spare tid og udnytte data. Det giver overblik over økonomien.

 • Til kunder og samarbejdspartnere

  EG følger nøje den aktuelle situation med udbredt corona-smitte og har iværksat en række planlagte foranstaltninger, der skal sikre kontinuiteten i vores kunders forretning.

 • Nu henter EG sin energi fra vinden

  EG har indgået aftale med energiselskabet Norlys, der indebærer, at vi fremover kører på 100 procent CO2-neutral, vedvarende energi fra vindmøller i Danmark.

 • EG's firmabiler bliver lidt grønnere

  For at begrænse miljøbelastning har EG ændret sin firmabilspolitik, så alle EG firmabiler i Skandinavien fremover skal være hybrid- eller elbiler.

 • EG indfører frivilligordning for medarbejderne

  EG ønsker at bidrage til det samfund, virksomheden er en del af, og derfor indfører vi et frivillighedsprogram. Det betyder, at alle medarbejdere hvert år kan bruge en arbejdsdag til frivilligt arbejde.

 • Blippit integreret med EG Retails betalingsløsning lanceres på markedet

  EG Retail har integreret Blippit i sin betalingsløsning, Payment-platform, og har nu besluttet at lancere den på markedet i forbindelse med den kommende produktrelease.

 • Mød Danmarks mest it-parate håndværksmestre

  EG's håndværker-løsninger scorer hattrick igen Tre ud af de fem vindere til årets it-messe har it-løsninger fra EG Byg & Installation. De tre vindere er Blikkenslagerfirmaet Steffen Petersen ApS i kategorien tilbudsgivning, Murermester Ove Larsen A/S i kategorien administration og tømrer-, murer- & entreprenørfirmaet Wils A/S i udførelse

 • Randers forlænger aftale med Silkeborg Data om løn- og vagtplansystem

  Randers Kommune fortsætter i de kommende år med EG som leverandør af it-understøttelse på løn- og vagtplanområdet på en selvstændig kontrakt. Det fortsatte samarbejdet indebærer, at SD Løn udvides med integration til Opus Øko-nomi, lige som kommunen går over til at anvende EG Optima til vagtplanlægning.

 • EG handler på Datatilsynets kritik

  Datatilsynet har på baggrund af en anmeldelse fra Herning Kommune rejst alvorlig kritik af EG for at anvende supportsystemet, ServiceNow uden en klar aftale med kommunen og ØS Indsigt Ejerkredsen. EG tager Datatilsynets afgørelse til efterretning og noterer sig, at Datatilsynet betragter sagen som afsluttet.

 • EG giver julegave til tre energiprojekter

  Tre alternative energiprojekter i Kina og Indien har fået en særlig julegave fra EG og EG's medarbejdere.

 • Aabenraa Krematorium: Første sognekrematorium på nyt krematoriesystem

  Krematoriet i Aabenraa er som det første sognekrematorium kommet på EG Brandsofts nye krematoriesystem. I EG Brandsoft er vi ved at samle alle krematorier på en fælles platform. Det giver krematorierne langt nemmere og hurtigere arbejdsgange, blandt andet har bedemændene nu selvbetjening, og den største del af arbejdet sker via mobilen.

 • Lægedage med tryk på

  EG Clinea deltog som vanligt på Lægedage i 2019. Flere hundrede besøgte vores stand, og det var en uge med fuld tryk på.

 • Fire vigtige EG Clinea-releases i 2019

  EG Clinea bliver løbende optimeret, ikke mindst ud fra brugernes feedback og ønsker. I løbet af året har vi releaset fire versioner, hvor vigtige funktioner er udviklet.

 • Support: Jeres feedback gør en forskel

  I EG Healthcare arbejder vi hele tiden på at gøre vores support og kundetilfredshed endnu bedre. Gennem 2019 har vi sendt et kort spørgeskema ud til jer, når vi har afsluttet en supportsag. Ud fra jeres tilbagemeldinger på spørgeskemaerne startede vi med at opnå en score på 7.4 ud af 10, og nu har vi arbejdet os op på en score på 8.2.

