Velkommen til Young Professionals

Bliv klogere på, hvordan vi kan arbejde sammen – som en del af din uddannelse – eller efter din uddannelse.

Internship

Praktikplads

Praktikplads

Ønsker du at dyrke specialområder i dit studie, og har du lyst til at dele ud af den nyeste viden inden for dit felt?

Så har vi et praktiksted til dig.

Vi sætter pris på nye perspektiver til vores forretning og kan til gengæld tilbyde dig værdifuld arbejdserfaring. Vi sørger for, at du får ansvar, som matcher dig og dit ekspertiseniveau, at du bliver udfordret fagligt, og at du får opgaver, som fremmer din læring.

Som praktikant får du en god fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i et stort, skandinavisk it-konsulenthus med nogle af branchens dygtigste udviklere og konsulenter. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi hver dag arbejder på at udvikle samfund og erhvervsliv. Du får mulighed for at styrke dit netværk i it-branchen, hvilket åbner nye muligheder for dig i din videre karriere.

Send os en uopfordret ansøgning som praktikant her

Student job

Studentermedhjælper

Studentermedhjælper

Vil du gerne bruge din teoretiske viden i et praktisk perspektiv og samtidig udvikle nye kompetencer, som du kan tage med dig videre i din karriere?

Vil du dykke ned i arbejdsopgaver, hvor dine faglige styrker og interesser også kommer i fokus?

Hos os bliver du en del af et team, hvor dine tanker og ideer bliver taget imod med åbne arme. Som studentermedhjælper bliver du en fast del af vores forretning, og du får håndgribelig arbejdserfaring med opgaver, som sikrer din læring.

Vi anerkender, at dit studie kommer i første række, og at dit studiejob er en support til dine studier – ikke omvendt. Vi værdsætter, at du bliver klogere hver dag, og derfor vil vi gøre vores til at udfordre dig med opgaver, som matcher dit niveau.

Send os en uopfordret ansøgning som studentermedhjælper her

Application

Skriv hovedopgave med os

Skriv hovedopgave med os

Går du og leder efter et projektsamarbejde, hvor du kan kombinere dine teoretiske kompetencer med en real-life businesscase?

Ønsker du at skrive et projekt inden for HR, marketing, finansiering eller noget fjerde - som vejer tungt på dit CV?

Så kan vi tilbyde dig et hav af muligheder!

 

Forudsætninger for samarbejdet:

  • Du er tilmeldt et relevant studie på et universitet eller erhvervsakademi
  • Du skal skrive et større projekt, din afsluttende bacheloropgave eller dit kandidatspeciale
  • Du er ambitiøs
  • Du er struktureret i dit arbejde

Så skal vi nok gøre vores for, at du udvikler dine kompetencer, imens du skriver dit projekt.

Send os en uopfordret ansøgning hvis du gerne vil skrive din hovedopgave med os

Interviews

Mød nogle YP'ere

Vis mere

Mød nogle YP'ere

Vacancies

YP jobs

Vis mere

YP jobs

YP jobs i EG

Vis os dit talent

Er der ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer? Så send os en uopfordret ansøgning samt CV, og evt. en video til vores EG Young Professional CV-database.

Du kan også oprette en jobagent. Så bestemmer du selv, hvilke stillinger du vil præsenteres for.

Mød nogle Young Professionals

  • Anders Lykkegaard
  • Thomas Hedegaard
Tilbage
Frem

Anders Lykkegaard

Junior Developer
Uddannelsebaggrund: Cand.Scient IT-produktudvikling
 

Min rolle som udvikler i mobilteamet indebærer udvikling af apps og backend. Jeg har en stor interesse for brugerinddragelse og har fået lov til at tage meget ansvar i mit team, selvom jeg er forholdsvis grøn. Hvis jeg føler, at jeg gerne vil prøve kræfter med en opgave, som jeg føler kan udvikle mine kompetencer, så er der stor opbakning til, at jeg skal kaste mig ud det. Der er tiltro til mig og en tydelig overbevisning om ‘learning by doing’ – noget der betyder, at jeg har haft en meget stejl læringskurve i min tid hos EG.

