Brandsoft Webbrowser
24. april 2020

EG Brandsoft support: Onlinekurser er et godt alternativ

I øjeblikket har vi stor succes med at transformere nogle af vores fysiske kurser til webinarer, hvor man online får forklaret detaljerne i et konkret emne. Til eksempel har vi haft et kursus om årsbudget som webinar, hvor 56 engagerede deltagere lyttede med live i 45-minutter via deres PC og efterfølgende i evalueringen gav udtryk for stor tilfredshed med webinaret. Senest har vi også haft et velbesøgt webinar om EG PlanTid.

Onlinekurser i stedet for aflyste kurser kan netop være en god løsning. Måske er denne tid netop dér, hvor du har ekstra tid til at blive opdateret med ny viden?

Corona-tiden udfordrer vores måde at arbejde på og viser samtidig vigtigheden af at kunne arbejde fleksibelt med it og online. Det gælder fx hjemmearbejdspladser, onlinekurser og webinarer, remote- og fjernløsninger, hvor opgaver kan løses og informationer formidles, selv om det sker på afstand og uden fysiske møder og kontakt. Mange medarbejdere har måttet arbejde hjemmefra og løse de daglige opgaver online.

Nye digitale arbejdsvaner?

Måske betyder Corona-situationen, at onlinekurser, webinarer, Skype-møder og andre webbaserede løsninger fremad bliver mere udbredte, fordi mange netop nu prøver mulighederne og ser fordele ved dem. Eller fremtiden bliver en kombination af tidligere og nye digitale måder at arbejde på. Det vil tiden efter Corona vise.

Flere slags onlinekurser

Overvej et onlinekursus som et alternativ til de fysiske kurser, som vi ikke kan holde i øjeblikket. Vi tilbyder både webinarer og fjernsupport, fx om regnskab som en hjælp til at komme i gang eller komme videre med konkrete arbejdsopgaver i hverdagen.

Har I brug for mere assistance, kan vi også tilbyde betalte onlinekurser, der går mere dybden med udvalgte emner. Ring gerne til vores support og hør mere om mulighederne.

Kurser og arrangementer

Brandsoft Årsbudget

Kursus

Kursets formål er at lære dig procedurer og rutiner til udarbejdelse af budgettet for det kommende år, herunder udfærdigelse af årsbudgetskemaet.

Der er ingen aktuelle datoer, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste.

Brandsoft Kirkegårdssystem 1 (begynder)

Kursus

Kursets formål er at lære dig at oprette gravsteder med de grundlæggende oplysninger om begravede, debitorer, aftaler og legater/GIAS, herunder simpel søgning i gravsteder. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver.

Ballerup
Kolding

Brandsoft Kirkegårdssystem 2

Kursus

Kursets formål er at lære dig at foretage daglig fakturering samt årlig fakturering på baggrund af registrerede aftaler – herunder ajourføring af varepriser. Desuden gennemgås procedurer til nulstilling/sletning/omdøbning af gravsteder. Kurset henvender sig til kirkegårdspersonale med daglige administrative opgaver

Ballerup
Kolding