 • Syddjurs Kommune vælger økonomi-, løn- og vagtplansystem fra EG på SKI

  I de næste seks år hedder økonomisystemet, løn- og vagtplansystemerne i Syddjurs Kommune ØS Indsigt, SD Løn og EG Optima. Kommunen har nemlig valgt at indkøbe løsningerne direkte på SKI 02.19.

 • Kundetilfredshed i top

  Vi har tidligere fået ros for vores indsats i EG Brandsoft-supporten, hvor vi har gennemført flere tiltag. Blandt andet har vi oprettet vores helt eget support-setup for at kunne give hurtigere og bedre hjælp og sikre, at I kommer i direkte kontakt med en Brandsoft-medarbejder, når I ringer ind til os med spørgsmål.

 • Håndværker - Få styr på dit årsregnskab

  Det er allerede efterår, og om kort tid skal du afslutte dit årsregnskab. Hvert år får vi i supporten mange henvendelser om årsrapporten, og derfor har vi her samlet nogle af de vigtigste områder, du skal være opmærksom på. Heldigvis er der stadig tid til at gøre regnskabet færdigt, men du skal alligevel begynde at forberede din regnskabsmæssige afslutning af året.

 • Mød os i supporten hos EG Byg & Installation

  Vil du gerne se, hvem du kommer til at tale med, når du ringer ind til os? Her kan du se os og få at vide, hvilke områder, vi hver især er eksperter i.

 • Køb trygt EG's løsninger på SKI uden at komme på glatis

  EG er godkendt på tre centrale SKI-rammeaftaler, som offentlige og halvoffentlige organisationer kan benytte med stor fordel, når de ønsker at købe software direkte af EG eller ønsker at gennemføre mini-udbud.

 • Vi er i gang med nomineringerne til bedste IT-modne virksomhed 2019

  Skal du være med i konkurrencen i år om at vinde titlen som en af de mest IT-modne virksomheder? Hos EG er vi i fuld gang med nomineringerne til konkurrencen Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed 2019. Det er fagbladet Mester Tidende, der hædrer de digitale frontløbere i bygge- og anlægsbranchen, og det gør bladet på Dansk Byggeris IT-messe d. 4. og 5. februar 2020.

 • EG vil hele byggebranchen med nyt opkøb

  EG har købt softwarevirksomheden CalWin A/S, der i mere end 20 år har været markedsleder herhjemme med branchesoftware til installationsbranchen. Hvilken betydning får den satsning? Det kan du læse i interviewet med Frank Kragelund Hansen, der er Manager for EG's division Byg & Installation.

 • Pluk mere effektivt med Pluk & Pak-modulet

  Med ASPECT4 Pluk og Pak-modulet og plukke-appen kan du slippe for papirbunker og gøre processerne mere effektive og automatiske. Du får samtidig et bedre overblik og styr på, hvor meget, der bliver plukket på lageret.

 • Fagligt netværk når det er bedst

  Det var et godt årsmøde og en rigtig udbytterig brugergruppetur, vi havde i september. Det hele var samlet i ét, både virksomhedsbesøg, møde, netværk, valg til bestyrelsen - og hyggeligt samvær. Det er fagligt netværk, når det er bedst, fortæller bestyrelsesmedlem Preben Wittrup, der har været en del af ASPECT4-brugergruppen de seneste fem år. Turen var arrangeret af bestyrelsen i EG UserGroup.

 • Få styr på 'hvem-har-adgang-til-hvad'

  GDPR kan være tungt stof, men det er et vigtigt område at være opdateret på. Et krav er, at I skal have styr på jeres brugeres autorisationer og kunne dokumentere, hvilke brugere, der har adgang til hvilke informationer. Heldigvis kan ASPECT4 hjælpe jer med at dokumentere, hvem der har adgang til hvad.

 • Undgå adressekoks med ny funktion i ASPECT4

  Undgå adressekoks med ny funktion i ASPECT4 . Korrekte adresser er vigtige, når I skal levere varer til kunderne fra tømmerhandlen og byggemarkedet. Det er både spild af penge og træls at køre forgæves, når en adresse ikke er korrekt eller endnu værre - når adressen slet ikke findes. Det kan I undgå fremover med en ny funktionalitet i ASPECT4.

