Velkommen til vores karrieresite

Her kan du læse om at gøre karriere hos EG, og hvad vi arbejder med.

Ambitious

Vores forretning

Vis mere

Vores forretning

Hos EG bygger vi stærke it-løsninger til alle brancher – på tværs af Norden – vi bygger altså vores egen kode. Vi elsker at få teknologi og business til at tale sammen. Vi tror på, at alle har et talent, der kan dyrkes, og vi ved, at personlighed og teamwork er essentielle faktorer for at kunne levere. Vores mission er, at vi vil skabe mulighederne for, at vores kunder bliver markedsledende.

Career

Karriere

Vis mere

Karriere

Hos os er det medarbejderne, der skaber en af Skandinaviens mest fremgangsrige it-partnere.

Vi arbejder fokuseret og struktureret med udvikling af medarbejdere og ledere i vores GROW-processer. Vi tror på, at udvikling af medarbejdere kommer indefra – og at udviklingen kun sker, hvis både medarbejder og leder tager ansvar og er aktive i processen. Du kan få en accelereret udviklingsplan, kurser og on-the-job training – alt efter hvilke områder, du vil udvikle.

Målet for din udvikling skal være, at vi lever op til følgende:

 

Karriere-i-EG.png

Vacancies

Jobs i EG

Vis mere

Jobs i EG

People

Young Professionals

Vis mere

Young Professionals

Process

Rekrutteringsprocessen

Vis mere

Rekrutteringsprocessen

Rekrutteringsprocessen består af flere trin – her får du en kort oversight:

Rekrutteringsprocessen.png

People

Mød en EG'er

Vis mere

Mød en EG'er

Talent

Vis os dit talent

Vis mere

Vis os dit talent

Er der ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer? Så send os en uopfordret ansøgning samt CV, og evt. en video til vores CV-database – og du hører fra os, hvis vi har en ledig stilling, der kunne være relevant.

Søger du praktikplads, job som studentermedhjælper eller ønsker du at skrive hovedopgave med os? Så send os en uopfordret ansøgning samt CV, og evt. en video til vores Young Professional CV-database.

Du kan også oprette en jobagent. Så bestemmer du selv, hvilke stillinger du vil præsenteres for.

Hold kontakten

Follow us

Vis mere

Follow us

Ledige stillinger i EG

Mød en EG'er

Hør to af vores medarbejdere fortælle om at være en del af Skandinaviens mest succesfulde it-teams.

  • Dorethe Tholstrup
  • Rikke Jacobsen
Tilbage
Frem

"Når jeg har haft en travl arbejdsdag, nyder jeg at tænke dagens begivenheder igennem eller bare koble af, mens jeg træner," siger Dorethe Tholstrup, Sælger, Bolig- og ejendomsadministration

Hvilke udfordringer hjælper du kunderne med at løse? 

De løsninger, jeg sælger, gør det nemmere for mine kunder at udføre deres daglige arbejde med bl.a. at administrere deres lejemål og lejere i et administrationssystem. Tidligere skulle der eksempelvis udfyldes synsrapporter på gennemslagspapir i flere eksemplarer, og disse skulle sendes rundt i organisationen til underskrift og bestilling af håndværkere. I dag kan alt foregå elektronisk i én arbejdsgang ude på synsstedet. Det er en lang mere effektiv proces end tidligere, og dagen er mere produktiv for den enkelte ejendomsfunktionær.

Hvad er det mest motiverende for dig i forhold til dit arbejde? 

Det er motiverende for mig, at mit job har så stor en grad af frihed og mulighed for indflydelse. Min hverdag er utrolig varieret – jeg kan godt lide, at jeg ikke kender dagens agenda på forhånd. 

Det er også motiverende for mig at være en del af et engageret team, hvor alle ønsker at yde en god service til vores kunder.  

Hvorfor er EG en god arbejdsplads? 

EG er en god arbejdsplads for mig, fordi jeg får opfyldt mine ønsker om et job, hvor jeg sælger et produkt, som jeg kan stå inde for og er stolt af. Et job, hvor jeg er i dialog med mange mennesker, og en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt sammen. 

Hvad er det vigtigste for dig i forhold til at udvikle dig i jobbet? 

Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage et ansvar og har indflydelse på resultaterne. På sigt kunne jeg godt være motiveret af at tage et større ansvar for salget. 

Det vigtigste for mig er, at jeg kan tage et ansvar og har indflydelse på resultaterne.

Dorethe Tholstrup

"Nogle dage har jeg godt nok nogle lange dage, men så kan jeg arbejde mindre en anden dag, hvor der er brug for mig derhjemme," siger Rikke Jacobsen, Seniorkonsulent, Performance Management.

Rikke arbejder som konsulent med fokus på forretningsudvikling og optimal udnyttelse af analyse- og budgetteringsværktøjer. Hun har en alsidig hverdag med stor kundekontakt og en oplevelse af at gøre en forskel i kundernes virksomheder. 

Udvikling i hverdagen og på kurser 

Rikke udvikler sig forretningsmæssigt i kraft af en travl hverdag, der hele tiden byder på nye problemstillinger, der skal løses i samarbejde med kunderne. Konferencer og kurser i ind- og udland er med til hele tiden at holde den faglige viden ajour og føje nye kompetencer til. 

God sammenhæng mellem arbejde og fritid 

I hverdagene sætter Rikke især stor pris på den store fleksibilitet, hun har, hvor hun selv bestemmer, hvordan hun planlægger dagen. På den måde kan hun få arbejde og fritid til at hænge sammen.