Boligforeningernes Dag
01. april 2022

Mød EG Bolig og NTI på Boligforeningernes Dag

Mød EG Bolig og NTI på Boligforeningernes Dag, en messe for andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger. Vi sætter fokus på e-drift på en fælles messestand.

'E-drift er Facility Management gjort nemt' er temaet hos EG Bolig og NTI/Facility Management, der er blandt de over 80 udstillere i Forum Copenhagen, hvor Boligforeningernes Dag bliver afholdt lørdag den 30. april.

E-drift er et planlægningssystem, der effektiviserer driften i boligselskaber. Et mobilt værktøj, der samler det hele ét sted, fra indkøb til kontraktstyring og er integreret med kalendere, økonomisystem og BBR.


Revisition og reparation direkte fra mobilen

I hverdagen kan viceværten sætte en opgave i gang via e-drift på sin mobil eller tablet - allerede ude hos beboeren. Det er enkelt at oprette en rekvisition og tilkalde en håndværker med det samme til reparationer af dryppende vandhaner, toiletter eller andet.

Det er nemt at bruge og giver bedre service overfor beboerne, fordi vi har overblikket hele tiden Bjarne Bøhl Pedersen Driftschef, B45 Boligudlejning

Alt bliver dokumenteret og kommer ind i systemet, ingen glemmer noget på forsvundne post-its, fordi e-drift er digitalt. Samtidig kan man altid se, hvad der tidligere er lavet i en bolig.

E-drift er integreret med EG Bolig administrationssystemet, udviklet af NTI og understøtter alle niveauer i boligadministration og ejendomsforvaltning.


Formålet er netværk og inspiration

Boligforeningernes Dag 2022 er Danmarks første messe for bestyrelser, afdelingsbestyrelser og beboere i andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger.

Formålet er at dele viden, blive inspireret og netværke. Blandt oplægsholderne er Signe Wenneberg, jour-nalist og klimaaktivist, Camilla van Deurs, Københavns stadsarkitekt og fremtidsforsker Jesper Bo Jensen. Dagens konferencier er skuespiller Peter Mygind.
Boligforeningernes dag arrangeres af Min Boligforening, der er et mediehus for bestyrelser i andels- og ejerboligforeninger

Boligforeningernes Dag 2022:
Lørdag den 30. april 2022 kl. 9.00 - 19.00 i Forum Copenhagen

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg