Lad os digitalisere det offentlige Danmark sammen

EG leverer innovative it-løsninger til stat, kommuner, regioner og forsyningsselskaber baseret på bred forvaltningsfaglighed, stor praksisviden og den nyeste digitale ekspertise. Sammen med det offentlige Danmark forankrer vi digitale forandringer og skaber et stærkere og mere digitalt trygt samfund.

Læs, hvad dine kolleger mener

I stedet for selv at skrive en masse om vores løsninger har vi spurgt dine kolleger om, hvad de mener, de får for pengene hos EG.

 • Bakkelandets Friskole

  Bakkelandets Friskole gik fra problemfyldte LINUX til Windows med rådgivning fra EG. Skolen oplevede mærkbare fordele med en cloudbaseret løsning fra EG.

 • Nordforbrænding

  Med IBM Cognos Express fra EG blev det muligt for Nordforbrænding at binde deres produktionssystem og økonomisystem tættere sammen. Læs mere her!

 • Glostrup Kommune

  Beboernes klager havner direkte på nævnsmedlemmernes iPads.

 • Silkeborg Kommune – satte strøm til ansøgningerne

  Silkeborg Kommune sætter strøm til legaterne og har nu gladere borgere og færre omkostninger.

 • Lyngby-Taarbæk Kommune – fik digital visitation

  Da Lyngby-Taarbæk Kommune tog hul på arbejdet med voksenudredningsmetoden, benyttede kommunens sagsbehandlere i første omgang en enkel og velfungerende Word-løsning. Men løsningen genererede ikke de nødvendige oplysninger til videndeling og data til den ønskede ledelsesinformation.

 • Frederiksberg Kommune

  Målet er at få større viden om, hvilke indsatser der virker.

 • Region Sjælland – fik eget ICS-indikatorkatalog

  Nu skal der effektmåles over hele linjen!

 • Helsingør Kommune – fik moderne myndighedssystem

  Helsingør Kommune har siden 2008 brugt EG Sensum Bosted på dag- og døgntilbuddene i Center for Særlig Social Indsats, og i 2012 besluttede kommunen at anskaffe EG Sensum Voksen for at it-understøtte arbejdet med voksenudredningsmetoden.

 • Horisonten

  Nystartet døgntilbud havde brug for dokumentationssystem.

 • EG Citizen Solutions får ny divisionsdirektør

  Den 1. april 2017 overtager den 42-årige Johnny Iversen ansvaret for EG's samlede forretning på det offent-lige område som divisionsdirektør for EG Citizen Solutions.

 • Find lægeklinikkens sikkerhedshuller

  Patientdata og helbredsoplysninger er følsomme data, som kræver højeste sikkerhedsniveau. Derfor bør alle lægeklinikker arbejde aktivt med it-adfærd, lyder anbefalingen fra it-sikkerhedsekspert fra F-Secure.

 • Nyt digitalt medie: SamfundsDesign.dk skal bidrage til et bedre digitalt samfund

  Kommunernes og regionernes digitalisering blev kickstartet med en række fællesoffentlige digitalise-ringsstrategier og bølgeplaner. Men nu er de små bølger vokset til rene digitaliseringstsunamier, hvor selv de digitaliseringsansvarlige har svært ved at holde hovedet oven vande. Den udfordring forsøger en ny platform, www.SamfundsDesign.dk, nu at tage op.

 • To nye medier sætter digital transformation på dagsordenen

  Organisationer i både det offentlige og private står de kommende år foran store digitale ændringer og udskiftning af kritiske it-systemer. Nu lanceres SamfundsDesign og TransformationTools for at hjælpe ledere med at navigere det hastigt skiftende digitale landskab.

 • Digital Kommune: ​Københavns Stadsarkiv godkender arkiveringsversioner

  Data fra offentlige it-systemer, som Rigsarkivet har defineret som bevaringsværdige, skal, inden de slettes, afleveres som en arkiveringsversion til et offentligt arkiv. Nu har EG udviklet en løsning, så kommunerne enkelt kan aflevere enten data fra de enkelte systemer hver for sig eller fra flere systemer samlet.

 • Succes i Sverige: EG's energikunder i front

  Ligesom i Danmark er energimarkedet i Sverige under konstant forandring, og forbrugerne stiller stadig større krav til deres leverandører af fx el, varme og gas. For at være med i front skal leverandørerne leve op til forbrugernes digitale forventninger. Svensk undersøgelse viser, at flere af EG's kunder ligger helt i top.

 • Odense Kommune: Fortsætter med løn- og vagtplansystem fra EG Silkeborg Data

  ​I skarp konkurrence på både pris og funktionalitet har Odense Kommune valgt EG Silkeborg Data som leverandør af kommunens løn- og vagtplansystem frem til 2024.

 • Digital kommune: Hey, hvor blev gevinsten på DHUV lige af?

  Systematisk arbejde med gevinstrealisering er een af metoderne, som kommunerne kan anvende for at høste gevinst af deres investering i store it-løsninger som fx it-understøttelsen af det specialiserede socialområde.

 • Digitalisering af socialområdet: Skal skabe bedre liv for udsatte børn og unge i Grønland

  Grønland får nu sit første socialfaglige it-system målrettet bosteder og døgntilbud. Løsningen skal sikre bedre dokumentation og videndeling vedrørende indsatsen på de specialiserede socialtilbud for udsatte.