Kurser og arrangementer

EG afholder jævnligt kurser, webinarer, seminarer, konferencer, workshops og andre begivenheder. Her kan du se, hvad der sker, og tilmelde dig de arrangementer, du finder interessante.

92 kurser

AdvoPro Dashboard

Webinar
Gratis

Deltag i vores gratis webinar og få indblik i udvalgte rapporter fra de forskellige AdvoPro Dashboard pakker. 

Onsdag den 15. april

Brandsoft Årsbudget

Webinar
Gratis

På webinaet vil vi lære dig procedurer og rutiner til udarbejdelse af budgettet for det kommende år, herunder udfærdigelse af årsbudgetskemaet.

Den 15. april kl. 13.00

KY-netværksmøde

Kursus

Som følge af udviklingen med COVID-19-virus og regeringens forbud mod større forsamlinger, har  EG og KOMBIT valgt at aflyse mødet. Mødet afholdes senere på foråret -  mere information følger.

 

EG, Netcompany og KOMBIT inviterer til KY-netværksmøde for ydelseschefer og projektledere, hvor EG er vært.

Dette netværksmøde er det sidste fælles møde for alle 98 kommuner. Herefter holder vi individuelle bølgenetværksmøder for kommunerne i de enkelte bølger.

Ingen aktuelle datoer

KY Bølge Kickoff Pilot 2

Kursus
Gratis

EG, Netcompany og KOMBIT inviterer til KY Bølge-Kickoff for projektledere og fagpersoner fx administratorer og systemejere, hvor EG er vært.

Aarhus
Ballerup

SD Dagpengerefusion (NemRefusion)

Kursus

Kurset er målrettet personalekonsulenter, der arbejder med dagpengerefusion i NemRefusion via Personaleweb og Basisløn/3270.

Aarhus

EG PlanTid

Webinar
Gratis

Deltag i vores gratis webinar og bliv introduceret til, hvordan du med EG PlanTid lettere kan løse hverdagens opgaver. Planlæg nemt arbejdstid for kirkegårdens medarbejdere og klar administrative opgaver hurtigere.

Den 23. april

Bølgenetværksmøde Bølge 1

Kursus
Gratis

EG, Netcompany og KOMBIT inviterer til KY Bølgenetværksmøde for ydelseschefer og projektledere og systemansvarlige/administratorer, hvor EG er vært.

Aarhus
Odense
Ballerup

SD Hvad sker der efter en lønkørsel?

Kursus

Kurset er målrettet dig, der gerne vil have indsigt i de basale løn- og personaleadministrative funktioner i forbindelse med en lønkørsel, som du arbejder med via Personaleweb, Basisløn og SD Arkiv. 

Kurset er eksklusivt for selvejende institutioner/virksomheder, der bruger Silkeborg Datas lønsystem til håndtering af løn. Det kan eksempelvis være uddannelsesinstitutioner som gymnasier med statslige overenskomster eller institutioner inden for plejesektoren, der kører med kommunale overenskomster.

Aarhus

KY Bølge Kickoff Bølge 1

Kursus
Gratis

EG, Netcompany og KOMBIT inviterer til KY Bølge-Kickoff for projektledere og fagpersoner fx administratorer og systemejere, hvor EG er vært.

Ballerup
Aarhus
Odense

Der er flere kurser...