Ledige stillinger

Mød en EG'er

EG er arbejdspladsen for dig, som vil være en del af Skandinaviens mest succesfulde it-team. Bag navnet står et hold af 1.900 dygtige medarbejdere. Her kan du møde nogle af dem og høre deres historie om livet som EG'er

  • Rikke Jacobsen
  • Dorethe Tholstrup
  • Ulrica Edlund
Tilbage
Frem

"Nogle dage har jeg godt nok nogle lange dage, men så kan jeg arbejde mindre en anden dag, hvor der er brug for mig derhjemme," siger Rikke Jacobsen, Seniorkonsulent, Performance Management.

Rikke arbejder som konsulent med fokus på forretningsudvikling og optimal udnyttelse af analyse- og budgetteringsværktøjer. Hun har en alsidig hverdag med stor kundekontakt og en oplevelse af at gøre en forskel i kundernes virksomheder. 

Udvikling i hverdagen og på kurser 

Rikke udvikler sig forretningsmæssigt i kraft af en travl hverdag, der hele tiden byder på nye problemstillinger, der skal løses i samarbejde med kunderne. Konferencer og kurser i ind- og udland er med til hele tiden at holde den faglige viden ajour og føje nye kompetencer til. 

God sammenhæng mellem arbejde og fritid 

I hverdagene sætter Rikke især stor pris på den store fleksibilitet, hun har, hvor hun selv bestemmer, hvordan hun planlægger dagen. På den måde kan hun få arbejde og fritid til at hænge sammen.

"Når jeg har haft en travl arbejdsdag, nyder jeg at tænke dagens begivenheder igennem eller bare koble af, mens jeg træner," siger Dorethe Tholstrup, Sælger, Bolig- og ejendomsadministration

Hvilke udfordringer hjælper du kunderne med at løse? 

De løsninger, jeg sælger, gør det nemmere for mine kunder at udføre deres daglige arbejde med bl.a. at administrere deres lejemål og lejere i et administrationssystem. Tidligere skulle der eksempelvis udfyldes synsrapporter på gennemslagspapir i flere eksemplarer, og disse skulle sendes rundt i organisationen til underskrift og bestilling af håndværkere. I dag kan alt foregå elektronisk i én arbejdsgang ude på synsstedet. Det er en lang mere effektiv proces end tidligere, og dagen er mere produktiv for den enkelte ejendomsfunktionær.

Hvad er det mest motiverende for dig i forhold til dit arbejde? 

Det er motiverende for mig, at mit job har så stor en grad af frihed og mulighed for indflydelse. Min hverdag er utrolig varieret – jeg kan godt lide, at jeg ikke kender dagens agenda på forhånd. 

Det er også motiverende for mig at være en del af et engageret team, hvor alle ønsker at yde en god service til vores kunder.  

Hvorfor er EG en god arbejdsplads? 

EG er en god arbejdsplads for mig, fordi jeg får opfyldt mine ønsker om et job, hvor jeg sælger et produkt, som jeg kan stå inde for og er stolt af. Et job, hvor jeg er i dialog med mange mennesker, og en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen. 

Hvad er det vigtigste for dig i forhold til at udvikle dig i jobbet? 

Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage et ansvar og har indflydelse på resultaterne. På sigt kunne jeg godt være motiveret af at tage et større ansvar for salget. 

Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage et ansvar og har indflydelse på resultaterne.

Dorethe Tholstrup

Senior Sales Executive

Tlf: +45 7260 1383

dorethe.tholstrup@eg.dk

"Jeg tror, at min vedholdenhed, nysgerrighed og interesse for forretningen vil blive ved med at styre mig videre mod nye, spændende udfordringer," siger Ulrica Edlund, AX-konsulent, Forsyningssektoren. 

Hvilke udfordringer hjælper du kunderne med at løse? 

Jeg gør simpelthen hverdagen nemmere for vores kunder, så de kan drive forretning mere effektivt. Mange af dem sidder med et indviklet og usammenhængende it-system. De spilder en masse tid og laver ofte fejl i systemet, som de har svært ved at spore, og som koster på bundlinjen. Jeg hjælper kunderne med at samle de administrative opgaver ét sted. På den måde får de overblik og sparer både tid og penge.

Hvad motiverer dig allermest i dit arbejde? 

Det, der motiverer mig allermest i mit arbejde, er, at jeg har en udfordrende hverdag med mange forskelligartede opgaver. Ved at være med i forskellige projekter og påtage mig nye ansvarsområder vokser jeg hele tiden i mit arbejde. Jeg tror, at min vedholdenhed, nysgerrighed og interesse for forretningen vil blive ved med at styre mig videre mod nye, spændende udfordringer. 

At vi er så stor en virksomhed, betyder også, at jeg har en stor gruppe af kompetente kolleger i de andre nordiske lande. I fællesskab udvikler og leverer vi fantastiske løsninger til vores kunder. Vi er gode til at hjælpe hinanden – det er en del af kulturen i EG.  

Hvilke resultater gør dig mest stolt? 

Når alle arbejder sammen og yder deres bedste, går det hele op i en højere enhed. Når kunderne får succes, fordi vi har hjulpet dem med at optimere en del af deres forretning, så er jeg ret tilfreds med mit arbejde.

Nyheder og blogs

6dec
Pressrelease
Digitalisering af socialområdet: Skal skabe bedre liv for udsatte børn og unge i Grønland
AURA har skabt overblik over kundedata – Næste skridt er CRM
Efter CRM-workshop: ”Vi skal først have defineret vores salgsproces”