Løsninger, der skaber gode købsoplevelser

EG Retail tilbyder markedsledende it-løsninger til detailkæder. It-løsninger, der bidrager til den digitale transformation inden for detailhandel, og som øger kædens konkurrencekraft.

Vores løsninger er udviklet til at sikre gnidningsløse kundeoplevelser, et øget salg, forbedret lønsomhed og øget loyalitet hos dine kunder.

Læs mere om vores fremtidssikrede løsninger

EG Retail it-løsninger til detailkæder

En Unified Commerce-løsning til den moderne forbruger

EG Retail tilbyder en helstøbt løsningsportefølje, der er udviklet sammen med markedets største og ledende detailkæder i Norden inden for brancherne "faghandel", sport/mode, dagligvarer og servicehandel.

Løsningen er baseret på en Unified Commerce-arkitektur, der sikrer en helstøbt og gnidningsløs handelsoplevelse for forbrugere på tværs af de kanaler, der benyttes under købsprocessen.

EG-Retail Instore & Self service solutions

Instore & Self service solutions

Instore & Self service solutions

Vi tilbyder markedsledende løsninger til brug i butikker: POS (Point of Sale), selvbetjente POS og selvscanningsløsninger, der er designet til at sikre høj ydelse og stabilitet hos de største detailkæder i Norden.

Vores selvbetjeningsløsninger bruger samme logik som de øvrige løsninger hos EG Retail. Løsninger, der er baseret på vores unified commerce-platform, og som derfor sikrer, at kunderne får de samme betingelser og købsoplevelser uanset hvilken kanal, de anvender.

Med selvbetjeningsløsningerne kan du øge brugeroplevelsen for kunden, frigøre personale til at assistere kunderne på gulvet, reducere køen ved de traditionelle kassefunktioner samt øge lønsomheden i din forretning.

Mange moderne kunder forventer og foretrækker at benytte selvbetjeningsløsninger, som opleves som mere smidige end traditionelle betalingsfunktioner.

Vores løsninger er enkle at bruge, har høj oppetid, og en stabilitet, der sikrer, at man kan betjene kunderne bedst muligt ud fra deres ønsker. Når vi udvikler vores løsninger lægger vi endvidere altid stor vægt på brugeroplevelsen, således at det er inituitvit og enkelt at bruge - både som personale og som kunde i butikken.

Instore-EG-Retail.jpg

EG-Retail Campaign Management Reporting

Campaign Management & Reporting

Campaign Management & Reporting

EG Retails løsning er udviklet og designet til at sikre kunderne de bedste betingelser ved hjælp af den avancerede kampagnemotor, der er tilpasset konkurrencen i detailhandlen. Vores kampagneløsning tilbyder en række kombinationer af mix match for at differentiere og målrette kampagner mod konkurrende aktører og bidrager til, at din kampagne kan skille sig ud. Kampagnerne kan sættes op centralt eller lokalt afhængigt af målgruppe og kædestruktur.

Løsningen er integreret med vores Loyalty-løsning, hvor du kan benytte segmentering og kontrolgrupper til at simulere effekten af kampagnen for at øge præcisionen og konverteringen af kampagnen.

EG Retail tilbyder også en rapporteringsløsning, hvor du kan følge salgs- og kampagneudvikling i realtid. Vigtige styringsinformationer inden for kategoriudvikling, logistik, kundeklub kombineret med faktisk salg er tilgængelig for kæden på både hovedkontor og i butikken. Data bliver gemt i sin egen kube med henblik på hurtigt og fleksibel rapportering tilpasset den enkle kædes behov.

Campaign-Management-Reporting-EG-Retail.jpg

EG Retail - Mobility and staff empowerment

Mobility and Staff empowerment

Mobility and Staff empowerment

Med en mobility-løsning fra EG Retail vælger du selv, om du vil bruge POS på en iPad, vores Instore App med logistikfunktioner og salg via en PDA eller bruge en mobiltelefon til at betjene dine kunder. Det giver typisk kunderne en mere fleksibel handelsoplevelse, hvor dit personale interagerer tættere med kunden samtidigt med, at de har adgang til information om både kunde og sortiment.

eHandel og nem tilgang til status på kædens centrale lager giver unikke muligheder for at stille information om hele kædens sortiment i andre butikker til rådighed for kunder og personale. Det giver mulighed for yde den bedst mulige service samt forbedrer mulighederne for øgede konverteringer i butik og i webshoppen. Varer, der ikke er tilgængelige, kan bestilles til senere afhentning i butik eller direkte levering hjemme hos dine kunder.

