Lad os digitalisere det offentlige Danmark sammen

EG leverer innovative it-løsninger til stat, kommuner, regioner og forsyningsselskaber baseret på bred forvaltningsfaglighed, stor praksisviden og den nyeste digitale ekspertise. Sammen med det offentlige Danmark forankrer vi digitale forandringer og skaber et stærkere og mere digitalt trygt samfund.

Læs, hvad dine kolleger mener

I stedet for selv at skrive en masse om vores løsninger har vi spurgt dine kolleger om, hvad de mener, de får for pengene hos EG.

 • Silkeborg Kommune - Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

  "Vi håber på at opnå generelle forenklinger i medarbejdernes administrative arbejdsgange, og ikke mindst, at det bliver nemmere at journalisere, sende post og følge op på aftaler – kort sagt er ambitionen, at medarbejderne skal bruge mindre tid på det administrative".

 • Bakkelandets Friskole

  Bakkelandets Friskole gik fra problemfyldte LINUX til Windows med rådgivning fra EG. Skolen oplevede mærkbare fordele med en cloudbaseret løsning fra EG.

 • Nordforbrænding

  Med IBM Cognos Express fra EG blev det muligt for Nordforbrænding at binde deres produktionssystem og økonomisystem tættere sammen. Læs mere her!

 • Glostrup Kommune

  Beboernes klager havner direkte på nævnsmedlemmernes iPads.

 • Silkeborg Kommune – satte strøm til ansøgningerne

  Silkeborg Kommune sætter strøm til legaterne og har nu gladere borgere og færre omkostninger.

 • Frederiksberg Kommune

  Målet er at få større viden om, hvilke indsatser der virker.

 • Lyngby-Taarbæk Kommune – fik digital visitation

  Da Lyngby-Taarbæk Kommune tog hul på arbejdet med voksenudredningsmetoden, benyttede kommunens sagsbehandlere i første omgang en enkel og velfungerende Word-løsning. Men løsningen genererede ikke de nødvendige oplysninger til videndeling og data til den ønskede ledelsesinformation.

 • Region Sjælland – fik eget ICS-indikatorkatalog

  Nu skal der effektmåles over hele linjen!

 • Helsingør Kommune – fik moderne myndighedssystem

  Helsingør Kommune har siden 2008 brugt EG Sensum Bosted på dag- og døgntilbuddene i Center for Særlig Social Indsats, og i 2012 besluttede kommunen at anskaffe EG Sensum Voksen for at it-understøtte arbejdet med voksenudredningsmetoden.

 • EG On Helbredstillæg: Ingen grund til usikkerhed

  Arbejdet med at gøre EG On Helbredstillæg til det mest fuldendte fagsystem til håndtering af helbredstillæg fortsætter ufortrødent. I samarbejde med en lang række kommuner har EG gennem de sidste mange år skabt en unik og komplet løsning, der i dag håndterer hele sagsbehandlingsprocessen fra ansøgning, over bevilling til udbetaling.

 • Vollsmose Sekretariatet: Vi kan nu dokumentere vores værdi

  Rådgiverne i Vollsmose Sekretariatet i den landskendte Odense-bydel valgte i 2013 at dokumentere i EG Sensum for at sikre sig en ensartet og professionel dokumentation af alle henvendelser fra bydelens borgere. I dag er gamle beboersager digitaliseret, og hvert år oprettes godt 500 nye borgerhenvendelser alle som sager i systemet.

 • It løser ikke opgaver, det gør mennesker!

  Mange organisationer bruger udelukkende deres vagtplansystem til lønindberetning og drager ikke nytte af planlægningsfaciliteterne. Men erfaringerne fra Silkeborg Hjemmepleje er et tydeligt bevis for, at flere arbejdsgange kan blive overflødige, og flere gevinster ligger lige om hjørnet, hvis man samarbejder om systemet, frem for at det bliver et styringsværktøj.

 • Vi bidrager alle med det, vi kan

  Til daglig er Lene Bolby ansat som leder hos EG Silkeborg Data, som også er guldsponsor på Team Rynkeby. Hun deltager primært for at støtte den gode sag, men selvfølgelig også for at udfordre sig selv. Den største overraskelse for Lene Bolby var dog det fantastiske netværk, der er opstået omkring holdet.

 • Nyt it-system: Træning er vigtigere end studie

  Uanset om du logger på Borger.dk, navigerer i menuen på dit smart-tv eller bruger en parkeringsautomat – i løbet af en helt almindelig dag er du bruger af en række forskellige it-systemer med en given indbygget logik, som du skal kunne afkode og have en vis forståelse for.

 • Silkeborg Kommune tager teten med PPR-system

  Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Silkeborg Kommune får hvert år henvist op imod 250 unge. Men rådgivningen stod uden et egentlig dagsystem til at håndtere de mange henvendelser, dokumentere ind-satsen og generere den nødvendige ledelsesinformation.

 • Gør de indledende øvelser til persondataforordningen allerede nu

  EG Clineas udviklingschef forudser, at mange klinikker vil have en stiltiende forventning om, at den it-ansvarlige automatisk bliver ansvarlig for datasikkerheden, men det er vigtigt at tage snakken og formelt udpege en dataansvarlig. Der vil sandsynligvis også i fremtiden blive hackerangreb og lignende, og patientsdata er per definition særligt følsomme.

 • Kirkegård nummer 1.000 på findgravsted.dk

  Snart er det muligt at finde alle gravsteder i Danmark med app'en findgravsted.dk. Der er nu 1.000 kirkegårde tilsluttet servicen, og til sammen dækker de 80 procent af gravstederne herhjemme. Som noget nyt kan den enkelte kirkegård lægge et billede op og knytte det direkte til gravstedet.

 • Digital dødsanmeldelse er i luften

  Nu kan alle kirkegårde og krematorier blive koblet til digital dødsanmeldelse og modtage digitale begravelsesanmodninger og begravelsesafgørelser direkte fra PersonSag. Digital dødsanmeldelse vil bidrage til en lettere administration på kirkegårdene, ligesom data i sagens natur vil blive mere nøjagtige, da overleveringer og manuel indtastning minimeres.