Bolig- og ejendomsadministration

En it-løsning til bolig- og ejendomsadministration er din hjælp til alle handlinger, der relaterer sig til beboere, lejere eller boligsøgende. Du overholder myndighedskrav og har nemt ved at styre kommunikationen med alle – alt imens du bevarer det økonomiske overblik over driften og vedligeholdelse af bygninger.

Kunderne siger...

 • Almenbo

  EG Bolig Elektronisk syn – den rigtige løsning for os.

 • AL2Bolig

  EG Bolig ASP – det bedste alternativ for AL2bolig

 • EJDA Ejendomsadministration

  Brancheløsningen fra EG Strato frigiver tid og giver fuldt overblik over økonomi, lejemål, lejere og korrespondancen med de enkelte lejere. I EG Strato ligger der altid en log på den enkelte lejer med kommunikation og bogføringer.

 • Boligforeningen ØsterBro

  ØsterBO benytter det integrerede e-Boks-modul i EG Bolig. Og i udlejningen sparer medarbejderne en masse tid – både på at danne lejekontrakterne, og når lejekontrakterne kommer retur.

 • Gråsten Andelsboligforening

  Gråsten Andelsboligforenings erfaring med EG Bolig var positiv, så da Gråstens egne servere brød sammen, var en hostet løsning – EG Bolig ASP – oplagt.

 • AL2bolig

  Boligselskabet AL2bolig i Tilst ved Aarhus har hver år 700 lejemål, der skal synes. De giver mange boligsyn er arbejdskrævende, men ved hjælp af Elektronisk Syn fra EG Bolig har ejendomsinspektør Max Skjoldborg fået overblik, mere effektive rutiner og mere tilfredse fraflyttere.

 • Himmerland Boligforening

  Himmerland Boligforening implementeret WebFaktura til sin EG Bolig-løsning og genkendelsesprogrammet InfoRecon sammen med en grundig igangsætning.

 • Boligforeningen ØsterBO

  Boligforeningen ØsterBO opnåede store tidsbesparelser i administrationen ved implementering af elektronisk journalisering med EG Bolig WebDok og InfoRecon.

 • Boligkontoret Århus

  Mange timer er sparet, og effektiviteten er hævet enormt, mens også kvaliteten er forbedret, er indførelsen af elektronisk syn.

Kurser og arrangementer

EG Strato

Webinar

Få et komplet it-system til ejendomsadministration. EG Strato er udviklet til jer, der har behov for at have overblikket over jeres daglige administration af ejendomme. Brug en halv time, så viser vi dig, hvor nemt det er at reducere jeres manuelle arbejdsgange. 

Eventet er afsluttet

EG Bolig E-syn Webinar

Webinar

Spar tid med Elektronisk Syn fra EG Bolig - brug en iPad eller en tablet.

Eventet er afsluttet

EG inviterer til gratis seminar om Persondataforordningen

Seminar

Få en dybere forståelse for hvad den kommende persondataforordning har af betydning i forhold til jeres virksomhed, så I er klar over de nødvendige foranstaltninger I skal tage jer for at sikre at i lever op til kravene og derved er compliant.

Eventet er afsluttet
 • EBF Seminar 2017 - se reaktionerne

  På årets EBF seminar viste EG Bolig blandt andet moduler fra den ny platform og en række tillægsmoduler. Filmen nedenfor viser nogle af brugernes reaktioner på seminaret.

 • ​Har du en plan for, hvordan du håndterer udskrifter og dokumenter?

  Selv mindre organisationer eller enkeltmandsvirksomheder kan spare 30-40 % af deres driftsudgifter. En aktiv stillingtagen kan hjælpe med at kortlægge overflødig udskrivning i organisationen, ligesom du kan nedbringe tid og omkostninger til vedligeholdelse af printere.

 • IT-partnerskab skal give beboerne bedre boligadministration

  Boligselskaberne skal være i stand til at tilbyde væsentlig flere selvbetjeningsydelser via deres hjemmesider i fremtiden. Det skal en netop indgået hensigts- og partnerskabsaftale mellem 10 store boligselskaber og it-virksomheden EG A/S være med til at sikre. Hele den almene boligsektor kan se frem til mere digitalisering, mere effektiv og energibesparende drift samt et højere serviceniveau.

 • Sådan bliver du klar til den nye persondataforordning

  Tre principper, du skal være særligt opmærksom på, når den nye EU-persondataforordning træder endeligt i kraft i maj 2018.

 • Data er nu sikrest i skyen

  Ny sikkerhedsrapport fra konsulentfirmaet PwC viser at verdens virksomheder udviser en nærmest "eksplosiv" interesse for cloudmodellen. Også på mere forretningskritiske områder som eksempelvis økonomi og HR.

 • Digitalisering af administrationen af op mod 350.000 almene boliger

  En kreds af almene boligselskaber har indgået et strategisk partnerskab for at sikre bedre digitale løsninger for beboere og boligsøgende. Kodeordene er bedre digital kommunikation og flere selvbetjeningsmuligheder samt billigere og mere effektiv administration med EG Bolig som omdrejningspunktet.

 • Ny løsning giver luft i budgettet til bygningsdrift

  Nu kan der være store besparelser at hente på drift og planlægning for EG Boligs kunder. Et nyt samarbejde med NTI CADcenter giver adgang til en moderne løsning til bygningsdrift, der samtidig sikrer, at boligforeninger i fremtiden kan leve op til de voksende digitaliseringskrav til offentligt og alment byggeri.