Mobility-and-staff-empowerment-EG-Retail.jpg

EG-Retail eCommerce & click and collect

eCommerce & Click and collect

eCommerce & Click and collect

E-handel er blevet en naturlig del af hele købsprocessen, og derfor en vigtigt integreret del af vores Unified Commerce-platform.

Vores e-handelsløsning anvender samme forretningslogik som vores Instore-løsninger. Det sikrer en ensartet brugeroplevelse for kunden baseret på samme indkøbskurv med tilhørende forretningslogik som kampagne- og prisberegning, logistikfunktionerne og medlemshåndteringen. Det reducerer samtidig vedligeholdelse af pris- og kampagnestyring og sikrer, at din kæde fremstår med en ensartet profil ud mod dine kunder.

Vores retailløsning har standard API som den valgte hjemmesideleverandør kan integrere til. Løsningen understøtter også Click and collect i butikken; en mulighed som halvdelen af kunderne benytter sig af, når de starter deres indkøb på hjemmesiden.

eCommerce-EG-Retail.jpg

EG Retail - Loyality

Loyalty

Loyalty

Loyalty er nøglen til at bygge relationer til dine kunder og kunne tilbyde enestående indkøbsoplevelser. Baseret på data og indsigt kan du fremstå mere relevant og kommunikere med kunden på kundens egne præmisser.

Løsningen tilbyder mulighed for medlemssegmentering, distribution af tilpassede tilbud på relevante kanaler og hændelsesstyrede kampagner for at øge salget. Loyalty er integreret med de øvrige løsninger i EG Retail for at kunne sikre ensartede kundeoplevelser.

Loyalty tilbyder også mulighed for en "Min side", der kan tilpasses din kædes profil eller en App, hvor I kan kommunikere direkte med det enkelte medlem via mobiltelefonen med unikke tilbud, digitale kuponer, klippekort, bonus samt have oversigt over medlemsskabet og digitale kvitteringer.

Loyalty-EG-Retail.jpg

EG Retail Logistics & Endless Ailes

Logistics & Endless Aisle

Logistics & Endless Aisle

Logistik er en integreret del af købsoplevelsen og skal sørge for, at sortimentet er tilgængeligt, når dine kunder har behov for det, samtidigt med at en optimal logistikproces øger lønsomheden i din detailkæde. Det er altid af afgørende betydning, at man som kæde kan stille de rigtige varer og ydelser til rådighed på det tidspunkt, kunden ønsker det.

Hos EG Retail tilbyder vi logistik-løsninger, der er en integreret del af vores Unified Commerce-platform, og de understøtter de centrale logikstikprocesser i butik. Det bidrager til at frigøre mere kapacitet til at betjene kunderne og øge tilgængeligheden af varer og tjenester.

Endless Aisle, der er et supplement til logistik-løsningerne, er baseret på definerede algoritmer, som sikrer fuld tilgængelighed af hele sortimentet. Med Endless Aisle vil du kunne tilbyde hele kædens sortiment, uanset om det kun er tilgængeligt fra enkelte butikker i kæden eller fra webshoppen.

Løsningen vil også nemt kunne præsentere sortiment fra 3. parts leverandører. En integreret logistik-løsning øger konverteringerne i butik og i webshop, reducerer kapitalbinding og sikrer en bedre kundeoplevelse baseret på kundens egne præferencer - både i forhold til leverence og betaling.

Logistics-&-Endless-Ailes-EG-Retail.jpg

Vi er her for dig – hele vejen ...

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af retail-eksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

VD / Managing Director

Christina Bergqvist

Key Account Manager

Linda Teiffel