Ny konsulent til ASPECT4 Fashion-teamet
29. januar 2024

Ny konsulent til ASPECT4 Fashion-teamet

Vi kan byde velkommen til endnu en ny konsulent i Fashion pr. 1. februar. Rati Sivarajah har IT-baggrund og stor erfaring i tekstilbranchen, blandt andet fra Bestseller.

Rati Sivarajah startede karrieren hos Bestseller og har mere end 16 års erfaring i tekstilbranchen:

"Med en baggrund inden for IT arbejdede jeg mig op fra lageret, hvor jeg var med til at implementere Bestsellers ERP-system. Jeg faciliterede træning og fandt løsninger på tværs af alle brands i organisationen".


Stor viden om ERP-systemer

Rati kommer med en solid teknisk viden om ERP, B2B og B2C.

"I 8 år arbejdede jeg dedikeret med interne ERP-systemer, blev superbruger og derefter har jeg udviklet og projektstyret IT-løsninger. Jeg har desuden implementeret en global B2B-platform i hele organisationen", fortæller Rati Sivarajah.

"Privat bor jeg i Brande og er 42 år. Jeg stammer oprindeligt fra Sri Lanka, er gift med Silvia og sammen har vi fire piger på 20, 17, 13 og 8 år.

Jeg ser virkelig frem til at lære ASPECT4 Fashion og virksomheden som helhed at kende. Min entusiasme udspringer af et ønske om at spille en aktiv rolle og skabe meningsfulde løsninger, der ikke blot opfylder kundebehov men også bidrager til vækst og udvikling sammen med vores kunder".

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Fashion

Per Nybo Nielsen

Tlf:  +45 4025 0078

Email:  penni@eg.dk