24. april 2020

EG Brandsoft support: Onlinekurser er et godt alternativ

I øjeblikket har vi stor succes med at transformere nogle af vores fysiske kurser til webinarer, hvor man online får forklaret detaljerne i et konkret emne. Til eksempel har vi haft et kursus om årsbudget som webinar, hvor 56 engagerede deltagere lyttede med live i 45-minutter via deres PC og efterfølgende i evalueringen gav udtryk for stor tilfredshed med webinaret. Senest har vi også haft et velbesøgt webinar om EG PlanTid.

Onlinekurser i stedet for aflyste kurser kan netop være en god løsning. Måske er denne tid netop dér, hvor du har ekstra tid til at blive opdateret med ny viden?

Corona-tiden udfordrer vores måde at arbejde på og viser samtidig vigtigheden af at kunne arbejde fleksibelt med it og online. Det gælder fx hjemmearbejdspladser, onlinekurser og webinarer, remote- og fjernløsninger, hvor opgaver kan løses og informationer formidles, selv om det sker på afstand og uden fysiske møder og kontakt. Mange medarbejdere har måttet arbejde hjemmefra og løse de daglige opgaver online.

Nye digitale arbejdsvaner?

Måske betyder Corona-situationen, at onlinekurser, webinarer, Skype-møder og andre webbaserede løsninger fremad bliver mere udbredte, fordi mange netop nu prøver mulighederne og ser fordele ved dem. Eller fremtiden bliver en kombination af tidligere og nye digitale måder at arbejde på. Det vil tiden efter Corona vise.

Flere slags onlinekurser

Overvej et onlinekursus som et alternativ til de fysiske kurser, som vi ikke kan holde i øjeblikket. Vi tilbyder både webinarer og fjernsupport, fx om regnskab som en hjælp til at komme i gang eller komme videre med konkrete arbejdsopgaver i hverdagen.

Har I brug for mere assistance, kan vi også tilbyde betalte onlinekurser, der går mere dybden med udvalgte emner. Ring gerne til vores support og hør mere om mulighederne.

Kurser og arrangementer

Spar tid og penge med e-Boks/fjernprint

Webinar

Med en e-Boksløsning til dit EG Brandsoft-system kan du spare både porto og tid.
Deltag på webinaret og se, hvordan du nemt sender udskrifter direkte til dine kunders e-Boks.

I dag sender vi det hele i e-Boks. I gamle dage var det at udskrive regningerne. Ned i en kuvert. Frimærke på og finde en postkasse. Nu tager regningerne et øjeblik. Denis Hansen, Graver Tikøb Kirkegård
Tirsdag d. 5. oktober

Brandsoft Kortmodul

Kursus

Kirkegårdssystemet kan udvides med et kortmodul, så du kan se de data, du har om kirkegården, grafisk. Formålet med dette kursus er, at du skal kunne anvende kortmodulet og dets daglige funktioner. Kurset henvender sig til alle brugere af kortmodulet.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

Brandsoft Årsafslutning af regnskab

Kursus

Kursets formål er at lære dig procedurer og rutiner for udførelse af årsafslutning af et kirkeregnskab, herunder udfærdigelse af regnskabsskemaet.

Aalborg
Ballerup
Kolding