ASPECT4 Transport fra EG hjælper dig med at levere varen

Levering til tiden og sikkerhed for, at fisken er kold, glasset er helt og grisen er glad. Det er sådan set alt, dine kunder forventer.

Du administrerer vogne og chauffører, overholder krav til håndtering af gods og koordinerer forbindelser til andre transportører. ASPECT4 Transport sætter strøm til processerne og hjælper dig med at levere varen.

Mobilitet

Læs mere om vores apps til transportbranchen

Fragtkalkulator

Vis mere

Fragtkalkulator

Få hurtigt en pris på simpel fragt fra A til B

Appen gør det muligt at kalkulere prisen på en simpel fragtopgave, hvor en bestemt mængde og type gods skal fragtes fra A til B. Appen er særligt velegnet til ultrahurtige svar på forespørgsler fra "strøkunder". Kalkulationen er baseret på standardtilbud, og tilbuddet kan fremsendes pr. e-mail ved brug af en standardskabelon.

Målgruppe: Speditionsmedarbejdere

Chartekoversigt

Vis mere

Chartekoversigt

Få et hurtigt overblik over ikke-afsluttede transporter

Med denne app kan den enkelte disponent få et hurtigt overblik over sine egne chartekker for ikke-afsluttede transporter. Ikoner viser den senest meldte status for bilen, og kontaktoplysninger til chaufføren vises også. Bookingdispositioner kan repositioneres og eventuelt afdisponeres eller omdisponeres til andres eller egne chartekker.

Målgruppe: Kørselsdisponenter.

Ressourceoversigt

Vis mere

Ressourceoversigt

Få et øjebliksbillede af den aktuelle ressourcesituation

Appen giver et øjebliksbillede af ressourcesituationen. Den aktuelle status og en række oplysninger om trækkere og trailere vises i et overbliksbillede, og med integration til et bagvedliggende flådestyringssystem er der desuden mulighed for at følge ressourcerne på enhedens indbyggede landkort.

Målgruppe: Kørselsdisponenter.

Chartekstatistik

Vis mere

Chartekstatistik

Få overblik over kørselsstatistikken for speditører

Appen viser i overbliksform de chartekafdelinger, som speditøren har adgang til. Den viser overordnede statistiksummer for den valgte periode som fx omsætning, omkostninger og dækningsbidrag. Summerne kan sammenlignes med tidligere perioder, og udvalgte statistikker kan også vises i grafiske diagrammer.

Målgruppe: Kørselsdisponenter.

Chaufføropgaver

Vis mere

Chaufføropgaver

Få overblik over dagens chaufføropgaver

Med denne app får dine egne chauffører eller chaufførerne hos dine partnere en let og overskuelig oversigt over dagens opgaver. Der er ikke brug for printede kørselslister, og for chaufførerne er det en fordel, at listen altid er ajour. Den afspejler eksempelvis eventuelle omplanlægninger, der foretages ved kørselsplanlægningen hjemme på kontoret, og den indeholder kortoplysninger om læsse-/lossepunkter.

Målgruppe: Chauffører.

Kundereferencer

 • Busselskabet Aarhus Sporveje

  I 2013 gik Busselskabet Aarhus Sporveje i udbud for at finde en samarbejdspartner, der forstår de offentlige overenskomster og kunne levere et sikkert lønsystem. Efter et bredt udbud valgte busselskabet lønsystemet SD Løn fra EG, der understøtter alle aspekter af lønadministration, der nu kan løses med færre ressourcer.

 • ALPI Danmark

  ALPI har taget et stort skridt på vejen mod det rene elektroniske skrivebord, så visionen om at arbejde hurtigere og mere effektivt kan realiseres.

 • N&K Spedition

  N&K Spedition A/S gik fra en it-løsning til et strategisk samarbejde med EG med fokus på at effektivisere kendte udfordringer og arbejdsgange i branchen.

 • J. Chr. Koldkur Transport

  Hør mere om hvilke resultater J. Chr. Koldkur Transport A/S opnåede efter sit samarbejde med EG.

 • Vendelbo Spedition

  Se videocasen om Vendelbo Spedition.

 • Delta Spedition

  For Delta Spedition var EG ikke umiddelbart det oplagte valg, men den skalerbare onlineløsning Transport Online gjorde det økonomisk attraktivt at vælge EG.