Kirkegårdssystem

Overblik og effektivitet i alle arbejdsgange  

 • Bogfør fakturaer direkte i finansbogholderiet
 • Opret og administrer GIAS-aftaler ét sted
 • Nem opdatering med digitale dødsanmeldelser.

Scroll ned og læs mere her på siden

IT til bedemænd

Sæt endnu flere opgaver i system

EG Kirkegårdssystem rummer mulighed for at administrere flere kirkegårde separat i samme system og tilbyder en lang række tillægsfunktioner herunder:

Digitalt kirkegårdskort

Digitalt kirkegårdskort

Bevar overblikket over din kirkegård med digitalt kort, så har du altid styr på opgaver og vedligeholdelse.

Med digitalt kort er det muligt at præsentere kirkegårdsdata i en letforståelig grafisk udgave. At se et udtræk grafisk giver dig et langt bedre og hurtigere overblik over din kirkegård.

Bedre kommunikation og synlighed i planlægningen

Kommunikationen med kirkegårdens kunder, menighedsrådet og de øvrige interessenter bliver væsentlig nemmere. Det bliver nemt at tydeliggøre planlagte ændringer, og disponeringen over gravstederne bliver også mere håndgribelig.

Kontakt supporten, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med Digitalt kirkegårdskort.

Information til kortleverandører

Download faktaark

Digital dødsanmeldelse

Digital dødsanmeldelse

Det er nu muligt at få integration til den digitale dødsanmeldelse i kirkegårdssystemet.

Ansøgning sker ved at udfylde formularen her

Download faktaark

e-Boks/fjernprint

e-Boks/fjernprint

Spar tid og penge med en direkte kobling til e-Boks. Med denne løsning integreret i EG Kirkegårdssystem vælger du blot e-Boks under Printere, hvorefter brevet leveres i kundens e-Boks hurtigere og billigere end almindelig post. Du kan også vælge fjernprint, og brevet vil blive printet, lagt i kuvert og afsendt. Du kan altid se, hvornår dokumentet er leveret og nemt kalde afsendte dokumenter frem igen.

Download faktaark

Find gravsted

Find gravsted

En app til din smartphone eller tablet, der gør det nemt at finde et gravsted. Er kirkegården tilmeldt, kan graven findes på www.findgravsted.dk. Den nye app trækker data fra findgravsted.dk og giver enhver besøgende en nem måde at navigere på kirkegården på og er således et nyttigt værktøj for efterladte, blomsterleverandører, stenhuggere og endda gravere. Se video om danske stenhuggerier

Download faktaark

CPR-integration

CPR-integration

Når et gravsted udløber, er der ofte gået mange år, siden der sidst var kontakt med de pårørende. Med CPR-integration er du sikker på, at du altid kan finde dem. Indtast blot et CPR-nummer, og få det fulde navn og adresseoplysninger. Du undgår bl.a. at få post retur med ubekendt adresse, du risikerer ikke at sende breve til afdøde, og du sikrer, at navne og adresser er stavet korrekt.

CPR-integration er en del af kirkegårdssystemet. 

Download faktaark

EG PlanTid

EG PlanTid

Planlæg nemt arbejdstid for kirkegårdens medarbejdere. EG PlanTid er et værktøj, der gør det lettere at løse en række tunge og tidskrævende planlægningsmæssige og administrative opgaver – blandt andet ved at lade medarbejderne selv registrere dagens arbejde på en iPad. Systemet understøtter plejeplansmodellen, indsamlede data kan ses via iPad og i kirkegårdssystemet – og alt kan eksporteres til Excel.

Læs mere om EG PlanTid

Kalender

Kalender

Kalendermodulet er som alle andre EG Brandsoft-systemer en webløsning, så du kan udnytte mulighederne uden at have et specielt program installeret. Via den gratis kalender-app kan du eller dine medarbejdere også betjene kalenderen fra smartphone eller tablet. Kalenderen kan let tilpasses relevante aftaletyper, understøtter samarbejde på tværs og giver oversigt over bemanding og opgaver.

Download faktaark

Kirkegårds-app

Kirkegårds-app

Tag dine data med ud på kirkegården
Den smarte app fra EG Brandsoft gør det let at holde styr på arbejdsopgaverne på kirkegården. På en iPad eller en smartphone kan alle kirkegårdens ansatte nu finde relevant information om arbejdsopgaver og aftaler, lige der hvor de har brug for det. Kirkegårds-app'en omfatter også gravstedskontrol, der giver nem opfølgning på risikovurderinger ved hjælp af søgeoversigt.

Appen fungerer til både iPad, iPhone og Android.

Download faktaark

Elektroniske Bilag

Elektroniske Bilag

I din Brandsoftløsning er det muligt at behandle samtlige bilag elektronisk. Funktionen ligger allerede i menuen, koster ikke ekstra og kræver ingen installation. 

