It-værktøj til el- og vvs-branchen

Spar tid og penge med et it-system, der er målrettet vvs- og elinstallatører. Du får optimeret dine arbejdsgange og rutiner, og samtidig tjener du flere penge på dine opgaver. Det er nemt at komme i gang, og systemet er bygget op på grundlag af mange års erfaring med forskellige typer af installationsvirksomheder.

Løsninger

 • Regnskabsprogram
 • Mobil tidsregistrering
 • Dokumentstyring
 • Let lønadministration
 • Infrastruktur
Tilbage
Frem

Styr omkostninger og opgaver ét sted

EG har udviklet en brancheløsning særligt til installationsvirksomheder, der gør det nemt at løse præcis de administrative opgaver, du står over for hver dag. Det giver dig det overblik, der er nødvendigt for at drive en sund virksomhed og udvikle din forretning med mindst muligt administrativt besvær.

Læs mere om regnskabsprogram til el- og vvs-branchen

Få tjek på din tid

Webtid er en onlineløsning, der gør det nemt at lave time- og materialeregistreringer, uanset om du sidder på kontoret eller går ude på byggepladsen. Og arbejeder I med kvalitetssikring og KLS-systemer, kan I hurtigt dokumentere udført arbejde i EGs mobile tids-og materialeløsning.

Vis mig, hvor smart det er
Elektronisk Faktura Spar Tid

Organiser viden, sager og dokumenter

Få et værktøj, der gør det let at organisere og dokumentere sager og projekter på tværs af virksomheden. Find hurtigt al information med få klik.

Find mere info her
Dokumentstyring

Udbetal den rigtige løn til tiden

Når du anvender EG Visual kan du trygt overlade det til EG Lønservice at klare lønnen. Alle de timer, du registrerer i sagsstyringsprogrammet, overføres til lønservice – og alle lønkørsler kan indlæses i regnskabsprogrammet. Så behøver du kun taste én gang. Du slipper for besværet med at holde styr på overenskomster. Og ikke mindst - du udbetaler den rigtige løn til tiden – hver gang!

Se, hvor nemt det er
Moneysmall

Slip for IT-bøvl og drift

Er du træt af selv at skulle købe servere og vedligeholde hardware? EG kan tage på driften af din infrastruktur og sørge for, at alt kører optimalt. Det frigiver tid, så du og dine medarbejdere kan bruge flere kræfter på at løse opgaver og udvikle virksomheden.

Læs om mulighederne her
Online Samarbejde

Kunderne siger...

 • Tømrermester Peter Venø Nielsen

  Tømrermester Peter Venø Nielsen ansætter flere svende og lærlinge uden at udvide administrationen.

 • Snedkermester Arne Pedersen

  Snedkermester Arne Pedersen A/S med 115 medarbejdere har siden 2006 satset målrettet på at optimere processer hele vejen rundt i virksomheden. It spiller en stor rolle.

 • CSC Malerfirma

  Med it-løsningen Malerkalk fra EG Byg & Anlæg kan CSC Malerfirmaet nu lave klare aftaler med korrekte priser.

 • Hansen El A/S

  Hansen El A/S valgte det brancherettet standardsystem Centri Administration fra EG, som gav overblik og reducerede tidsforbruget til manuelle indtastninger.

 • Henrik Lund Lauridsen A/S

  Henrik Lund Lauridsen har indført EG Webtid i kombination med iPads, som har medført mindst 20 % mindre tidsspilde ude på byggepladsen.

 • Martedal Murermester

  Styr på forretningen med EG's håndværkerløsninger

 • Jakob Ebbesen

  Tømrermester Jakob Ebbesen vurderer, at hans udgifter til ekstern bogholder er reduceret med 50 procent efter indførelsen af Webtid.

 • Jan Drøhse ApS

  Jan Drøhse, Løgumkloster Tømrer- og Snedkerforretning, blev ved årets it-messe 2016 udnævnt til årets mest it-modne håndværksvirksomhed i kategorien Tilbudsgivning.

 • Beatræ A/S - regnskab

  Med EG Visual følger et modul for elektronisk godkendelse af leverandørfaktura, og Beatræ modtager nu de fleste fakturaer elektronisk med mulighed for at scanne papirfakturaer ind i systemet.

Nyheder og artikler

22dec
Pressrelease
Vækst i byggeriet: Ikke uden it-værktøjer

Kurser og arrangementer

Modulkurser i EG Visual Kalkulation – modul 1

Kursus

Er du ny bruger af Visual Kalkulation? Vi tilbyder nu modulundervisning i dele af programmet, så du kan lære det at kende i mindre bidder.

Ballerup
Kolding

Slip for besværet med lønadministration

Webinar
Gratis

På webinaret får du et smugkig på, hvordan du slipper for besværet med administrationen i forbindelse med løn. Sæt blot en halv time af, og bliv introduceret til, hvordan du kan lade EG Lønservice klarer lønnen, så du slipper for besværet.

09:00-09:30

It-værktøjskassen til håndværkere

Webinar
Gratis

På webinaret får du et smugkig på håndværkernes foretrukne regnskabsprogram og andre it-værktøjer, der styrker din forretning. Bliv klogere på, hvordan du med enkle it-værktøjer kan optimere din forretning.

09:00-09:30

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.