 • InnoRun19 i Odense skal slippe innovationskraften løs

  Hvad sker der, når 200 studerende får to døgn til at finde på nye digitale løsninger på konkrete udfordringer på social- og sundhedsområdet? Det tester EG på InnoRun19.

 • Mød EG Healthcare på Lægedage og hør om fremtidens EG Clinea

  Under overskriften 'Overskud i praksis' kan du også i år møde EG Clinea på Lægedage fra d. 11-15/11 i Bella Center. Vi står klar hele ugen på stand A-019!

 • Mød EG på KL's Handicap- og Psykiatrikonference

  I hvilken retning skal vi arbejde i, hvis vi også i fremtiden skal kunne tilbyde borgerne indsatser af høj kvalitet? Det spørgsmål stiller KL som optakt til årets Handicap- og Psykiatrikonference, der afholdes den 20.november 2019 i Aarhus.

 • Sonlinc samler utility-kunder til to-dages ERFA-seminar

  Sonlinc samler i det kommende døgn sine utility-kunder til det traditionelle efterårsseminar med fokus på nyhede rog trends i branchen.

 • EG bakker op bag UN Global Compact

  EG bakker aktivt op bag UN Global Compact, der består af 10 principper for ansvarlig virksomhedsledelse.

 • EG styrker sin profil på offentlig it

  EG styrker nu sin profil på offentlig it. Det sker ved at samle to af sine egne selskaber, EG Social Care og EG Admin Solutions i en ny virksomhed, EG Digital Welfare, der skal levere software til selvbetjening, automatisering, digital sagsbehandling, samt faglig dokumentation og effektmåling.

 • EG styrker ledelsen for at udleve vækststrategi

  Fra 1. oktober har EG ansat en Vice President for Mergers & Acquisitions til at stå for fremtidige opkøb til koncernen.

 • EG køber CalWin A/S

  EG har opkøbt det danske IT-firma CalWin A/S, der udvikler og leverer softwareløsninger til installatør-branchen. Købet er det tredje i løbet af fire måneder.

 • Slå bro over den digitale generationskløft

  Flere ældre, knappe ressourcer, større ønske om selvhjulpethed og et mere digitalt samfund er en voldsom cocktail, der stiller store krav til politikere og ledelsen på ældreområdet. Derfor deltager EG på KL's Ældrekonference i Kolding den 17. september 2019, hvor temaet er "Det gode ældreliv".

 • EG køber Sonlinc A/S

  EG har opkøbt den danskejede it-virksomhed Sonlinc A/S, der leverer service og software til forsyningsbranchen.

 • EG’s nye bestyrelse er på plads

  EG's bestyrelse er udvidet fra fem til otte medlemmer og består af erfarne internationale tech-profiler, repræsentanter fra Francisco Partners og medarbejderrepræsentanter.

 • Ingen Digitaliseringsmesse uden EG

  På Digitaliseringsmessen19 i Odense Congress Center den 3. oktober 2019 byder EG deltagerne på guld og grønne skove!

 • EG bliver medejer af Primærsektorens Leverandør Service Platform

  For at styrke arbejdet med udvikling af løsninger til primærsektoren har EG erhvervet sig en ejerandel i start-up virksomheden PLSP, der er en forkortelse af Primærsektorens Leverandør Service Platform.

 • Lægeforeningen gør klar til ny ferielov med nyt lønsystem

  Lægeforeningen har valgt at gøre sig klar til den nye ferielov med nyt lønsystem, SD Løn, til de 365 ansatte og valgte repræsentanter i Foreningen af Yngre Læger, Praktiserende Lægers Organisation og Foreningen af Speciallæger.

 • Nye kolleger i EG Bolig

  I juni bød vi velkommen til 2 nye konsulenter i EG Bolig, og vi har været heldige at finde 2 kompetente medarbejdere med stor erfaring fra branchen.

 • Digital forbrugsafregning giver bedre service

  Vivabolig har fået forbrugsafregning integreret i EG Bolig. Det er de rigtig glade for i den nordjyske boligorganisation. Læs hvorfor, og hvilke erfaringer de har med integrationen af det nye modul.