Download faktaark

Kirkegårdstjek

Kirkegårdstjek

Anvender du kirkegårdssystemet optimalt – og har du konsekvent brugt de rigtige metoder ved indtastning og registrering af kirkegårdsdata? Det kan du nu få kontrolleret hurtigt og effektivt.

Download faktaark

Regnskabstjek

Regnskabstjek

Med et regnskabstjek gennemgår EG dine data, så du får vished for, om du bruger de rigtige metoder.

Download faktaark

* felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vælg løsning *

Nyheder

 • Tidsregistrering handler om meget mere end kontrol

  Tidsregistrering kan lyde som mikro management på speed, men med data på plads får både leder og medarbejdere mange positive gevinster.

 • Tidsregistrering med EG PlanTid gør det nemt for lønkontoret

  De nye EU-krav om tidsregistrering for alle fastansatte skubber til den digitale udvikling og kan gøre arbejdet for sognens lønmedarbejdere nemmere.

 • EG PlanTid har fået en grundig overhaling

  EG PlanTid er et modul til tidsregistrering, og det har fået en grundig overhaling, så det kan bruges af alle sognets ansatte.

 • Nu skal alle sognets fastansatte tidsregistrere

  Når EU-reglerne om tidsregistrering træder i kraft den 1. juli 2024, skal alle sognets fastansatte medarbejdere registrere deres arbejdstid.

 • EG Brandsoft er udstiller på Have & Landskab '23

  Over 10.000 gæster og mere end 250 udstillere forventes på Have & Landskab 2023, som er Skandinaviens største udstilling for den professionelle have-, park- og landskabssektor. EG Brandsoft er med som udstiller.

 • Nyheder i EG Brandsofts kirkegårds-app letter arbejdet

  Med to nye funktioner i kirkegårds-appen kan man registrere arbejdet mere detaljeret og håndtere ordrer direkte i appen. Kirkegårdsleder Hans-Nicolai Lorenzen i Gråsten, der administrerer tre kirkegårde, er begejstret.

 • EG Brandsoft: IT-sikkerheden er ikke bedre end det svageste led

  EG Brandsoft gør som softwareleverandør en stor indsats for hele tiden at forbedre datasikkerheden. Få en række gode råd.

 • Mød EG på Kirkegårdsmessen '22 på Mors

  EG har tre digitale 'hjælpere' med på Kirkegårdsmessen på Mors den 29. august. Man kan fx få præsenteret EG's kirkegårds-app, der kan spare både tid og kilometer i benene for medarbejderne på de danske kirkegårde.

 • EG Brandsoft deltager på messer i maj

  I starten af maj glæder vi os til at være med på to messer: Årsmøde for Foreningen af Danske Kirkegårdsledere, FDK, og Danske Krematoriers Landsforening, DKL samt event på Herlufsholm Kirkegård, hvor temaet er bæredygtighed på arbejdspladsen.

 • EG Brandsoft: Flere vælger EAN-faktureringen

  Er I koblet på funktionen med elektronisk EAN/GLN-fakturering? Flere vælger muligheden for e-fakturering med de tidsbesparelser, det giver på håndtering af bilag og bogføring. Nu er der kommet en ny funktion.

 • Nye medarbejdere i EG Brandsoft

  Hele fem nye ansigter er kommet til. Velkommen til tre nye medarbejdere, som I kan møde i EG Brandsofts support.

 • Hvalsø Kirkegård: E-fakturaer og elektroniske bilag giver bedre indsigt

  Efter at have håndteret alle fakturaer elektronisk i et år, er kirkegårdsleder Søren Christensen positivt overrasket over hvor meget tid, han og menighedsrådet sparer med at håndtere bilag digitalt. Samtidig har menighedsrådet fået bedre indsigt i regnskabet.

 • EG Brandsoft support: Onlinekurser er et godt alternativ

  Overvej et onlinekursus, som lige nu er et rigtig godt alternativ til de fysiske kurser. Skal det være et webinar eller et onlinekursus, der går mere i dybden? Der er flere muligheder.

 • Aabenraa Krematorium: Første sognekrematorium på nyt krematoriesystem

  Krematoriet i Aabenraa er som det første sognekrematorium kommet på EG Brandsofts nye krematoriesystem. I EG Brandsoft er vi ved at samle alle krematorier på en fælles platform. Det giver krematorierne langt nemmere og hurtigere arbejdsgange, blandt andet har bedemændene nu selvbetjening, og den største del af arbejdet sker via mobilen.

 • Kundetilfredshed i top

  Vi har tidligere fået ros for vores indsats i EG Brandsoft-supporten, hvor vi har gennemført flere tiltag. Blandt andet har vi oprettet vores helt eget support-setup for at kunne give hurtigere og bedre hjælp og sikre, at I kommer i direkte kontakt med en Brandsoft-medarbejder, når I ringer ind til os med spørgsmål.

 • Os i EG Brandsoft-supporten

  Vil du se, hvem det er, du taler med, når du ringer ind til os i supporten hos EG Brandsoft? Se os her og hvilke områder, vi hver især er eksperter i.

