Lad os digitalisere det offentlige Danmark sammen

EG leverer innovative it-løsninger til stat, kommuner, regioner og forsyningsselskaber baseret på bred forvaltningsfaglighed, stor praksisviden og den nyeste digitale ekspertise. Sammen med det offentlige Danmark forankrer vi digitale forandringer og skaber et stærkere og mere digitalt trygt samfund.

Læs, hvad dine kolleger mener

I stedet for selv at skrive en masse om vores løsninger har vi spurgt dine kolleger om, hvad de mener, de får for pengene hos EG.

 • Silkeborg Kommune - Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

  "Vi håber på at opnå generelle forenklinger i medarbejdernes administrative arbejdsgange, og ikke mindst, at det bliver nemmere at journalisere, sende post og følge op på aftaler – kort sagt er ambitionen, at medarbejderne skal bruge mindre tid på det administrative".

 • Bakkelandets Friskole

  Bakkelandets Friskole gik fra problemfyldte LINUX til Windows med rådgivning fra EG. Skolen oplevede mærkbare fordele med en cloudbaseret løsning fra EG.

 • Glostrup Kommune

  Beboernes klager havner direkte på nævnsmedlemmernes iPads.

 • Nordforbrænding

  Med IBM Cognos Express fra EG blev det muligt for Nordforbrænding at binde deres produktionssystem og økonomisystem tættere sammen. Læs mere her!

 • Silkeborg Kommune – satte strøm til ansøgningerne

  Silkeborg Kommune sætter strøm til legaterne og har nu gladere borgere og færre omkostninger.

 • Lyngby-Taarbæk Kommune – fik digital visitation

  Da Lyngby-Taarbæk Kommune tog hul på arbejdet med voksenudredningsmetoden, benyttede kommunens sagsbehandlere i første omgang en enkel og velfungerende Word-løsning. Men løsningen genererede ikke de nødvendige oplysninger til videndeling og data til den ønskede ledelsesinformation.

 • Frederiksberg Kommune

  Målet er at få større viden om, hvilke indsatser der virker.

 • Helsingør Kommune – fik moderne myndighedssystem

  Helsingør Kommune har siden 2008 brugt EG Sensum Bosted på dag- og døgntilbuddene i Center for Særlig Social Indsats, og i 2012 besluttede kommunen at anskaffe EG Sensum Voksen for at it-understøtte arbejdet med voksenudredningsmetoden.

 • Horisonten

  Nystartet døgntilbud havde brug for dokumentationssystem.

Nyheder og artikler

13okt
News
​OK2018: Det bliver bedre at være borger og praktiserende læge
Article / Per Vinther
Man kan ikke læne sig tilbage som kommunaldirektør
Article / Per Roholt
Dansk Folkepartis Ungdom: Digitalisering er superfornuftig, men…
 • ​OK2018: Det bliver bedre at være borger og praktiserende læge

  Når Niels Ulrich Holm taler på årsmødet i EG Clinea brugergruppen om PLO's syn på digitalisering af almen praksis i slutningen af oktober, er det en tilfreds næstformand, der kan se frem til smartere it-løsninger og bedre sammenhæng mellem data i sundhedssektoren.

 • Nu kan kirkegårdens brugere finde billeder på findgravsted.dk

  Tilslutningen til www.findgravsted.dk er gået hurtigere, end EG Brandsoft havde forventet. Således blev kirkegård nummer 1.000 tilsluttet før sommerferien, og langt størstedelen af kirkegårdsdata om gravsteder er nu gjort søgbar via findgravsted.dk.

 • PlanTid understøtter nu fraværsregistrering

  EG Brandsoft har nu opdateret PlanTid med nye registreringsmuligheder, så også fravær – fx ferie – og overarbejde kan registreres samme sted. Det giver en nem og 100 procent digitaliseret tidsregistrering. Lønmedarbejderen behøver fremover kun at basere sine afregninger på registreringer i PlanTid.

 • Er du tilmeldt Digital dødsanmeldelse?

  Siden februar 2017 har alle kirkegårde i Danmark kunnet tilmelde sig tjenesten, der kan lette administrationen og minimerer risikoen for fejltastninger.

 • Allocate Software vælger dansk it-partner

  Et strategisk samarbejde mellem EG og engelske Allocate Software varsler nye tider for arbejdet med vagt- og ressourceplanlægning på landets regionale sygehuse, samt kommunale ældrecentre og døgntilbud.

 • EG valgt som Årets Microsoftpartner i Sverige

  Den skandinaviske it-virksomhed EG har været blandt de første partnere til at opbygge sine kompetencer i Microsoft Dynamics 365 og står med en klar implementeringsmodel. På den baggrund modtager EG Sverige for første gang prisen som Årets Microsoftpartner i kategorien forretnings- og kundesystemer.

 • Vækst din virksomhed med DataForBusiness

  EG er sammen med en bred gruppe af virksomheder og forskningsinstitutioner gået sammen med Dansk Industri i projektet ”DataForBusiness”, der skal øge anvendelsen af data i dansk erhvervsliv.

 • EG On Helbredstillæg: Ingen grund til usikkerhed

  Arbejdet med at gøre EG On Helbredstillæg til det mest fuldendte fagsystem til håndtering af helbredstillæg fortsætter ufortrødent. I samarbejde med en lang række kommuner har EG gennem de sidste mange år skabt en unik og komplet løsning, der i dag håndterer hele sagsbehandlingsprocessen fra ansøgning, over bevilling til udbetaling.

 • Vollsmose Sekretariatet: Vi kan nu dokumentere vores værdi

  Rådgiverne i Vollsmose Sekretariatet i den landskendte Odense-bydel valgte i 2013 at dokumentere i EG Sensum for at sikre sig en ensartet og professionel dokumentation af alle henvendelser fra bydelens borgere. I dag er gamle beboersager digitaliseret, og hvert år oprettes godt 500 nye borgerhenvendelser alle som sager i systemet.