7 arrangementer

Oplev Danmarks førende lægesystem

Webinar
Gratis

Se hvordan EG Clinea til både alment praktiserende og speciallæger fungerer. I løbet af en lille times tid får du en overordnet introduktion til de forskellige funktionaliteter og information om integrationsmuligheder.

10:00-11:00
10:00-11:00
10:00-11:00

It-værktøjskassen til håndværkere

Webinar
Gratis

På webinaret får du et smugkig på håndværkernes foretrukne regnskabsprogram og andre it-værktøjer, der styrker din forretning. Bliv klogere på, hvordan du med enkle it-værktøjer kan optimere din forretning.

09:00-09:30

Slip for besværet med lønadministration

Webinar
Gratis

På webinaret får du et smugkig på, hvordan du slipper for besværet med administrationen i forbindelse med løn. Sæt blot en halv time af, og bliv introduceret til, hvordan du kan lade EG Lønservice klarer lønnen, så du slipper for besværet.

09:00-09:30

Få tjek på din tid og planlægning

Webinar
Gratis

Få et smugkig på enkle it-værktøjer, der gør det nemt at planlægge og styre opgaver, mandskab og materiel mere effektivt og registrere timer og materialer på farten, så du hurtigere får afsluttet og faktureret dine opgaver.

10:00-10:30

Lav skarpe tilbud, der tjener sig hjem

Webinar
Gratis

På webinaret får du en introduktion til branchens foretrukne beregnerværktøj, som gør det nemt for dig at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt – samtidig med at du har helt styr på omkostningerne.

10:00-10:40

Brancheløsningen Project Industries for Dynamics NAV

Morgenmøde
Gratis

På morgenmødet får du bl.a. en præsentation af EG Project Management-løsningen med udgangspunkt i projektlederens rolle. Vi følger flowet gennem værdikæden for den projektorienterede produktionsvirksomhed fra salgsfasen til after-sales service.

Kolding
Odense

EG Sensum Temadag 2017

Heldagsmøde

Dit system har skiftet navn, og det samme har Bosted Temadag. Nu kalder vi dagen EG Sensum Temadag, og vi inviterer til en dag, hvor du bliver opdateret på EG Sensum, udfordret på dine vaner og udvikler din viden om dit socialfaglige dokumentationsværktøj.

Comwell Middelfart