Advokatløsninger til advokater, jurister og sagsbehandlere

Få fuldt overblik og direkte adgang til de nødvendige værktøjer.

Læs mere her på siden

 • Hellere rigtig end hurtig digitalisering af domstolene

  Domstolsstyrelsens sagsportal bliver klarmeldt, kan EG Legal gå i gang med at udvikle en integration mellem AdvoPro og domstolenes sagsportal. Vi følger udviklingen tæt.

 • Sådan dræber du de 3 største tidsrøvere i ejendomsadministration

  Som udlejer kender du sikkert alt til opgaver, der pludselig kan stjæle din tid. Her giver vi vores 3 bud på de største tidsrøvere og på, hvordan du bedst kan holde dem i skak.

 • Sikkerhed sendte erfaren advokatvirksomhed i skyen  

  ​Advokat Ole Steen Christensen har benyttet en it-løsning til sin advokatvirksomhed siden 1984, og nu er han "flyttet i skyen". Især hensynet til datasikkerhed gjorde udslaget.

 • ​Retternes sagsportal og AdvoPro

  EG Legal har tidligere meddelt, at vi her i foråret vil udvikle en funktion, der gør det lettere at uploade dokumenter til sagsportalen. Vi følger stadig denne plan, og I vil snart modtage en ny AdvoPro Servicepakke.

 • ​5 dårlige sikkerhedsvaner

  It-sikkerhed handler om løbende opfølgning og gode adfærdsregler. Her er 5 dårlige vaner, du bør kvitte hurtigst muligt for at undgå hul i din it-sikkerhed.

 • ​Find din virksomheds sikkerhedshuller

  Advokatvirksomheder ligger inde med følsomme data, som kræver et højt sikkerhedsniveau. Derfor bør alle advokatkontorer arbejde aktivt med it-adfærd, lyder anbefalingen fra it-sikkerhedsekspert fra F-Secure.

 • Data er nu sikrest i skyen

  Ny sikkerhedsrapport fra konsulentfirmaet PwC viser at verdens virksomheder udviser en nærmest "eksplosiv" interesse for cloudmodellen. Også på mere forretningskritiske områder som eksempelvis økonomi og HR.

 • Bliv klar til domstolenes sagsportal

  Hvad er op og ned på den kommende sagsportal? Domstolsstyrelsens Center for It har netop gennemført en række dialogmøder, men der hersker alligevel lidt usikkerhed om, hvad der præcis kommer til at ske. Digitaliseringschef Steen Hermansen fra Danske Advokater hjælper os i denne artikel med at eliminere nogle potentielle misforståelser.

Kurser og arrangementer

AdvoPro Ny Inkasso - Opdateringskursus

Kursus

Kursets formål er at lære dig de mange nye funktioner i den nye AdvoPro Inkasso i forbindelse med behandling af almindelige inkassosager.

Eventet er afsluttet

AdvoPro Ny Inkasso - Tvangsaution

Kursus

Kursets formål er at lære dig de nye funktioner i den nye AdvoPro Inkasso i forbindelse med håndtering af tvangsauktions-inkassosager.

Eventet er afsluttet

AdvoPro Ny Inkasso - Fletkursus

Kursus

Kursets formål er at lære dig håndtering af de nye fletfelter/-typer i den nye AdvoPro Inkasso.

Eventet er afsluttet

Kunderne siger ...

 • Advokatfirmaet Fink

  Hos Advokatfirmaet Fink blev det nemmere og mere effektivt at håndtere fakturaer og rykkerprocedurer.