ASPECT4 Logistik

Behov for en mere effektiv styring af de komplekse processer i en moderne produktionsvirksomhed?

Så er ASPECT4 Logistik løsningen!

ASPECT4 Logistik er EG's brancheløsning til produktionsvirksomheder og har fuldt fokus på de forretningsmæssige problemstillinger vedrørende opbygning og drift af et effektivt og konkurrencedygtigt setup inden for produktion, logistik og Supply Chain Management.

ASPECT4 er officielt godkendt som digitalt standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen med følgende nummer Fob586107.

Læs mere her på siden

 ASPECT4 Logistik fra EG - lagerhal

Få mere ud af din ASPECT4 Logistik

Læs mere om vores moduler og smarte funktioner til løsningen

Plukke App

Materialecheck

Materialecheck

Med en løsning til materialecheck er I sikret det bedste overblik over materialesituationen på jeres produktionsordrer. I kan hurtigt og nemt identificere de ordrer, der er klar til igangsætning – og hvor der på grund af materialemangel er problemer med at få produceret til tiden.

Løsningen holder hele tiden øje med ændringer i en vares materialeprofil. Derfor kan I hurtigst muligt igangsætte mulige ordrer i den rigtige rækkefølge for at sikre, at de bliver produceret til tiden. Da løsningen også viser en tidligst mulig materialedato, kan I håndtere materialemangler med rettidig omhu.

Materialecheck-løsningen giver jer det bedste beslutningsgrundlag for at optimere igangsætning af produktionsordrer. I undgår derfor ventetid i produktionen og dyre, forsinkede ordrer.

Pluk & Pak

Digital varemodtagelse

Digital varemodtagelse

Med løsningen til digital varemodtagelse kan I optimere varemodtagelsesprocessen ved at minimere manuelle processer og fejlkilder. I sparer derfor tid i jeres varemodtagelse.

Digital varemodtagelse gør varetilgangene synlige på et tidligere tidspunkt, og dermed får I gennemsigtighed og forbedrer jeres planlægnings- og disponeringsmuligheder.

robot

Softwarerobotter

Softwarerobotter

I ASPECT4 kalder vi Robotics Process Automation (RPA) for ASPECT4 Robotics. Det er softwarerobotter, som optager og kopierer arbejdsprocesser og udfører dem som en medarbejder.

ASPECT4 Robotics kan tilpasses forretningens behov og kan ofte bygges af virksomheden selv.
 

Softwarerobotter er især gode til:

Produktivitet: Overtager og automatiserer ensformigt arbejde
Kvalitet: En robot gør altid det samme og laver ikke fejl - giver højere datakvalitet
Skalérbarhed: Robotten arbejder 24/7 og kan følge med antal og vækst i de opgaver, den arbejder i.

Vores kunder siger ...

 • Blücher Metal: ASPECT4-automatisering sparer os for uendelig mange timer

  - Systemet kører automatisk produktionsplanlægning hver 12. time, og vi har ordrer, der flyder helt automatisk, siger Jens Guldager, IT Manager, Blücher Metal A/S. ASPECT4-integrationer og flows gør den globale virksomhed mere konkurrencedygtig.

 • CRH Concrete: Softwarerobotter fra ASPECT4 gør mange opgaver lettere

  - Vi har selv bygget fire robotter, der automatiserer kedelige rutineopgaver, siger Henning Mikkelsen, ERP Manager, CRH Concrete A/S. Enkle softwarerobotter kan ændre arbejdsopgaverne radikalt.

 • Kyocera Unimerco

  EG optimerer arbejdsgangene og styrker videndeling hos Kyocera Unimerco verden over med ASPECT4 Logistik til alle virksomhedens lokationer.

Nyheder

 • ASPECT4 Logistik: Få seneste updates på ERFA-branchemøder

  Vil du have seneste update på den nye bogføringslov, og hvad den betyder for jer? Og et kig ind i de kommende nyheder i løsningen? Så kom til Logistik ERFA-møde den 14. december.

 • ASPECT4 Logistik: EU's emballagedirektiv og rapportering af emballageforbrug

  Flere af vores kunder er blevet mødt af nye krav, fx deklaration om plastikskat eller specifikationer på emballage.

 • ERFA ASPECT4 Logistik: Vi vil gerne høre din mening

  Som annonceret på Logistik ERFA-mødet i november, etablerer vi et kunde Advisory Board, hvor alle kan komme med input og påvirke retningen for ASPECT4 Logistik.

 • Nye medarbejdere i ASPECT4 Logistik

  Vi er rigtig glade for, at vi har kunnet styrke teamet med hele to nye konsulenter. Daniel Wöhlk og Monsor Al-Zohairi kom til ASPECT4 Logistik i oktober, og nogle af jer har allerede haft fornøjelsen af at tale med dem. Få her en kort introduktion til de to konsulenter og deres baggrund.

 • ERFA-møde for brugere af ASPECT4 Logistik

  Kom til ASPECT4 Logistiks ERFA-møde d. 16. nov. 2022. Mødet afholdes i år hos Kyocera Unimerco, som i løbet af dagen vil give indblik i deres setup.

 • ASPECT4 Days '22 – sæt kryds i kalenderen

  Vores nyeste release til ASPECT4 er på trapperne, og vi glæder os til at præsentere den for dig - denne gang i fysisk form! Udover en række spændende nyheder i produktet vil vi også dele en anden særlig nyhed i ASPECT4. Nysgerrig? Kom og hør, hvad vi har fundet på.

 • Excel-bogføring sparer tid

  Når du bogfører via Excel, undgår du at skulle bogføre manuelt i ASPECT4. Vores Excel-bogføring er efterspurgt i øjeblikket, og det er der mindst fem gode grunde til.

 • Tips & tricks

  Enkle tips & tricks kan gøre hverdagen nemmere. Vidste du fx, at du nemt kan justere gråtoner på dit skærmbillede eller tilpasse din skærm præcis til dine ønsker?

 • ASPECT4 Day 2020 blev virtuel succes

  ASPECT4 Day i Kolding blev forvandlet til en virtuel dag med video og online-møder. 17 videoer blev produceret i en intens uge lige op til dagen.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Logistik

Andreas Hallander Thiel

Tlf:  +45 7260 1261

Email:  ahath@eg.dk

Læs mere Læs mindre

Andreas Hallander Thiel er ansvarlig for ASPECT4 Logistik. Andreas har en kommerciel og ledelsesmæssig baggrund fra SDU og fra forskellige danske og nordiske organisationer. Andreas' fokus er værdiskabelse for kunderne og sammen med kompetencekonsulenterne i ASPECT4 at få løst kundernes udfordringer, så de kan udleve deres fulde potentiale gennem digitalisering. Kontakt Andreas, hvis du vil vide mere om, hvad ASPECT4 kan gøre for dig og din organisation.