 • Kort nyt om kortmodulet

  Brugerinterfacet har fået et markant løft, og systemet er blevet meget nemmere at forstå og betjene. Samtidig er det blevet langt lettere at lave forespørgsler og analyser på data direkte fra kortet.

 • Tilfredshed med nyt support-setup

  Vi startede sidste år med et nyt support-setup. Vores formål med det nye var at styrke supporten over for vores kunder, som havde efterspurgt en mere direkte kontakt til Brandsoft-supporten. Derfor valgte vi at oprette vores helt eget support-setup, hvor man som udgangspunkt altid kommer i direkte kontakt med en Brandsoft-medarbejder.

 • Ny og forbedret support hos EG Brandsoft

  Hos EG Brandsoft vil vi gerne give vores kunder den bedst mulige support, og derfor vil alle supporthenvendelser blive besvaret af vores helt eget nye 1. level Brandsoft-supportteam.

 • Bedre bogføring af løn fra folkekirkens nye lønplatform

  EG Brandsoft er klar med nye funktionaliteter i forbindelse med lønkørslen i Folkekirkens nye lønplat-form i 2018. Opdateringerne er et led i integrationen, og gør det blandt andet muligt at bogføre lønnen på medarbejderniveau. Den nye bogføringsfunktion korrigerer automatisk, så du fremover kun bør ret-te lønoplysninger i lønsystemet.

 • Nyt it-samarbejde mellem hoej.dk og EG Brandsoft styrker dialogen mellem bedemand og pårørende

  Nyt it-samarbejde mellem hoej.dk og EG Brandsoft styrker dialogen mellem bedemand og pårørende

 • Tid til de indledende øvelser til GDPR

  Når EU's kommende persondataforordning (GDPR) træder i kraft til maj 2018, lever EG Brandsoft op til de it-mæssige krav for databehandling. Det betyder dog ikke, at du kan læne dig tilbage. Størstedelen af de nye krav omhandler nemlig den enkelte organisations interne processer. Derfor er tiden inde til at se nærmere på interne data-processer.

 • Bilagsscanning gør konteringen nemmere

  Ny intelligent bilagshåndtering vil starte en mindre bogføringsrevolution i EG Brandsofts regnskabssystem. Den nye bilagsscanner husker, hvilke konti, der skal bogføres i X y og Z. Selv skærmen hvor man godkender bilagene er lavet om til HTML 5 så det er også mobilt.

* felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kundereferencer

 • EG PlanTid er en god løsning til tidsregistrering for alle

  Herstedvester Kirkegård er begravelsesplads for Herstedvester og Opstandelseskirkens sogne, der har to afdelinger på ca. 50.000 m2 nær kirken.

 • Nem tidsregistrering med EG PlanTid

  Gråsten-Adsbøl Kirkegårde servicerer fem kirkegårde, og der er behov for overblik over opgaver, ansatte og tidsforbrug på de mange arbejdssteder.

 • EG's app flytter kontoret med ud på kirkegården

  - Jeg har det hele lige ved hånden: Arbejdslister, informationer om alle gravsteder og kan dokumentere gravstedskontrol direkte fra telefonen, siger Christian Høybye Hougaard, kirkegårdsleder ved Gjellerup Kirke.

 • EAN-fakturering giver store besparelser i Skads Provsti

  - Det letter ekspeditionstiden meget, for alt er samlet nu. Vi skal ikke længere scanne fakturaer ind. Det hele sker automatisk, siger regnskabsfører Rikke Thrane, Skads Provsti.

 • Horsens Kirkegårde

  Se hvordan nyt opdateret kirkegårdskort sparer tid på Horsens Kirkegårde – hurtigt, nem søgning, overblik gør arbejdet lettere på kirkegårdene

 • Kirkekalenderen sætter automatisk varme på

  Ny løsning varmer automatisk kirken op ud fra kalenderen i kirkegårdssystemet. Kirkekontoret i Skejby-Lisbjerg Sogn sparer både tid og penge samt en masse besvær.

Kurser, webinarer og events

Brandsoft Årsbudget

Kursus

Kursets formål er at lære dig procedurer og rutiner til udarbejdelse af budgettet for det kommende år, herunder udfærdigelse af årsbudgetskemaet.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

Brandsoft Kirkegårdssystem 1 (begynder)

Kursus

Kursets formål er at lære dig at oprette gravsteder med de grundlæggende oplysninger om begravede, debitorer, aftaler og legater/GIAS, herunder simpel søgning i gravsteder. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver.

Ballerup
Kolding

Brandsoft Kirkegårdssystem 2

Kursus

Kursets formål er at lære dig at foretage daglig fakturering samt årlig fakturering på baggrund af registrerede aftaler – herunder ajourføring af varepriser. Desuden gennemgås procedurer til nulstilling/sletning/omdøbning af gravsteder. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver

Ballerup
Kolding