Produktions- og detailplanteskoler

Opnå en effektiv drift af din planteskole med EG Brandsofts specialiserede løsninger. It-systemet er udviklet særligt til detail- og produktionsplanteskoler og understøtter forretning  og arbejdsprocesser. Du sparer tid og får bedre overblik over din forretning og vil hurtigt kunne se resultater, der kan måles på bundlinjen.

Læs mere her på siden

Tilkøbsmoduler

  • Elektroniske følgesedler
  • Labelmodul
  • Håndscanner
  • Leverandørfiler
Tilbage
Frem

Elektroniske følgesedler

Opret nemt nye varer elektronisk ved hjælp af EDN (electronic delivery note), der også kaldes E-følgeseddel. Din leverandør sender via e-mail følgesedlen, som bliver indlæst direkte i PlantSoft. Du slipper for manuel oprettelse af varer og får kun de varer i systemet, som I rent faktisk handler med. Prisen er altid korrekt, og det er muligt at medsende billeder og beskrivelse af varen med E-følgesedlen.

elektronisk følgeseddel

Labelmodul

Med dette modul kan du nemt og hurtigt lave etiketter, der individuelt tilpasses dine kunder med pris, stregkoder, tekster og logoer. Du producerer kun etiketter, når behovet opstår, og risikerer ikke at brænde inde med dem. Labelsystemet kan udskrive op til 150 flotte farve-etiketter i minuttet på en standardprinter. Du kan bruge egne billeder eller tegne abonnement på internetdatabasen Florainfo.

Håndscanner

PlantSofts håndscanner til havecentre giver dig stor fleksibilitet. Dine medarbejdere har altid den nødvendige data ved hånden og kan lettere give dine kunder den bedste og hurtigste service. Du kan sælge og indscanne planter overalt i butikken, nemt søge i varelageret og også hurtigt indscanne hjemkomne planter. Håndscanneren gør også vareoptælling lettere.

håndscanner

Leverandørfiler

Som leverandør hjælper du butikkerne med nem adgang til din varedatabase og får en it-løsning, hvor leverandører til den grønne sektor lægger deres varedatabase direkte på vores hjemmeside. Butikkerne kan derefter nemt hente informationerne og indlæse dem direkte i deres detailsystem. Det er gratis for detailplanteskolerne at bruge systemet, mens du som leverandør betaler et mindre årligt gebyr.

Besøg vores leverandørfilsystem
crm

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.