ASPECT4 Transport fra EG hjælper dig med at levere varen

Levering til tiden og sikkerhed for, at fisken er kold, glasset er helt og grisen er glad. Det er sådan set alt, dine kunder forventer.

Du administrerer vogne og chauffører, overholder krav til håndtering af gods og koordinerer forbindelser til andre transportører. ASPECT4 Transport sætter strøm til processerne og hjælper dig med at levere varen.

EG Transport

It-løsning til landevejstransport

Med en it-løsning til landevejstransport kæder du processerne i din transportvirksomhed sikkert sammen.

Du skal styre egne processer vedrørende håndtering af gods og transport. Du skal også sikre optimal kommunikation med kunder og samarbejdspartnere. Med en it-løsning til landevejstransport kæder du processerne i din transportvirksomhed sikkert sammen.

 

Forretningsrådgivning med strøm til

I et samarbejde med EG om automatisering af processerne i din virksomhed får du meget mere end en it-løsning til landevejstransport. Baseret på årelang erfaring og analyse af processerne i din virksomhed finder vi frem til den bedste løsning.

Når vi sætter strøm til, ved vi præcis, hvor du skal sætte ind for at styrke din forretning – det kunne være:

 • Overblik over alle processer i godsstrømmen – fra ordreindgang til levering og udfakturering
 • Styrket kommunikation med samarbejdspartnere og offentlige myndigheder
 • Bedre kundeservice, fordi du ved, hvor varen befinder sig, og hvornår den er fremme
 • Bedre udnyttelse af biler, chauffører og trailere

 

The Smart Way for EG

Det er ikke at udvikle alt selv, men at samarbejde med branchens bedste specialister, som komplementerer vores egne løsninger. Nogle af vores væsentligste samarbejdspartnere – ud over brancheforeninger – er derfor specialister inden for flåde- og trailerstyring, toldløsninger, videndeling, indscanning og dokumenthåndtering. 

 

Det stærkeste led i kæden

Sammen med ca. 40 skandinaviske transport- og speditionsvirksomheder har vi igennem de sidste 30 år været i alle afkroge af transportbranchen. Vi har taget mange udfordringer op, når det drejer sig om it-løsninger til landevejstransport.

Styrken af hvert enkelt led i din virksomheds samlede godsstrøm er afgørende for din succes. Med EG's ASPECT4 Transport styrker du alle led i kæden og sikrer driften af din transport- og speditionsvirksomhed.

Nyheder

 • ASPECT4 Transport - Vi ser frem til 2021

  Vi håber, at alt bliver lidt mere 'normalt' i 2021, for vi har rigtig mange tiltag i gang og endnu flere, vi gerne vil i gang med.

 • Nyt: Lav rute-forkalkulation direkte fra fordisponering

  Nu er det muligt at lave en ruteberegning og en forkalkulation direkte fra fordisponering, når man er kommet på Release 7 og bruger ASPECT4s nye PTV-integration med viapunkter.

 • iTICKET: Book billet direkte med ASPECT4 Transport

  Gør din billetbooking og afregning nemmere med iTicket Øresund. En ny funktion i ASPECT4 Transport, der sparer tid for disponenten eller speditøren.

 • ASPECT4 Transport: Business Intelligence giver overblik over forretningen

  Savner du det forkromede overblik over forretningen? Business Intelligence giver med enkle dashboards overblik over virksomhedens data og udvikling.

 • ASPECT4 Farlig Gods Håndtering sikrer lovlig kørsel

  Med modulet Farlig Gods Håndtering undgår du ulovlig kørsel med farligt gods og slipper for at udfylde papirer manuelt. Det sparer tid.

 • ASPECT4 Workflow til Transport gør din hverdag nemmere

  ASPECT4 Workflow Management giver dig oceaner af muligheder for at effektivisere processer og arbejdsgange i forretningen, lige fra de helt enkle processer til de mere komplekse. Softwarerobotter er en del af udbygningen af Workflow i ASPECT4 Release 7. Med de nye robotfunktioner kan du gøre mange manuelle opgaver og dermed også rutineopgaver automatiske. Det gør din hverdag nemmere.

 • Sådan får du mere ud af den virtuelle ASPECT4 Day

  Den traditionelle ASPECT4 Day 2020 blev på grund af Corona en virtuel dag, hvor vi frigav den nyeste version af ASPECT4 Release 7 og præsenterede fremtidens ASPECT4.

 • Forbedret chauffør-app - nu med chat

  Den populære chauffør-app i ASPECT4 Transport er blevet endnu mere brugervenlig og har fået tilføjet nye features. I det følgende kan du se eksempler på nogle af de nye muligheder.

 • ASPECT4 Transport: Ny eService til vognmænd sparer tid

  I ASPECT 4 har vi udviklet en ny eService for vognmænd. Med eService kan vognmænd, truckhandlere, oversættere og andre servicere sig selv og derved spare tid.

