ASPECT4 Transport: Assisted Planning
10. oktober 2021

Nyt modul: Assisted Planning i ASPECT4 Transport kan optimere din forretning

Første modul af FuturePlanning hedder Assisted Planning og er nu klar. Modulet giver dig som disponent et helt nyt overblik over dine bookninger og mulighed for at forbedre disponeringen.


Assisted Planning består af fire områder:

Konsolidering, Transparens, Pre-plan og Auto frigiv. Samtidig introducerer vi produktgrupper til bookningerne, så de kan kategoriseres og håndteres forskelligt i de nye funktioner.

Konsolidering giver overblik

Har du mange ens bookinger?
Med konsolidering summeres mange bookinger sammen til en linje. Det gør, at du kan spare linjer på skærmen og få et bedre overblik.
En konsolideret linje har samme egenskaber, som linjerne har i dag.

 

Konsolidering-giver-overblik.png


Konsolidering af bookinger afgøres ud fra chartekafdeling, fragtpligtigvægt, temperatur eventuelt farliggods og den fordisponering, de ligger under. Så får du altid konsolideret korrekt.

Konsolidering-af-bookinger.png


Transparens giver dig et forspring

Som disponent kan du nu, når du ser på en booking, se om der findes lignende bookinger i andre afdelinger, eller på andre datoer til/fra samme kunde.

Det giver dig et forspring:

  • Optimerer din disponering
  • Letter samarbejdet på tværs af afdelinger og
  • Minimere antal af biler, I sender ud til den samme kunde

Transparens-giver-dig-et-forspring.png

 

Pre-plan med automatisk fordisponering

Du kan automatisk få fordisponeret alle sendinger i disponeringen. Det gør, at du som disponent kan fokusere på at optimerer dine ture - og dermed forbedre din indtjening.

 

Pre-plan-med-automatisk-fordisponering.png


Ved hjælp af produktkoder, postnummergrupper og trafik kan alle bookinger routes ned i egen fordisponering, så de er klar til planlægning.

 

Produktkoder.png


Auto frigiv

Lav et opsæt og få automatisk frigivet alle de bookinger, du idag frigiver manuelt. Ønsker du, at alle mindre stykgodssendinger markeres og gøres klar til frigiv, er det også muligt. Du kan med hjælp fra Transparens se, om du eller dine kollegaer har flere afhentninger hos kunden samme dag og samle afhentningen.

 

Auto-frigiv.png

Er du interesseret i det nye modul?

Hvis du gerne vil optimere din forretning med det nye modul, Assisted Planning, er du velkommen til at kontakte din konsulent for mere information om pris og opsætning.

 

 

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om vores produkter og services? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomheds behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Senior Manager, ASPECT4 Transport

Søren Trampedach Grodt-Andersen

Tlf:  +45 7220 7908

Email:  sotgr@eg.dk