Lad os digitalisere det offentlige Danmark sammen

EG leverer innovative it-løsninger til stat, kommuner, regioner og forsyningsselskaber baseret på bred forvaltningsfaglighed, stor praksisviden og den nyeste digitale ekspertise. Sammen med det offentlige Danmark forankrer vi digitale forandringer og skaber et stærkere og mere digitalt trygt samfund.

Læs, hvad dine kolleger mener

I stedet for selv at skrive en masse om vores løsninger har vi spurgt dine kolleger om, hvad de mener, de får for pengene hos EG.

 • Bakkelandets Friskole

  Bakkelandets Friskole gik fra problemfyldte LINUX til Windows med rådgivning fra EG. Skolen oplevede mærkbare fordele med en cloudbaseret løsning fra EG.

 • Glostrup Kommune

  Beboernes klager havner direkte på nævnsmedlemmernes iPads.

 • Nordforbrænding

  Med IBM Cognos Express fra EG blev det muligt for Nordforbrænding at binde deres produktionssystem og økonomisystem tættere sammen. Læs mere her!

 • Silkeborg Kommune – satte strøm til ansøgningerne

  Silkeborg Kommune sætter strøm til legaterne og har nu gladere borgere og færre omkostninger.

 • Lyngby-Taarbæk Kommune – fik digital visitation

  Da Lyngby-Taarbæk Kommune tog hul på arbejdet med voksenudredningsmetoden, benyttede kommunens sagsbehandlere i første omgang en enkel og velfungerende Word-løsning. Men løsningen genererede ikke de nødvendige oplysninger til videndeling og data til den ønskede ledelsesinformation.

 • Frederiksberg Kommune

  Målet er at få større viden om, hvilke indsatser der virker.

 • Region Sjælland – fik eget ICS-indikatorkatalog

  Nu skal der effektmåles over hele linjen!

 • Helsingør Kommune – fik moderne myndighedssystem

  Helsingør Kommune har siden 2008 brugt EG Sensum Bosted på dag- og døgntilbuddene i Center for Særlig Social Indsats, og i 2012 besluttede kommunen at anskaffe EG Sensum Voksen for at it-understøtte arbejdet med voksenudredningsmetoden.

 • Vi bidrager alle med det, vi kan

  Til daglig er Lene Bolby ansat som leder hos EG Silkeborg Data, som også er guldsponsor på Team Rynkeby. Hun deltager primært for at støtte den gode sag, men selvfølgelig også for at udfordre sig selv. Den største overraskelse for Lene Bolby var dog det fantastiske netværk, der er opstået omkring holdet.

 • Nyt it-system: Træning er vigtigere end studie

  Uanset om du logger på Borger.dk, navigerer i menuen på dit smart-tv eller bruger en parkeringsautomat – i løbet af en helt almindelig dag er du bruger af en række forskellige it-systemer med en given indbygget logik, som du skal kunne afkode og have en vis forståelse for.

 • Silkeborg Kommune tager teten med PPR-system

  Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Silkeborg Kommune får hvert år henvist op imod 250 unge. Men rådgivningen stod uden et egentlig dagsystem til at håndtere de mange henvendelser, dokumentere ind-satsen og generere den nødvendige ledelsesinformation.

 • Gør de indledende øvelser til persondataforordningen allerede nu

  EG Clineas udviklingschef forudser, at mange klinikker vil have en stiltiende forventning om, at den it-ansvarlige automatisk bliver ansvarlig for datasikkerheden, men det er vigtigt at tage snakken og formelt udpege en dataansvarlig. Der vil sandsynligvis også i fremtiden blive hackerangreb og lignende, og patientsdata er per definition særligt følsomme.

 • Kirkegård nummer 1.000 på findgravsted.dk

  Snart er det muligt at finde alle gravsteder i Danmark med app'en findgravsted.dk. Der er nu 1.000 kirkegårde tilsluttet servicen, og til sammen dækker de 80 procent af gravstederne herhjemme. Som noget nyt kan den enkelte kirkegård lægge et billede op og knytte det direkte til gravstedet.

 • Digital dødsanmeldelse er i luften

  Nu kan alle kirkegårde og krematorier blive koblet til digital dødsanmeldelse og modtage digitale begravelsesanmodninger og begravelsesafgørelser direkte fra PersonSag. Digital dødsanmeldelse vil bidrage til en lettere administration på kirkegårdene, ligesom data i sagens natur vil blive mere nøjagtige, da overleveringer og manuel indtastning minimeres.

 • EG modtager IBM-priser for branchespecifik indsigt

  EG har investeret strategisk i udvikling af værktøjer, som hjælper virksomheder med datadrevet digitalisering af deres forretning med udgangspunkt i IBM's Business Analytics software og EG's branchespecifikke analytiske modeller. Dette er en af de vigtigste bevæggrunde for, at IBM valgte at hædre EG med hele to priser på det nyligt overståede Business Partner Summit.

 • Herning Kommune skifter leverandør: Toptuner administrationen til fremtiden

  Herning Kommune har valgt at udskifte sin nuværende leverandør til fordel for EG Silkeborg Data, der fremover skal levere sin avancerede løn- og vagtplansløsning, til Danmarks 12.-største kommune.

 • Pressemeddelelse: Ophør af samarbejdsaftale

  Efter mange års samarbejde er PDC og EG Silkeborg Data blevet enige om at afvikle eksklusivaftalen om udvikling og leverance af en række it-løsninger til offentlige.