 • Læger har fået stærkere digital stemme

  Som ny formand i PL, Primærsektorens Leverandørforum, skal Michael Frank Christensen, manager i EG, sikre, at lægerne bliver hørt i digitaliseringsdebatten. Den nye formand tiltrådte i januar.

 • Kom bare an med en ny plan for sundhedsvæsenet

  Efter det nylige valg skal Mette Frederiksen, Socialdemokratiet, sætte en ny kurs for sundhedsvæsenet i Danmark. Og formentlig komme med en plan, der i lighed med den tidligere regerings sundhedsreform skal styrke det nære sundhedsvæsen.

 • Husk at bestille sikker destruktion af jeres gamle diske

  Et nyt samarbejde med Ping IT betyder, at den enkelte klinik efter nærmere aftale kan få Ping IT til at komme direkte ud til klinikken og afhente jeres udfasede databærende medier og udstyr. Derefter bliver alle følsomme data slettet sikkert og dokumenteret, som loven foreskriver det.

 • Få en konsulent ud i klinikken

  En af vores konsulenter kommer gerne ud til jer en halv eller hel dag til undervisning, hvor konsulenten på forhånd er briefet om jeres specifikke ønsker og derfor kan tilpasse undervisningen.

 • Os i EG Brandsoft-supporten

  Vil du se, hvem det er, du taler med, når du ringer ind til os i supporten hos EG Brandsoft? Se os her og hvilke områder, vi hver især er eksperter i.

 • Kort nyt om kortmodulet

  Brugerinterfacet har fået et markant løft, og systemet er blevet meget nemmere at forstå og betjene. Samtidig er det blevet langt lettere at lave forespørgsler og analyser på data direkte fra kortet.

 • Tilfredshed med nyt support-setup

  Vi startede sidste år med et nyt support-setup. Vores formål med det nye var at styrke supporten over for vores kunder, som havde efterspurgt en mere direkte kontakt til Brandsoft-supporten. Derfor valgte vi at oprette vores helt eget support-setup, hvor man som udgangspunkt altid kommer i direkte kontakt med en Brandsoft-medarbejder.

 • Meget mere end bare et it-system til læger

  På vores hjemmeside clinea.dk har vi tilføjet en fane med tilvalgsmuligheder til Clinea. Her får du et overblik over vores tilkøbsmuligheder og kan læse mere om de enkelte produkter, der kan være en hjælp i hverdagen.

 • Lørdag: Vær med, hvor EG er på Folkemødet

  Lørdag er Folkemødets travleste dag, så her er en guide, der forklarer, hvor du finder EG på Folkemødet lørdag den 15. juni.

 • Få indflydelse på systemet

  Årsmødet for brugerne er både fagligt og hyggeligt, og vi har holdt det gennem mange år, fordi det er en meget populær begivenhed. Det er der mange grunde til. Først og fremmest er det en dag, hvor brugerne har en unik mulighed for at mødes, få ny viden og faglig sparring. Og chancen for at være en del af Clinea-udviklingen fremover.

 • Fredag: Hvor er EG på Folkemødet i dag?

  EG er naturligvis med på Folkemødet 2019. Her kan du se, hvor du kan finde os på Folkemødets anden dag, fredag den 14. juni.

 • Torsdag: Find EG på Folkemødet

  Folkemødet skydes i gang den 13.juni, og EG er med alle dage, når Nordens største demokratifestival løber af stablen. Her kan du se, hvor du kan finde EG på Folkemødets første dag.

 • Spændende udvikling i advokatbranchen

  Udviklingen i Advokatbranchen er spændende, og der ønskes i højere grad end nogensinde før at få digitaliseret alle processer, tage nye værktøjer i anvendelse, og tænke advokatydelser på en ny måde. På FutureLegal 2019 fik vi masser af inspiration, som vi vil vurdere og arbejde videre med.

 • EG køber Lindbak Retail Systems AS

  EG har købt den norske IT-virksomhed Lindbak Retail Systems AS. Opkøbet er det første med Francisco Partners som ejer og gør EG førende inden for software til detailhandlen i Norden.

