Velkommen til vores karrieresite

Her kan du læse om at gøre karriere hos EG, og hvad vi arbejder med.

Ambitious

Vores forretning

Vores forretning

Hos EG bygger vi stærke it-løsninger til alle brancher – på tværs af Norden – vi bygger altså vores egen kode. Vi elsker at få teknologi og business til at tale sammen. Vi tror på, at alle har et talent, der kan dyrkes, og vi ved, at personlighed og teamwork er essentielle faktorer for at kunne levere. Vores mission er, at vi vil skabe mulighederne for, at vores kunder bliver markedsledende.

Career

Karriere

Karriere

Hos os er det medarbejderne, der skaber en af Skandinaviens mest fremgangsrige it-partnere.

Vi arbejder fokuseret og struktureret med udvikling af medarbejdere og ledere i vores GROW-processer. Vi tror på, at udvikling af medarbejdere kommer indefra – og at udviklingen kun sker, hvis både medarbejder og leder tager ansvar og er aktive i processen. Du kan få en accelereret udviklingsplan, kurser og on-the-job training – alt efter hvilke områder, du vil udvikle.

Målet for din udvikling skal være, at vi lever op til følgende:

 

Karriere-i-EG.png

Vacancies

Jobs i EG

Vis mere

Jobs i EG

People

Young Professionals

Vis mere

Young Professionals

Process

Rekrutteringsproces

Rekrutteringsproces

I EG ønsker vi en transparent og professionel rekrutteringsproces, så alle vores ansøgere får en god oplevelse. I nedenstående pdf-fil kan du læse beskrivelse af hele rekrutteringsprocessen i EG.

Hent vores rekrutteringsproces (pdf)

Rekrutteringsprocessen består af flere trin – her får du en kort oversigt:

Rekrutteringsprocessen.png

People

Mød en EG'er

Vis mere

Mød en EG'er

Talent

Vis os dit talent

Vis os dit talent

Er der ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer? Så send os en uopfordret ansøgning samt CV, og evt. en video til vores CV-database – og du hører fra os, hvis vi har en ledig stilling, der kunne være relevant.

Søger du praktikplads, job som studentermedhjælper eller ønsker du at skrive hovedopgave med os? Så send os en uopfordret ansøgning samt CV, og evt. en video til vores Young Professional CV-database.

Du kan også oprette en jobagent. Så bestemmer du selv, hvilke stillinger du vil præsenteres for.

Hold kontakten

Follow us

Vis mere

Follow us

Værdier

Værdier

Vis mere

Værdier

Ledige stillinger i EG

Mød en EG'er

Hør nogle af vores kolleger fortælle om at være en del af Skandinaviens mest succesfulde it-teams.

  • Dorethe Tholstrup
  • Anders Lykkegaard
  • Jakob Svejgaard
  • Søren Wolstrup
Tilbage
Frem

Dorethe Tholstrup

Senior Sales Executive
Uddannelsesbaggrund: Handelsskolen Silkeborg
 

De løsninger, jeg sælger, gør det nemmere for mine kunder at udføre deres daglige arbejde med bl.a. at administrere deres lejemål og lejere i et administrationssystem. Tidligere skulle der eksempelvis udfyldes synsrapporter på gennemslagspapir i flere eksemplarer, og disse skulle sendes rundt i organisationen til underskrift og bestilling af håndværkere.

I dag kan alt foregå elektronisk i én arbejdsgang ude på synsstedet. Det er fedt at være del af en lang mere effektiv proces end tidligere, og en dag, der er mere produktiv for den enkelte ejendomsfunktionær

Det er motiverende for mig, at mit job har så stor en grad af frihed og mulighed for indflydelse. Min hverdag er utrolig varieret – og jeg kan godt lide, at jeg ikke kender dagens agenda på forhånd. Det er også motiverende for mig at være en del af et engageret team, hvor alle ønsker at yde en god service til vores kunder.

EG er en god arbejdsplads for mig, fordi jeg får opfyldt mine ønsker om et job, hvor jeg sælger et produkt, som jeg kan stå inde for og er stolt af. Et job, hvor jeg er i dialog med mange mennesker, og en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen.

Det vigtigste for mig, i min faglige og personlige udvikling, er, at jeg kan tage ansvar og har indflydelse på resultaterne.

Dorethe Tholstrup

Anders Lykkegaard

Junior Developer
Uddannelsebaggrund: Cand.Scient IT-produktudvikling
 

Min rolle som udvikler i mobilteamet indebærer udvikling af apps og backend. Jeg har en stor interesse for brugerinddragelse og har fået lov til at tage meget ansvar i mit team, selvom jeg er forholdsvis grøn. Hvis jeg føler, at jeg gerne vil prøve kræfter med en opgave, som jeg føler kan udvikle mine kompetencer, så er der stor opbakning til, at jeg skal kaste mig ud det. Der er tiltro til mig og en tydelig overbevisning om ‘learning by doing’ – noget der betyder, at jeg har haft en meget stejl læringskurve i min tid hos EG.

Særligt sætter jeg personligt meget stor pris på, at de fejl, som jeg uundgåeligt har begået som ny, bliver fulgt op af konstruktiv kritik. Det har gjort mig til en bedre udvikler, og hurtigt gjort mig meget selvstændig i mit arbejde.

Som ny i EG bliver du givet et sæt rigtig gode værktøjer, men får lov at bruge dem på den måde, der giver mening for dig. Jeg frygtede lidt, at alt skulle gøres på én bestemt og firkantet måde, men sådan er det slet ikke. Mit team er generelt enormt støttende og hjælpsomme, og der bliver lyttet til nye idéer til implementeringer – man ikke er bange for at afprøve nye ting, hvis det giver mening.

Kulturmæssigt føles det som om, at der er mange små virksomheder i én stor virksomhed, og det er rigtig fedt. Her er det mit indtryk, at EG skiller sig ud fra andre store IT-selskaber. Vi får alle meget medbestemmelse.

Da jeg blev ansat i EG, betød det også sindssygt meget for mig, at der var den her buddy-ordning. Jeg tror, at alle nyuddannede er lidt bange for, om de egentlig løser opgaverne korrekt, og det var rigtig rart at have en at sparre med. Jeg følte mig tryg og værdsat fra start, hvor jeg blev taget godt imod med blomster. Det kan varme selv et udviklerhjerte som mit.

Anders-Lykkegaard

Jakob Svejgaard

Head of Product Management
Uddannelsebaggrund: Cand.Merc (dat.) eBusiness & Knowledgemanagement
 

Min rolle som Head of Product Management betyder kort sagt, at jeg er procesejer for de processer, der hører til området. Til dagligt arbejder jeg med at indføre best practices og ensartede EG-værktøjer, så vi kan yde det bedste inden for Product Management. Det gør jeg ved at fokusere på, hvad vi gør godt i dag, og hvad vi kan gøre endnu bedre.

Som Product Manager handler det om at vide, hvad det er, der sker ude i markedet og hvilke funktionaliteter, der efterspørges. Det kræver, at man bruger meget tid ude i markedet på at identificere de problemstillinger, som er centrale lige nu og hvilke typer produkter, der er størst interesse i.

EG's udvikling er i høj grad dét, der gør det spændende for mig at gå på arbejde om morgenen. Det er fedt at være med til at udarbejde fælles værktøjer og komponenter, som kan bruges på tværs af koncernen og på den måde skabe synergi i vores produktudvikling. Det er dét, der for mig gør Product Management til langt den fedeste disciplin at sidde i – for det er dér, vi har indflydelse på, hvad det er, der skal ske med EG's produkter på den lange bane, og hvordan vi kan skabe det bedste beslutningsgrundlag for os selv og vores ledelse.

I EG adskiller vi os fra andre IT-virksomheder ved eksempelvis at have et større produkt- og kundefokus end projektfokus. Vi bruger meget energi på at bygge produkter, som har en lang levetid, for på den måde kan vi sikre os en stor kundetilfredshed. Og så oplever jeg, at der er et større fokus på sådan noget som fleksibilitet og work-life-balance, hvilket jeg mener er en rigtig god ting i forhold til at få en sund og afbalanceret forretning, hvor vi står sammen og hjælper hinanden, når der er behov for det.

Jeg elsker, når jeg kan se, at vi gør en forskel – at de produkter, vi leverer, faktisk hjælper vores kunder. Det er nok i bund og grund hele årsagen til, at jeg arbejder i EG. Vi leverer i dag ydelser til en lang række sektorer, og jeg mener, at hvis vi styrker vores kompetencer og værktøjskasse inden for produkt management, og får endnu mere ud af synergierne, business units og divisionerne imellem, så vil vi kunne løfte både EG's produkter og værdien hos kunden til et endnu højere niveau.

Jakob Svejgaard

Søren Wolstrup

Director
Uddannelsebaggrund: Cand.IT E-Business
 

Jeg har hovedansvaret for vores data på tværs af alle systemer – herunder for at minimere de risici, der er forbundet med vores forretning. Samtidig holder jeg øje med, om EG overholder love, regler, og aftaler, som vi har indgået med andre, samt de interne politikker og processer.

Jeg startede  i EG  i 2004, og har oplevet virksomheden både som Graduate, som konsulent og som leder. Fra at arbejde med enkelte områder som specialist, er jeg nu i højere grad generalist. I takt med, at jeg har fået større ansvar, er mit fokus flyttet fra specifikke emner som team-performance og optimering af kunderelationer til et andet fokus. Nu ser jeg på, hvordan EG som helhed agerer som ansvarlig virksomhed, internt i forhold til vores egne processer og eksternt i forhold til kunder, samarbejdspartnere og omverdenen i det hele taget.

Jeg har ambitioner på EG's vegne. Vi skal sætte barren højt, og for mig er det udfordrende at være med til at drive udviklingen. Jeg bryder mig ikke om brokkeri og laden stå til. Allerhelst vil jeg udfordre status quo og være med til hele tiden at gøre EG lidt bedre sammen med mine dygtige kolleger og medarbejdere.

Jeg synes, det er spændende, at tingene forandrer sig. For mig er det vigtigste, at vi går fra 'good til great til awesome'. For når man arbejder med sig selv og hele tiden stræber efter at blive lidt bedre, så bliver vi bedre sammen, og vi bliver i stand til at levere de bedste løsninger på de udfordringer, som vi bliver stillet over for.

Det særlige ved EG er desuden, at du altid kan hente hjælp hos en kollega, uden at det bliver taget ilde op. Her kalder vi en spade for en spade, og selv topledelsen er let at få i dialog, så i EG er der ingen, der er utilnærmelige.

For ti år siden ville jeg bare være dygtig inden for mit felt, men det gode ved ambitioner er, at de ændrer sig. I dag har jeg i højere grad ambitioner på EG's vegne, for jeg deler visionen om, at vi skal være den bedste softwarevirksomhed i Skandinavien – og det er en spændende rejse, som jeg er glad for at være med på.

Søren Wolstrup

Vision – mission – values

In EG we want to be an accountable and honest company and as part of our common operating model we share a joint vision, mission and core values.

vision

Vision

Vision

We enable our customers to become industry leaders.

mission

Mission

Mission

We build market leading vertical software.

Værdier

Values

Values

This is how we work and what defines us

 
Customer focus

We have deep knowledge of our customers’ business and industries

We enable our customers to become industry leaders by providing best in class vertical software and support.  Our software is infused with the highly specialized knowledge of all of our employees. We always strive to get better: We are a team of innovators, problem solvers and doers. Without our customers and bright employees, there is no EG.
 

Deliver what we promise

We take responsibility and deliver mission critical solutions

It is an integral part of our culture that we take responsibility for our contribution to customers, to each other and to the society we live in. We deliver quality and reliability and we aim to always be a trusted partner. We know that the solutions we deliver are mission critical for our customers and that we take very seriously.
 

Respect for each other

We honor diverse ways of thinking

In EG we embrace workforce diversity and value a diversity of perspectives – leveraging the diverse personalities, thinking, skills, experience and working styles of our employees, customers and other stakeholders. Scandinavian leadership culture in everything we do: No politics. Only real responsibility and collaboration.

Follow us