EG Omega

Intelligent system til bæredygtig energistyring

Giver en realtidsbaseret, datadrevet platform for energistyring, energibesparelse og klimaindsats.

Book demo

EMS-intro image

Servicepakker - vokser med dine behov

Opnå effektivt dine bæredygtighedsmål

forbrug

AWARE

AWARE

Lige begyndt med energiledelse

 • Hold dig automatisk opdateret om dit forbrug og klimapåvirkning.
 • Reager hurtigt på ændringer i forbruget.
 • Omfattende, automatiserede analyser hjælper med at analysere energiforbruget både for individuelle faciliteter og en hel ejendomsportefølje samt prioriterer det største potentiale for besparelser.
 • Alsidige forbrugsrapporter inkluderer udendørstemperaturer og fordelingen af forbruget dag og nat.

Se vores demovideo (4 min)

grafer

EFFICIENT

EFFICIENT

Aktiv bruger af energiledelse

 • De bedste værktøjer på markedet inden for energiledelse til at planlægge og tidsplanlægge handlinger, opretholde information om potentielle besparelser og lede prioriterings- og beslutningsprocessen for nye tiltag.
 • Forbedre gennemsigtigheden af effekten af de implementerede handlinger og rejsen mod de aftalte mål.
 • En systematisk tilgang i overensstemmelse med ISO 50001 for kontinuerlig forbedring af energieffektiviteten.

+ Plus alle funktioner fra Aware Service package.

Se vores demovideo (4 min)

kommune

FORERUNNER

FORERUNNER

Professionel bruger af energiledelse

 • For dem med en klar vision og mål for bæredygtighed og som ønsker at bruge den nyeste teknologi for at nå dertil.
 • EG Ines AI-analyse identificerer automatisk faciliteter med unormalt højt energiforbrug og foreslår måder at optimere energiforbruget på.
 • Frigør tid for dine energieksperter til produktive handlinger med EG Ines AI-analyse!
 • AI hjælper med at finde skjulte problemer.

+ Plus alle funktioner fra Aware og Efficient Service packages.

Se vores demovideo (4 min)

Forbedr din valgte servicepakke med følgende ekstra funktioner

Du kan supplere AWARE, EFFICIENT og FORERUNNER-pakkerne efter behov og dermed tilpasse den servicepakke, der passer bedst til din organisation:

Bæredygtighedsrapportering

Bæredygtighedsrapportering

For bæredygtighedsrapportering skal du kontrollere og overvåge dit forbrug. EG Omega indsamler de data, du har brug for, fra den bedste kilde, uanset om det er en måler, IoT eller fakturering. Vi er med dig hele vejen fra det øjeblik, du begynder at overvåge dit forbrug, til du opnår fossilfri status.

Læs mere

Indendørs luftkvalitet

Indendørs luftkvalitet

Gode indendørs luftforhold kan opnås med effektiv energianvendelse. EG Omega gør det muligt at overvåge effekten af energieffektivitetstiltag på både forbrug og indendørs luftkvalitet. Overvågning af indendørs luftkvalitet sikrer, at energieffektivitet ikke sker på bekostning af de indendørs forhold. IISY og Talotohtori er EG Omegas partnere inden for rapportering af indendørs luftkvalitet.

EG Omega API

EG Omega API

Kunderne ejer deres data i EG Omega. Vores moderne applikationsprogrammeringsinterface (Restful Data API) genererer time- eller månedlige data fra EG Omegas energimålere. Det gør det muligt for vores kunder at kombinere deres forbrugsdata med andre datakilder. Både API'en og EG Omegas forbrugsdata er tilgængelige for tredjeparter, der er godkendt af vores kunder. For at udnytte funktionen kan du opdatere din serviceaftale.

Rapportering om transportbrændstoffer

Rapportering om transportbrændstoffer

Sporing af køretøjernes brændstofforbrug og de resulterende emissioner er en del af organisationens ansvar. Rapportering kan foretages på mange måder: på virksomhedsniveau, anlægsniveau eller endda ved køretøjsspecifikke målere. Du kan også spore kilometertal sammen med brændstofforbrug. Alle former for energi, der bruges til transport, understøttes af EG Omega SaaS.

Håndtér dit affald

Håndtér dit affald

EG Omega understøtter almindelige affaldsfraktioner som metal, glas, bioaffald, plastik, blandet affald og papiraffald. Samlede energityper er også tilgængelige for totalt affald og genbrugsaffald. EG Omega har omfattende masseværktøjer, der giver dig mulighed for at importere affaldsdata på månedsbasis, som du ønsker det. Vi bygger også integrationer med affaldshåndteringsselskabers systemer i henhold til vores kunders behov.

Vores kunder siger ...

 • Frederikshavns Kommune sparer på el, vand og varme med EG Omega

  Energiledelse har altid fyldt meget i Danmarks nordligste kommune, der nu også er frontløber på implementering af EG Omega.

 • Byggmakker og Onninen vælger EG Omega for at spare på energien

  14 dage. Det var alt, hvad det tog for to af de største norske detailhandelskæder, Byggmakker og Onninen, at vælge EG Omega som deres nye energistyringssystem.

 • Sensor holder på varmen i kommunens svømmehaller

  Bassintæppe-indikator holder på varmen i svømmehaller i Rudersdal Kommune, der anvender EG Omega og EG Omega IoT Server.

 • Pæren sladrer med rødt lys, når indeklimaet halter

  Ved hjælp af EG Omega IoT Server, Apilio, IFTTT og Philips Hue har Rudersdal Kommune fået lyset i klasselokalet til advare om dårligt indeklima – i realtid.

 • IoT-bøje måler døgnet rundt temperaturen i Almind Sø

  Dagen igennem måles temperaturen i Almind Sø med IoT-sensorer på en bøje og de mange live data bidrager til sikringen af vandkvaliteten.

 • LoRaWAN netværk giver spændende muligheder i fremtiden

  Ingrediensvirksomheden IFF i Grindsted anvender EG Omega og har implementeret et LoRaWAN netværk for at sikre trådløs opsamling af data.

 • Energianalyse sparede Salling Group millioner kroner

  Energianalyse med EG Omega sparede Salling Group millioner af kroner.

 • Den finske ejendomsadministrator Technopolis anvender EG Omega til energioptimering

  Den finske ejendomsadministrator Technopolis anvender EG Omega til energioptimering og energiledelse på kontorhoteller i seks lande.

 • Kesko har sparet 5 mio euro årligt med EG

  "Energibesparelse er en af nøgleaktionerne i bekæmpelsen af klimaforandringer. Kesko er blandt frontløberne i energibesparelse. Vi er godt på vej med at nå vores målsætninger", siger direktøren for virksomhedsansvar, Matti Kalervo

Nyheder

 • Bravida vælger EG Omega til alle nordiske EMS-aktiviteter

  Bravida med 14.000 medarbejdere fordelt på 300 filialer har valgt EMS-systemet EG Omega til deres 80.000 kunder i Norden.

 • Mød to stærke venner til EG Bolig på EBF 2024

  Når EBF afholder sit årlige strategiseminar i maj, har EG Bolig taget to gode venner, EG Ajour og EG Omega, med på standen.

 • EG præsenterer EMS-systemet EG Omega på DFM Årskonference

  Temaet for DFM Årskonference i 2024 er ESG, og derfor kan deltagerne både møde EG MainManager og EMS systemet EG Omega på udstillermessen.

 • La' vær med at vente længere – tal med EG på Energiforum 2024

  Vi har alle travlt, hvis vi skal nå 2030-målene, så der er ingen tid at spilde. Mød os på Energiforums årsmøde, og kom gang med at handle.

 • Bland jer i debatten: Find EG på Folkemødet

  Du kan altid finde EG i hverdagen, for viores software er alle vegne, uanset om du skal bygge et hus eller bestille tid hos lægen. På Folkemødet kan det være sværere at finde os, men vi er der!

 • Bornholm: Vi er så klar til Folkemøde 2023

  EG deltager også i år, når det traditionsrige Folkemøde afholdes i Allinge på Bornholm i dagene fra den 15. til den 17. juni, og vi er så klar til at møde kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

 • Sæt ansigt på EG på Folkemødet 2023

  Har du ikke bare vild lyst til at møde Johnny, Rasmus, Steffen, Jesper og Per fra EG i Allinge? Få en snak med dem i solen?

 • Vejen fra sort til klimaneutral kræver mere end velmenende ord

  Afhængigt af din virksomhed og branche kan vejen til at reducere energiomkostningerne og blive CO2-neutral være både barsk og unik.

 • Her er opskriften på at spare 15 % på dit energiforbrug

  Vi er nødt til at spare på energien, hvis vi vil undgå at den grønne omstilling bliver for dyr. Igen og igen hører man, at det er enkelt at spare op til 15% af energiforbruget. Men passer det?

 • Bæredygtighedsrapportering – et nyt grundlæggende krav til virksomheden

  Både EU og stakeholders kræver, at virksomhederne rapporterer om bæredygtighed på en mere gennemsigtig og troværdig måde end tidligere.

 • Slut med skødesløst energiforbrug

  I årevis har skødesløst energiforbrug været en af de største årsager til CO2-emissioner, og behovet for at reducere miljøbelastningen er akut.

 • DAREKON: Bæredygtighed og lønsomhed går hånd i hånd

  Produktionsvirksomheden Darekon anvender EG Omega til energi- og bæredygtighedsledelse og satser på at være en bæredygtig leverandør.

 • EG vinder Innovationprisen 2022

  Sammen med Fusebox har EG vundet Energiforum Danmarks innovationspris 2022.

 • Alfa og Omega at overholde internationale standarder

  Når man skal dele data om sit CO2-aftryk, er det vigtigt, at dine nøgletallene er sammenlignelige og overholder standarder som GHG, GRI og SBTi.

 • EG er klar til at håndtere energikundernes indefrosne regninger

  EG Xellent og EG SonWin udvides, så de støtter forsyningsselskaber med en automatisering i forbindelse med indefrysningsordningen, både for el, gas og fjernvarme.

 • Digitaliseringsmessen22: Følsomme sensorer kan skabe sorte og grønne tal på kommunens bundlinje

  EG inviterer deltagerne ind i sin digitale bygning, hvor man bl.a. kan se, hvordan EG Omega kan reducere omkostninger og optimere CO2-regnskabet.

 • Energikrisen kradser bunden ud af kommunekasserne

  Med udsigt til tårnhøje energiregninger er der brug for energiledelsessystemer. KL har udarbejdet en rapport med seks konkrete anbefalinger.

 • Partnerskab omdanner bygninger til energibatterier

  EG er gået sammen med den nordiske startup Fusebox for at tilbyde danske ejendomsforvaltere og bygningsejere adgang til virtuelle kraftværker, der kan afbøde virkningen af de stigende og varierende elpriser.

 • Pilotprojekt med sensorer baner vej for mere bæredygtige lejeboliger

  Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab DEAS tager sammen med blandt andet EG et stort grønt skridt og afprøver en række nyudviklede teknologiske løsninger. Målet er at fremme den bæredygtige adfærd, mindske boligens CO2-aftryk og højne beboernes livskvalitet.

 • Mindre CO2 med EG Omega

  Danmark kan spare 10 pct. af sit energiforbrug i bygninger gennem bedre brug af data og digitalisering.

Kontakt os

EG leverer innovative it-løsninger til det offentlige baseret på bred forvaltningsfaglighed, dyb praksisviden og den nyeste digitale ekspertise kombineret med stor erfaring.

Kontakt os for yderligere information og demonstrationer, og vi er glade for at hjælpe dig.

Senior Sales Executive

Rasmus Pedersen

Email:  rpede@eg.dk

Senior Sales Executive

Thomas Kolze

Email:  tkolz@eg.dk