 • Francisco Partners gennemfører købet af EG

  Francisco Partners overtager EG for 3,7 milliarder kroner. Transaktionen blev endeligt godkendt af konkurrencemyndighederne den 23. maj 2019.

 • Find EG på Folkemødet

  Folkemødet skydes i gang den 13. juni 2019. EG er med alle dage, når Nordens største demokratifestival løber af stablen. Her er en guide over, hvordan du finder EG på Folkemødet 2019.

 • Ny kommune får SD Løn og EG Optima

  Endnu en kommune har nu valgt EG Optima som deres nye vagtplansystem. Det sker som en del af den kontrakt, som Vesthimmerlands Kommune har indgået med Fujitsu og EG Silkeborg Data om levering af en koncernløsning.

 • EG's service business has been named Retail Diamond Partner 2019

  EG's service business is pleased to announce that for the third time in three years EG's service business has been named LS Retail Diamond Partner.

 • Ses vi på Folkemødet 2019?

  Når Danmarks største demokratifestival, Folkemødet 2019 slår dørene op, så er EG igen i år med på pladsen. Både for at dele holdninger og viden, men især for at lytte.

 • Mød EG på Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenets Årsmøde 2019

  Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet holder årsmøde med en højaktuel debat om sundhedsområdet, hvor sundhedsreformen er ved at ændre hverdagen.

 • Gennembrud for EG's nye vagtplansystem EG Optima

  Som underleverandør til Fujitsu har EG Silkeborg Data vundet opgaven med at levere et løn- og vagtplansystem til Brøndby Kommune på en seksårig aftale med en option på yderligere to år. Dermed er Brøndby Kommune den 4. offentlige kunde, der vælger det nye vagtplansystem, EG Optima, sammen med det velkendte lønsystem, SD Løn, fra EG Silkeborg Data.

 • Francisco Partners køber EG af Axcel for 3,7 milliarder kroner

  Efter en succesfuld adskillelse af EG i en software- og servicevirksomhed, og et efterfølgende salg af serviceforretningen til DXC Technology, har Axcel indgået aftale om at sælge den markedsledende skandinaviske softwarevirksomhed EG til den amerikanske private equity fond Francisco Partners.

 • Vil du have bedre styr på din forretning?

  Med input fra mere end 1.000 håndværksmestre er MesterGuide '19 et vigtigt værktøj til at lære fra de bedste i branchen.

 • Kofoedsminde vandt "Let's Go Further"-digitaliseringsprisen 2019

  Det sociale tilbud, Kofoedsminde i Region Sjælland blev den første vinder af EG's "Let's Go Further"-digitaliseringsprisen for deres arbejde med digitalt understøttet risikovurdering.

 • EG A/S gennemfører salget af sin serviceforretning

  EG A/S meddelte den 25. januar 2019, at EG A/S havde indgået aftale om at sælge sin service-forretning til DXC Technology. Transaktionen er nu godkendt af de relevante konkurrencemyndigheder og salget er i dag (15. februar) blevet gennemført.

 • Få en sund dialog med EG på OffDig 2019

  Sundhedsvæsenets opgaver skal fordeles mest økonomisk og løses så tæt på patienten, som muligt. Det kræver øget digitalt samarbejde mellem sygehus, kommune, den praktiserende læge og speciallæger samt den private sundhedssektor.

 • GodEl vil være Sveriges mest effektive elselskab

  GodEl vil være Sveriges mest effektive elselskab. Læs, hvordan udfordreren til de etablere virksomheder i energibranchen arbejder for at lykkes.

 • Fornyet aftale om elektronisk fagsystem på socialområdet

  Efter et udbud har Region Sjælland genvalgt EG som leverandør af et elektronisk fagsystem på socialområdet.

 • EG sælger sin serviceforretning til DXC Technology – strategisk match og komplementære kompetencer var afgørende for valget af ny ejer

  For den nye ejer, DXC Technology, er der tale om en signifikant investering i den nordiske region, som er blandt de mest digitaliserede i verden.