IT til planteskoler

Opnå en effektiv drift af din planteskole med EG Brandsofts specialiserede løsninger. IT-systemet PlantSoft er udviklet særligt til detail- og produktionsplanteskoler og understøtter forretning og arbejdsprocesser.

Du sparer tid og får bedre overblik over din forretning og vil hurtigt kunne se resultater, der kan måles på bundlinjen.

Læs mere om PlantSoft her på siden

planteskole havecenter

PlantSoft til produktion og detail

Systemerne PlantSoft Produktion og PlantSoft Detail er administrative IT-løsninger, der letter dit daglige arbejde på planteskolen. Med PlantSoft får du digitaliseret en række manuelle processer og får bedre styr på opgaverne.

Tilkøbsmoduler

Der findes en række tilkøbsmoduler til it-systemet PlantSoft, der kan tilføre værdi til planteskoler og havecentre. Få mere information her: 

  • Elektroniske følgesedler
  • Labelmodul
  • Håndscanner
Tilbage
Frem

Elektroniske følgesedler

Opret nemt nye varer elektronisk ved hjælp af EDN (electronic delivery note), der også kaldes E-følgeseddel. Din leverandør sender via e-mail følgesedlen, som bliver indlæst direkte i PlantSoft. Du slipper for manuel oprettelse af varer og får kun de varer i systemet, som I rent faktisk handler med. Prisen er altid korrekt, og det er muligt at medsende billeder og beskrivelse af varen med E-følgesedlen.

 

Få mere information - bliv ringet op

elektronisk følgeseddel

Labelmodul

Med labelmodulet til PlantSoft kan du nemt og hurtigt lave etiketter, der individuelt tilpasses dine kunder med pris, stregkoder, tekster og logoer. Du producerer kun etiketter, når behovet opstår, og risikerer ikke at brænde inde med dem. Labelsystemet kan udskrive op til 150 flotte farve-etiketter i minuttet på en standardprinter. Du kan bruge egne billeder eller tegne abonnement på internetdatabasen Florainfo.

 

Få mere information - bliv ringet op

Håndscanner

PlantSofts håndscanner til havecentre og planteskoler giver dig stor fleksibilitet. Dine medarbejdere har altid den nødvendige data ved hånden og kan lettere give dine kunder den bedste og hurtigste service. Du kan sælge og indscanne planter overalt i butikken og nemt søge i varelageret. Håndscanneren gør også vareoptælling lettere.

 

Få mere information - bliv ringet op

håndscanner

* felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vælg løsning *