Kim Feldfos - Ny konsulent hos EG Utility
25. juni 2024

Ny konsulent i EG Utility med stor brancheerfaring

Kim Feldfos er ny Senior Systems Consultant i EG Utility-teamet og klar til at hjælpe kunderne på moderniseringsrejsen mod EG SonWin Cloud.


EG Utilitys nye konsulent er erfaren både i energibranchen og i konsulentrollen. Kim Feldfos har tidligere været ansat i blandt andet et elselskab, i et naturgasselskab og i Sonlinc, som blev opkøbt af EG i 2019. Senest har han fungeret en årrække som konsulent i KMD.

Med til at modernisere EG SonWin

Kim Feldfos har arbejdet indgående med at migrere data, samtidig med at han har rådgivet kunder. I EG kommer han netop til at arbejde med den kombination:

"Det er spot on med de kompetencer, jeg har. Jeg skal især arbejde med EG's nye SonWin Cloudløsning og være en del af EG's modernisering af softwaren. Jeg vil både være med til at teste nye moduler, sætte løsningen op hos kunderne og hjælpe dem med at bruge den bedst muligt".

EG SonWin er en gennemprøvet afregningsløsning, der gør livet lettere i energi- og forsyningsbranchen. Løsningen fakturerer fx 60 procent af elforbruget i Danmark og kan anvendes, uanset om virksomheden arbejder med el, gas, vand, varme, kloak, fiber eller renovation. Moderniseringen til SonWin Cloud tager systemet til næste niveau. I tæt dialog med kunderne sætter vi fokus på procesunderstøttelse og overblik. Kombineret med udnyttelse af Cloud-teknologier og åbne API-løsninger løfter vi systemet, så det imødekommer kravene i fremtidens forsyningsvirksomheder.

Stor viden om energi og forsyning

"Det er en rigtig kompetent brancheprofil, vi udvider teamet med. Vi er glade for, at Kim har valgt EG. Han kommer med en stor viden indenfor energi og forsyning, som uden tvivl vil være med til at skabe endnu mere værdi ude hos kunderne", siger Rikke Schmidt Fjeldsted, Director i EG Utility Development.

"Jeg glæder mig meget til at hjælpe vores kunder fra A-Z, på hele cloud-rejsen,", siger Kim Feldfos, der er ansat som Senior Systems Consultant i EG Utility fra 1. juni 2024.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Product Manager

Henrik Hjorth Hansen

Tlf:  +45 7220 7975

Email:  hehha@eg.dk