5 arrangementer

EG Strato

Webinar
Gratis

Få et komplet it-system til ejendomsadministration. EG Strato er udviklet til jer, der har behov for at have overblikket over jeres daglige administration af ejendomme. Brug en halv time, så viser vi dig, hvor nemt det er at reducere jeres manuelle arbejdsgange. 

09:00-09:30
09:00-09:30

Lav skarpe tilbud, der tjener sig hjem

Webinar
Gratis

På webinaret får du en introduktion til branchens foretrukne beregnerværktøj, som gør det nemt for dig at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt – samtidig med at du har helt styr på omkostningerne.

10:00-10:40
10:00-10:40

Slip for besværet med lønadministration

Webinar
Gratis

På webinaret får du et smugkig på, hvordan du slipper for besværet med administrationen i forbindelse med løn. Sæt blot en halv time af, og bliv introduceret til, hvordan du kan lade EG Lønservice klarer lønnen, så du slipper for besværet.

10:00-10:30
10:00-10:30

EG inviterer til gratis seminar om Persondataforordningen

Seminar
Gratis

Få en dybere forståelse for hvad den kommende persondataforordning har af betydning i forhold til jeres virksomhed, så I er klar over de nødvendige foranstaltninger I skal tage jer for at sikre at i lever op til kravene og derved er compliant.

Middelfart
København V

EG Retail Dag

7. juni 2017 i Vejle
Gratis

Digitaliseringen åbner for en masse muligheder – og udfordrer samtidig detailbranchen på områder som omnichannel, kundeoplevelse og onlinehandel.

På årets EG Retail Dag får du inspiration og konkrete bud på, hvordan disse udfordringer håndteres.

Hør indlæg fra LS Retail, Retail Institute Scandinavia og en række af branchens stærkeste brands.

ToRVEhallerne i Vejle (100 meter fra Vejle station)