 • Tips & tricks

  Enkle tips & tricks kan gøre hverdagen nemmere. Vidste du fx, at du nemt kan justere gråtoner på dit skærmbillede eller tilpasse din skærm præcis til dine ønsker?

 • ASPECT4 Day 2020 blev virtuel succes

  ASPECT4 Day i Kolding blev forvandlet til en virtuel dag med video og online-møder. 17 videoer blev produceret i en intens uge lige op til dagen.

 • Francisco Partners køber EG af Axcel for 3,7 milliarder kroner

  Efter en succesfuld adskillelse af EG i en software- og servicevirksomhed, og et efterfølgende salg af serviceforretningen til DXC Technology, har Axcel indgået aftale om at sælge den markedsledende skandinaviske softwarevirksomhed EG til den amerikanske private equity fond Francisco Partners.

 • Vækst din virksomhed med DataForBusiness

  EG er sammen med en række virksomheder og forskningsinstitutioner gået sammen med Dansk Industri i et projekt, der skal øge anvendelsen af data i dansk erhvervsliv.

Mobilitet

Læs mere om vores apps til transportbranchen

Fragtkalkulator

Vis mere

Fragtkalkulator

Få hurtigt en pris på simpel fragt fra A til B

Appen gør det muligt at kalkulere prisen på en simpel fragtopgave, hvor en bestemt mængde og type gods skal fragtes fra A til B. Appen er særligt velegnet til ultrahurtige svar på forespørgsler fra "strøkunder". Kalkulationen er baseret på standardtilbud, og tilbuddet kan fremsendes pr. e-mail ved brug af en standardskabelon.

Målgruppe: Speditionsmedarbejdere

Chartekoversigt

Vis mere

Chartekoversigt

Få et hurtigt overblik over ikke-afsluttede transporter

Med denne app kan den enkelte disponent få et hurtigt overblik over sine egne chartekker for ikke-afsluttede transporter. Ikoner viser den senest meldte status for bilen, og kontaktoplysninger til chaufføren vises også. Bookingdispositioner kan repositioneres og eventuelt afdisponeres eller omdisponeres til andres eller egne chartekker.

Målgruppe: Kørselsdisponenter.

Ressourceoversigt

Vis mere

Ressourceoversigt

Få et øjebliksbillede af den aktuelle ressourcesituation

Appen giver et øjebliksbillede af ressourcesituationen. Den aktuelle status og en række oplysninger om trækkere og trailere vises i et overbliksbillede, og med integration til et bagvedliggende flådestyringssystem er der desuden mulighed for at følge ressourcerne på enhedens indbyggede landkort.

Målgruppe: Kørselsdisponenter.

Chartekstatistik

Vis mere

Chartekstatistik

Få overblik over kørselsstatistikken for speditører

Appen viser i overbliksform de chartekafdelinger, som speditøren har adgang til. Den viser overordnede statistiksummer for den valgte periode som fx omsætning, omkostninger og dækningsbidrag. Summerne kan sammenlignes med tidligere perioder, og udvalgte statistikker kan også vises i grafiske diagrammer.

Målgruppe: Kørselsdisponenter.

Chaufføropgaver

Vis mere

Chaufføropgaver

Få overblik over dagens chaufføropgaver

Med denne app får dine egne chauffører eller chaufførerne hos dine partnere en let og overskuelig oversigt over dagens opgaver. Der er ikke brug for printede kørselslister, og for chaufførerne er det en fordel, at listen altid er ajour. Den afspejler eksempelvis eventuelle omplanlægninger, der foretages ved kørselsplanlægningen hjemme på kontoret, og den indeholder kortoplysninger om læsse-/lossepunkter.

Målgruppe: Chauffører.

Kundereferencer

 • H. Daugaard A/S

  H. Daugaard: Chauffør-app sparer rigtig meget tid og har mega potentiale

  - Med chauffør-appen får vi vigtig information direkte ud til vores lastbiler, siger Lars Romsøe, Group IT Manager, H. Daugaard A/S

 • ALPI Danmark

  ALPI har taget et stort skridt på vejen mod det rene elektroniske skrivebord, så visionen om at arbejde hurtigere og mere effektivt kan realiseres.

 • N&K Spedition

  N&K Spedition A/S gik fra en it-løsning til et strategisk samarbejde med EG med fokus på at effektivisere kendte udfordringer og arbejdsgange i branchen.

 • J. Chr. Koldkur Transport

  Hør mere om hvilke resultater J. Chr. Koldkur Transport A/S opnåede efter sit samarbejde med EG.

 • Vendelbo Spedition

  Se videocasen om Vendelbo Spedition.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Transport

Søren Trampedach Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk