Ledige stillinger i EG

Mød en EG'er

EG er arbejdspladsen for dig, som vil være en del af Skandinaviens mest succesfulde it-team. Bag navnet står et hold af 1.900 dygtige medarbejdere. Her kan du møde nogle af dem og høre deres historie om livet som EG'er

  • Rikke Jacobsen
  • Dorethe Tholstrup
Tilbage
Frem

"Nogle dage har jeg godt nok nogle lange dage, men så kan jeg arbejde mindre en anden dag, hvor der er brug for mig derhjemme," siger Rikke Jacobsen, Seniorkonsulent, Performance Management.

Rikke arbejder som konsulent med fokus på forretningsudvikling og optimal udnyttelse af analyse- og budgetteringsværktøjer. Hun har en alsidig hverdag med stor kundekontakt og en oplevelse af at gøre en forskel i kundernes virksomheder. 

Udvikling i hverdagen og på kurser 

Rikke udvikler sig forretningsmæssigt i kraft af en travl hverdag, der hele tiden byder på nye problemstillinger, der skal løses i samarbejde med kunderne. Konferencer og kurser i ind- og udland er med til hele tiden at holde den faglige viden ajour og føje nye kompetencer til. 

God sammenhæng mellem arbejde og fritid 

I hverdagene sætter Rikke især stor pris på den store fleksibilitet, hun har, hvor hun selv bestemmer, hvordan hun planlægger dagen. På den måde kan hun få arbejde og fritid til at hænge sammen.

"Når jeg har haft en travl arbejdsdag, nyder jeg at tænke dagens begivenheder igennem eller bare koble af, mens jeg træner," siger Dorethe Tholstrup, Sælger, Bolig- og ejendomsadministration

Hvilke udfordringer hjælper du kunderne med at løse? 

De løsninger, jeg sælger, gør det nemmere for mine kunder at udføre deres daglige arbejde med bl.a. at administrere deres lejemål og lejere i et administrationssystem. Tidligere skulle der eksempelvis udfyldes synsrapporter på gennemslagspapir i flere eksemplarer, og disse skulle sendes rundt i organisationen til underskrift og bestilling af håndværkere. I dag kan alt foregå elektronisk i én arbejdsgang ude på synsstedet. Det er en lang mere effektiv proces end tidligere, og dagen er mere produktiv for den enkelte ejendomsfunktionær.

Hvad er det mest motiverende for dig i forhold til dit arbejde? 

Det er motiverende for mig, at mit job har så stor en grad af frihed og mulighed for indflydelse. Min hverdag er utrolig varieret – jeg kan godt lide, at jeg ikke kender dagens agenda på forhånd. 

Det er også motiverende for mig at være en del af et engageret team, hvor alle ønsker at yde en god service til vores kunder.  

Hvorfor er EG en god arbejdsplads? 

EG er en god arbejdsplads for mig, fordi jeg får opfyldt mine ønsker om et job, hvor jeg sælger et produkt, som jeg kan stå inde for og er stolt af. Et job, hvor jeg er i dialog med mange mennesker, og en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen. 

Hvad er det vigtigste for dig i forhold til at udvikle dig i jobbet? 

Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage et ansvar og har indflydelse på resultaterne. På sigt kunne jeg godt være motiveret af at tage et større ansvar for salget. 

Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage et ansvar og har indflydelse på resultaterne.

Dorethe Tholstrup

Senior Sales Executive

Tlf: +45 7260 1383

dorethe.tholstrup@eg.dk

Ledige NAV-stillinger i EG

Lige nu har vi i Danmark især brug for udviklere, konsulenter, designere mm. inden for Microsoft Dynamics NAV.