Særligt sætter jeg personligt meget stor pris på, at de fejl, som jeg uundgåeligt har begået som ny, bliver fulgt op af konstruktiv kritik. Det har gjort mig til en bedre udvikler, og hurtigt gjort mig meget selvstændig i mit arbejde.

Som ny i EG bliver du givet et sæt rigtig gode værktøjer, men får lov at bruge dem på den måde, der giver mening for dig. Jeg frygtede lidt, at alt skulle gøres på én bestemt og firkantet måde, men sådan er det slet ikke. Mit team er generelt enormt støttende og hjælpsomme, og der bliver lyttet til nye idéer til implementeringer – man ikke er bange for at afprøve nye ting, hvis det giver mening.

Kulturmæssigt føles det som om, at der er mange små virksomheder i én stor virksomhed, og det er rigtig fedt. Her er det mit indtryk, at EG skiller sig ud fra andre store IT-selskaber. Vi får alle meget medbestemmelse.

Da jeg blev ansat i EG, betød det også sindssygt meget for mig, at der var den her buddy-ordning. Jeg tror, at alle nyuddannede er lidt bange for, om de egentlig løser opgaverne korrekt, og det var rigtig rart at have en at sparre med. Jeg følte mig tryg og værdsat fra start, hvor jeg blev taget godt imod med blomster. Det kan varme selv et udviklerhjerte som mit.

Anders-Lykkegaard

Thomas Hedegaard

Consultant
Uddannelsebaggrund: Cand.IT, ITKO (I gang med Cand.Merc, Økonomistyring & SCM)
 

Som IT-forretningskonsulent i vores system ASPECT4, arbejder jeg med mange af de største aktører inden for trælast og byggemarked. Jeg har fra start arbejdet helt nede på gulvet hos kunderne – noget, der har medført stor indflydelse, men selvfølgelig også krav til min brancheforståelse. Da jeg startede i EG, var trælastbranchen en helt ny verden for mig. Tætte kunderelationer og mange timer på gulvet har understøttet en stejl læringskurve, og jeg har nu opbygget en solid brancheforståelse.

Det er vigtigt for mig, at jeg som konsulent arbejder med kundernes processer og forretning som udgangspunkt – og IT som et understøttende og optimerende værktøj. Jeg synes, at det er fedt at løse konkrete udfordringer, hvor teknologien kan skabe synlige forbedringer; fra plukkeren på lageret og chaufføren i lastbilen til finanschefen på kontoret.

Det er en grundsten for EG, at vi tager udgangspunkt i kundernes forretning. Grundet det tætte samarbejdsforhold med vores kunder, ofte på kundens lokationer, får jeg en følelse af, at jeg har kollegaer både ude i markedet og hjemme på kontoret. Det er samtidig kendetegnende for vores kultur i EG, at den er ambitiøs men kammeratlig. Atmosfæren er uformel og behagelig – konsulentfaget er et fag, hvor man bliver målt og vejet på sin præstationsevne, men her er der også stort fokus på, at du skal kunne følge med. Min start har haft et godt læringsloop, hvor jeg er kommet på dybt vand med opgaver, jeg ikke kendte løsningen på, og derefter har haft en konsoliderende periode, så ny læring kunne sætte sig. Herefter forfra med nye opgaver.

Hvis jeg skal give et godt råd til nye konsulenter, er det nok, at du helt sikkert starter og tror du ved en masse, for så at finde ud af, at du ikke ved noget. Det føles stressende, når man kommer fra universitetet med et ønske om at lægge verden ned – men det er bare en fase, som du skal over. Bevar gåpåmodet, for så kommer du ud på den anden side og finder ud af; 'jeg er faktisk meget godt med, alting er godt, og jeg er blevet så meget bedre'.

Der er nogle kunder, hvor jeg har været primær konsulent i perioder og dermed været med til at opbygge et partnerskab med kunden, og et kendskab til deres unikke behov og organisation. Det er en helt særlig følelse at besøge en kunde og kunne hilse på så mange mennesker i forskellige afdelinger, fordi jeg har været der så meget. Det handler meget om at opbygge relationer og tillid, og når den er der, bliver du lukket ind i de udfordringer, der er de sjoveste at arbejde med.

Thomas-Hedegaard