Gør det, du synes er sjovt

Lad os stå for din it-løsning. Så får du en stærk, fremtidssikret it-løsning og en partner, der kender alle varianterne inden for mode og fashion.

ASPECT4 er officielt godkendt som digitalt standard bogføringssystem af Erhvervsstyrelsen med følgende nummer Fob586107.

Få mere tid til det, der er sjovt

Få tid til det sjove med ASPECT4 Fashion

EG ASPECT4 RELEASE7

Tilvalgsmuligheder til ASPECT4 Fashion

Med ASPECT4 Fashion kan du få en række tilvalg som kan styrke dit salg, både fysisk og online, og hjælpe dig til at blive mere synlig.

ASPECT4 Fashion B2C Webhandel

B2C Webhandel

B2C Webhandel

Spar tid med direkte salg via din egen B2C webshop

Med ASPECT4 integreret til din webshop kan du strømline dit salg og spare tid. Vareoprettelse, ordrer og betaling bliver håndteret automatisk, så du undgår manuelt tastearbejde.

Læs mere i brochuren her (pdf)

Lad os kontakte dig:

ASPECT4 Fashion B2B app

B2B app

B2B app

App, der booster salget i detailbutikken

Appen hjælper butikspersonalet med at fastholde kunden i salget og styrker dit salg i den fysiske detailbutik. Med få klik på mobilen kan butikkens personale hurtigt tjekke lagerstatus, størrelse og farve, samt bestille de varer kunden efterspørger.

Læs mere i brochuren her (pdf)

Lad os kontakte dig:

ASPECT4 Fashion Alliancer

Alliancer

Alliancer

Sælg via kunder og udnyt hinandens fordele

Du kan sætte varer eller et helt sortiment til salg på en af dine kunders populære B2C webshops og derved udnytte fordelen ved din kundes troværdighed og synlighed på markedet.

Læs mere i brochuren her (pdf)

Lad os kontakte dig:

ASPECT4 Fashion Markedspladser

Markedspladser

Markedspladser

Få større salg og eksponering online - også globalt

Med ASPECT4 Markedspladser får du mulighed for, at nå ud til nye kundegrupper over hele verden. Du får en bred eksponering på troværdige og etablerede markedspladser, som bla. Zalando, ebay og Amazon, som kunderne er trygge ved at handle på.

Læs mere i brochuren her (pdf)

Lad os kontakte dig:

ASPECT4 Fashion CRM

CRM

CRM

Et effektivt, mobilt salgsværktøj til bedre salg og kundeservice

Med B2B salgsløsningen på IPad kan du booste salget og håndtere ordrer hurtigere. ASPECT4's skræddersyede værktøj til mode- og tekstilbranchen giver dig mulighed for at reagere hurtigt på nye trends i salget og drive forretningen effektivt.

Læs mere i brochuren her (pdf)

Lad os kontakte dig:

ASPECT4 Fashion Certifikatstyring

Certifikatstyring

Certifikatstyring

Værktøj der holder styr på dine certifikater

Har du produkter der kræver certifikater? Med ASPECT4 Certifikatstyring kan du håndtere certifikater fra leverandører korrekt og effektivt. ASPECT4 giver besked, hvis der mangler et certifikat og sikrer, at certifikaterne bliver arkiveret.

Læs mere i brochuren her (pdf)

Lad os kontakte dig:

Kundereferencer

 • Godske Group: B2B platform øger salget og skaber succes på kunderejsen

  - Vi har fået en forrygende start med en nem og overskuelig løsning til vores kunder på kort tid, siger Susanne Rasmussen, digital B2B manager hos fashionkoncernen Godske Group.

 • PBO Group: Integreret ASPECT4-løsning forenkler vores onlinehandel

  - I dag foregår alt automatisk og smidigt, når kunden bestiller. Før havde vi mange manuelle håndteringer, siger Jesper Hornsleth, CFO i PBO Group.

