Young Professionals

I EG kan du kickstarte din karriere inden for it- og softwarebranchen. Du vil komme til at samarbejde med erfarne og dygtige kolleger, som altid står klar til at dele ud af deres viden og erfaringer.

Læs mere her på siden

Young-Professionals-at-EG

Velkommen til Young Professionals

Bliv klogere på, hvordan vi kan arbejde sammen – som en del af din uddannelse – eller efter din uddannelse.

Internship

Praktikplads

Praktikplads

Brænder du for at prøve kræfter med, hvordan teori kan udfolde sig i praksis og dele ud af din viden?

Så vil vi rigtig gerne samarbejde med dig!

Hos EG sætter vi pris på nye perspektiver til vores virksomhed, og derfor er dine inputs altid velkomne. Vi er ikke bange for at give dig ansvar og involvere dig i vores spændende projekter og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig,

Efter endt praktikforløb hos os, vil du have tilegnet dig en klar forståelse for, hvordan du kan binde teori sammen med din nye praktiske viden. Du vil ligeledes få et godt indblik i, hvordan dit fremtidige arbejdsliv kan se ud i en stor nordisk softwarevirksomhed. Sidst, men ikke mindst, vil du også få styrket dit netværk i it-branchen, hvilket kan åbne nye muligheder for dig i din fremtidige karriere.

Send os en uopfordret ansøgning som praktikant her

Student job

Studentermedhjælper

Studentermedhjælper

Vil du dykke ned i projekter og arbejdsopgaver, hvor dine faglige styrker og interesser kommer i spil?

Som studentermedhjælper hos EG får du mulighed for at bruge din teoretiske viden fra din uddannelse i praksis.

Hos os bliver du en fast del af et erfarent team, hvor dine tanker og ideer bliver taget imod med åbne arme. For at sikre din læring, vil vi udfordre dig med relevante og udviklende opgaver.

Vi anerkender, at dit studie kommer i første række, og at dit studiejob er en support til dine studier.

Send os en uopfordret ansøgning som studentermedhjælper her

Application

Skriv hovedopgave med os

Skriv hovedopgave med os

Går du og leder efter et projektsamarbejde med en softwarevirksomhed, hvor du kan kombinere dine teoretiske kompetencer med en real-life business case?

Ønsker du at skrive et projekt inden for it-området, HR, marketing, finansiering eller noget helt femte?

Så kontakt os på recruitment@eg.dk med en kort beskrivelse af dit emne, perioden det strækker sig over samt dine forventninger til samarbejdet.
 

Forudsætninger for samarbejdet:

  • Du er tilmeldt et relevant studie på et universitet eller erhvervsakademi
  • Du skal skrive et større projekt, din afsluttende bacheloropgave eller dit kandidatspeciale

Vi lover til gengæld at bidrage med relevant viden og erfaringer under samarbejdet.

Ambitious

Elever

Elever

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du kan få lov til at bruge din teoretiske viden i praksis?

I EG har vi stor erfaring med at ansætte elever. Derfor ved vi, hvordan dit uddannelsesforløb bedst muligt kan tilrettelægges. Vi sikrer os, at du får en grundig oplæring samtidig med, at du får prøvet kræfter med relevante opgaver inden for dit fagområde.

Vi ønsker at give dig den bedst mulige uddannelse og start på din fremtidige karriere inden for it.

Send os en uopfordret ansøgning som elev her

Interviews

Mød en YP'er

Vis mere

Mød en YP'er

Vacancies

YP jobs

Vis mere

YP jobs

YP jobs i EG

Vis os dit talent

Er der ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer? Så send os en uopfordret ansøgning samt CV, og evt. en video til vores EG Young Professional CV-database.

Du kan også oprette en jobagent. Så bestemmer du selv, hvilke stillinger du vil præsenteres for.

Mød en YP'er

  • Anders Lykkegaard
Tilbage
Frem

Anders Lykkegaard

Junior Developer
Uddannelsebaggrund: Cand.Scient IT-produktudvikling
 

Min rolle som udvikler i mobilteamet indebærer udvikling af apps og backend. Jeg har en stor interesse for brugerinddragelse og har fået lov til at tage meget ansvar i mit team, selvom jeg er forholdsvis grøn. Hvis jeg føler, at jeg gerne vil prøve kræfter med en opgave, som jeg føler kan udvikle mine kompetencer, så er der stor opbakning til, at jeg skal kaste mig ud det. Der er tiltro til mig og en tydelig overbevisning om ‘learning by doing’ – noget der betyder, at jeg har haft en meget stejl læringskurve i min tid hos EG.

Særligt sætter jeg personligt meget stor pris på, at de fejl, som jeg uundgåeligt har begået som ny, bliver fulgt op af konstruktiv kritik. Det har gjort mig til en bedre udvikler, og hurtigt gjort mig meget selvstændig i mit arbejde.

Som ny i EG bliver du givet et sæt rigtig gode værktøjer, men får lov at bruge dem på den måde, der giver mening for dig. Jeg frygtede lidt, at alt skulle gøres på én bestemt og firkantet måde, men sådan er det slet ikke. Mit team er generelt enormt støttende og hjælpsomme, og der bliver lyttet til nye idéer til implementeringer – man ikke er bange for at afprøve nye ting, hvis det giver mening.

Kulturmæssigt føles det som om, at der er mange små virksomheder i én stor virksomhed, og det er rigtig fedt. Her er det mit indtryk, at EG skiller sig ud fra andre store IT-selskaber. Vi får alle meget medbestemmelse.

Da jeg blev ansat i EG, betød det også sindssygt meget for mig, at der var den her buddy-ordning. Jeg tror, at alle nyuddannede er lidt bange for, om de egentlig løser opgaverne korrekt, og det var rigtig rart at have en at sparre med. Jeg følte mig tryg og værdsat fra start, hvor jeg blev taget godt imod med blomster. Det kan varme selv et udviklerhjerte som mit.

Anders-Lykkegaard