ASPECT4 Logistik: EU's emballagedirektiv og rapportering af emballageforbrug
01. maj 2023

ASPECT4 Logistik: EU's emballagedirektiv og rapportering af emballageforbrug

Flere af vores kunder er blevet mødt af nye krav, fx deklaration om plastikskat eller specifikationer på emballage.

Allerede nu oplever flere ASPECT4 Logistik-kunder forskellige krav fra deres kunder i forhold til den mængde emballage, man som leverandør sender videre til sine kunder.

Et eksempel er, at spanske kunder stiller krav om, at hver leverance skal ledsages af en udfyldt deklaration om plastikskat (plastic tax).

Et andet eksempel kan være, at man periodisk skal specificere mængden af emballage, man har sendt videre til sin kunde - specificeret ud på forskellige materialer.


ASPECT4 Logistik udvikler ny løsning til emballageforbrug

I ASPECT4 Logistik er vi i samarbejde med Adapa, C.C. Jensen og Kyocera Unimerco ved at udvikle en løsning, der kan håndtere masterdata, beregning og rapportering af emballageforbruget.

Udviklingsprojektet sker på baggrund af det nye kunde Advisory Board, som vi etablerede i foråret. Her kan man komme med input og påvirke retningen for ASPECT4 Logistik.


Vi hører gerne din mening

Vores Advisory Board er bemandet af medlemmer, men andre kan deltage fra gang til gang, alt efter emne og interesse.
Alle er velkomne til at byde ind.
Kontaktperson er Mikael Hansen, Product Owner, som kan kontaktes på mihan@eg.dk

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Logistik

Andreas Hallander Thiel

Tlf:  +45 7260 1261

Email:  ahath@eg.dk

Læs mere Læs mindre

Andreas Hallander Thiel er ansvarlig for ASPECT4 Logistik. Andreas har en kommerciel og ledelsesmæssig baggrund fra SDU og fra forskellige danske og nordiske organisationer. Andreas' fokus er værdiskabelse for kunderne og sammen med kompetencekonsulenterne i ASPECT4 at få løst kundernes udfordringer, så de kan udleve deres fulde potentiale gennem digitalisering. Kontakt Andreas, hvis du vil vide mere om, hvad ASPECT4 kan gøre for dig og din organisation.