 • New Nordic Brandhouse: ASPECT4 QRYCAT sender vareinformationer automatisk

  - Det sparer os for en masse interne timer og er god kundeservice, siger Patrick Lepke, CEO, New Nordic Brandhouse.

 • JBS Textile Group A/S

  JBS: Salg af undertøj på digitale markedspladser giver kæmpe onlinevækst - Salg via markedspladser er absolut den største del af vores onlineforretning, siger Nicolai Hartung, JBS Textil Group A/S

 • Skovhuus Strik

  Onlinesalg giver Skovhuus Strik flere typer kunder. "Vi kan brande vores produkter på en anden måde og mere direkte til slutbrugeren", fortæller salgschef Erik Johansen, Skovhuus Strik.

 • Cero & Etage

  Cero & Etage har deltaget i brugerudviklingen af EG’s nye iPad-app og er meget begejstrede for den effektivisering af salget, som løsningen giver mulighed for.

 • Gustav

  Med EG Fashions outsourcingløsning har Gustavs serverplatform fra dag 1 befundet sig fysisk hos EG

Nyheder

 • Frank Sørensen trapper ned efter 41 år i Fashion

  Tidligere manager i ASPECT4 Fashion, Frank Sørensen, trapper ned arbejdsmæssigt fra den 31. juli efter 41 år i EG og inden for mode- og tekstil.

 • Ny konsulent til ASPECT4 Fashion-teamet

  Vi kan byde velkommen til endnu en ny konsulent i Fashion pr. 1. februar. Rati Sivarajah har IT-baggrund og stor erfaring i tekstilbranchen, blandt andet fra Bestseller.

 • Ny seniorkonsulent til ASPECT4 Fashion

  Vi har set frem til at kunne udvide en ny kollega i teamet, hvor det nye år er begyndt med positiv travlhed. Som kunde kan du glæde sig til at møde en erfaren konsulent fra branchen.

 • Ny erfaren markedschef for ASPECT4 Fashion

  Per Nybo Nielsen er ny markedschef i ASPECT4 Fashion og overtager salgsansvaret for EG's brancheløsninger inden for mode og fashion.

 • ASPECT4 Days '22 – sæt kryds i kalenderen

  Vores nyeste release til ASPECT4 er på trapperne, og vi glæder os til at præsentere den for dig - denne gang i fysisk form! Udover en række spændende nyheder i produktet vil vi også dele en anden særlig nyhed i ASPECT4. Nysgerrig? Kom og hør, hvad vi har fundet på.

 • ASPECT4 Fashion: JBS høster fordele med digital certifikatstyring

  Der findes et væld af certifikater til tekstiler. Men de færreste fashionvirksomheder ved måske, at digital certifikatstyring gør det nemmere at få styr på certifikaterne og holde dem opdaterede. JBS er et af de brands, der bruger certifikatstyring fra ASPECT4 Fashion.

 • Onlinehandel giver os et ekstra ben at stå på | Nyt webinar

  Herning-virksomheden Skovhuus Strik har kastet sig ud i onlinehandel, måske lidt senere end andre fashionvirksomheder. Læs hvorfor i interviewet med Erik Johansen, der er salgs- og marketingchef i Skovhuus Strik.

 • Excel-bogføring sparer tid

  Når du bogfører via Excel, undgår du at skulle bogføre manuelt i ASPECT4. Vores Excel-bogføring er efterspurgt i øjeblikket, og det er der mindst fem gode grunde til.

 • Tips & tricks

  Enkle tips & tricks kan gøre hverdagen nemmere. Vidste du fx, at du nemt kan justere gråtoner på dit skærmbillede eller tilpasse din skærm præcis til dine ønsker?

 • ASPECT4 Day 2020 blev virtuel succes

  ASPECT4 Day i Kolding blev forvandlet til en virtuel dag med video og online-møder. 17 videoer blev produceret i en intens uge lige op til dagen.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

VD / Managing Director

Christina Bergqvist