EBF
19. marts 2024

Mød tre stærke venner til EG Bolig på EBF 2024

Når EBF afholder sit årlige strategiseminar i maj, har EG Bolig taget tre gode venner, EG Ajour, EG TraceTools og EG Omega, med på standen. 

"I EG ser vi os som totalleverandør til ejendomsbranchen, fordi vi samlet set tilbyde en række stærke løsninger inden for Facility Management. Ud over EG Bolig har vi fx stærke løsninger som EG Ajour, EG TraceTool og EG Omega.  

De tre løsninger vil vi gerne fortælle meget mere om på vores stand på EBF.  

Så vi håber, at rigtig mange deltagere kommer forbi vores stand for at se, hvordan de tre løsninger sammen med EG Bolig understøtter meget forskellige arbejdsopgaver, lige fra værktøjssporing til ESG-regnskaber", siger director Hanne Gregersen, EG Bolig. 

 

EG Ajour – effektiv byggestyring 

EG Ajour-platformen består af en række forskellige digitale værktøjer, som sikrer god kommunikation og dokumentation i alle faser af et byggeprojekt. 

Hele byggestyringen og kvalitetssikringsprocessen kan køre i et system fra opstartsprojektering til aflevering og drift af byggeriet. 

Læs mere om EG Ajour 

 

EG TraceTool – hold styr på værktøjer og materialer 

Når man anvender EG TraceTools, kan man udlevere og spore alle sine værktøjer og materialer digitalt. Det gør det fx nemt at udlevere værktøjer on-the-spot med sikkerhed for, at man kan finde dem igen.  

Læs mere om EG TraceTools. 

 

EG Omega - datadreven energiledelse 

EG Omega er en komplet løsning til digital energiledelse, der ved hjælp af AI sikrer ledelsen et opdateret og datadrevet beslutningsgrundlag for rentable energi- og forbrugsinvesteringer med positiv effekt på CO2-regnskabet.  

Løsningen samler alle relevante data, rapporter og analyser ét sted, så man løbende kan overvåge og optimere sit forbrug, samt dokumentere effekten af den lokale indsats med konkrete data. 

Læs mere om EG Omega 

 

Deltag i årets strategiseminar 

EBF strategiseminar afholdes i år den 29. og 30. maj på Hotel Legoland. Du kan tilmelde dig fra den 8. april.

"Vi glæder os til at se alle, og der er jo ikke længe til. Sidste år var der rift om pladserne, så skynd jer at sikre en billet, når der bliver åbnet for tilmeldingen", opfordrer Hanne Gregersen. 

 

Kender du EBF? 

EBF blev oprettet i 2005, og de tre bogstaver står for EG Bolig Bruger Forening. EBF har 91 medlemmer, som alle er almene boligorganisationer og administrationsselskaber, og som alle har det tilfælles, at de er brugere af EG Bolig. 

Her kan du læse mere om EBF 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. Gennem mange år har vi udviklet it-løsninger, som er målrettet specifikke brancher. Løsningerne ligger i skyen, og vi hjælper dig i gang – nemt og hurtigt.

Ring til os på +45 7013 2211 (vores hovednummer) og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Sales Executive

Dorethe Tholstrup

Key Account Manager

Henrik Reenberg