It-værktøj til el- og vvs-branchen

Spar tid og penge med et it-system, der er målrettet vvs- og elinstallatører. Du får optimeret dine arbejdsgange og rutiner, og samtidig tjener du flere penge på dine opgaver. Det er nemt at komme i gang, og systemet er bygget op på grundlag af mange års erfaring med forskellige typer af installationsvirksomheder.

Løsninger

Klik her, hvis du er eksisterende Centri-kunde.

 • Regnskabsprogram
 • Mobil tidsregistrering
 • Dokumentstyring
 • Let lønadministration
 • Infrastruktur
Tilbage
Frem

Styr omkostninger og opgaver ét sted

EG har udviklet en brancheløsning særligt til installationsvirksomheder, der gør det nemt at løse præcis de administrative opgaver, du står over for hver dag. Det giver dig det overblik, der er nødvendigt for at drive en sund virksomhed og udvikle din forretning med mindst muligt administrativt besvær.

Læs mere om regnskabsprogram til el- og vvs-branchen

Få tjek på din tid

Webtid er en onlineløsning, der gør det nemt at lave time- og materialeregistreringer, uanset om du sidder på kontoret eller går ude på byggepladsen. Og arbejeder I med kvalitetssikring og KLS-systemer, kan I hurtigt dokumentere udført arbejde i EGs mobile tids-og materialeløsning.

Vis mig, hvor smart det er
Elektronisk Faktura Spar Tid

Organiser viden, sager og dokumenter

Få et værktøj, der gør det let at organisere og dokumentere sager og projekter på tværs af virksomheden. Find hurtigt al information med få klik.

Find mere info her
Dokumentstyring

Udbetal den rigtige løn til tiden

Når du anvender EG Visual kan du trygt overlade det til EG Lønservice at klare lønnen. Alle de timer, du registrerer i sagsstyringsprogrammet, overføres til lønservice – og alle lønkørsler kan indlæses i regnskabsprogrammet. Så behøver du kun taste én gang. Du slipper for besværet med at holde styr på overenskomster. Og ikke mindst - du udbetaler den rigtige løn til tiden – hver gang!

Se, hvor nemt det er
Moneysmall

Slip for IT-bøvl og drift

Er du træt af selv at skulle købe servere og vedligeholde hardware? EG kan tage på driften af din infrastruktur og sørge for, at alt kører optimalt. Det frigiver tid, så du og dine medarbejdere kan bruge flere kræfter på at løse opgaver og udvikle virksomheden.

Læs om mulighederne her
Online Samarbejde

Kunderne siger...

 • NILS WIUM ApS

  Ved beregninger, tilbudsgivning og efterkalkulation benytter Niels Wium EG Kalkulation, og han oplever en håndværkerløsning, der er nem at bruge, og som blandt andet sikrer, at priserne bliver ens hver gang.

 • Jakob Ebbesen

  Tømrermester Jakob Ebbesen vurderer, at hans udgifter til ekstern bogholder er reduceret med 50 procent efter indførelsen af Webtid.

 • Jan Drøhse ApS

  Jan Drøhse, Løgumkloster Tømrer- og Snedkerforretning, blev ved årets it-messe 2016 udnævnt til årets mest it-modne håndværksvirksomhed i kategorien Tilbudsgivning.

 • Beatræ A/S - regnskab

  Med en it-løsning fra EG følger et modul for elektronisk godkendelse af leverandørfaktura, og Beatræ modtager nu de fleste fakturaer elektronisk med mulighed for at scanne papirfakturaer ind i systemet.

 • Wils A/S

  It-værktøjer har gjort det muligt for Thomas Wils at styre sin forretning med det overblik og den struktur, han ønsker. Og det har været medvirkende til, at virksomheden i dag oplever en markant vækst.

 • Cawo A/S

  CAWO A/S er et etableret tømrer- og snedkerfirma med 40 ansatte. Firmaet i Haderslev har opnået succes ved blandt andet at holde godt styr på økonomien og efterkalkulere hver enkelt opgave.

 • Nygaard A/S

  Når entreprenørfirmaet Nygaard A/S afgiver tilbud på større byggesager, vælger indehaver Frederik Nygaard at lade EG Beregnerservice stå for kalkulationen. Han har mange års erfaring med samarbejdet, og for ham er det garanti for at få den bedste sparring, viden og knowhow.

 • Tømrermester Peter Venø Nielsen

  Tømrermester Peter Venø Nielsen ansætter flere svende og lærlinge uden at udvide administrationen.

 • Martedal Murermester

  Styr på forretningen med EG's håndværkerløsninger

 • Digitalisering er kun for de beslutsomme

  VVS'17: Selvom digitalisering kan opstille væsentlige scenarier og nøgletal, er det stadig dig selv selv, der skal tage beslutningen, hvis der eksempelvis er projekter, der giver underskud hver gang.

 • Det rigtige it-værktøj gav bedre ledelse

  God ledelse betyder blandt andet, at medarbejderne bliver dygtigere af at komme på arbejde. Efter at have indført it-systemer til økonomi- og projektstyring kan tømrermester Jakob Ebbesen være mere aktiv på byggepladserne og bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø. Han har netop modtaget prisen som årets Danmarks mest it-parate håndværker.

 • Smugkig på ny it-løsning til håndværkere og installatører

  EG Byg & Installation præsenterede i denne uge en ny brancheløsning udviklet i samarbejde med 25 pilotkunder til blandt andet håndværksvirksomheder, installatører og entreprenører. EG One hedder it-systemet, og som navnet antyder, er der tale om én samlet it-løsning, der giver en hånd med under hele processen.

 • Vækst i byggeriet: Ikke uden it-værktøjer

  Nogle virksomheder får svært ved at følge med i fremtiden, hvis man skal tro branchens mest it-parate håndværkere. Alt tyder nemlig på, at it-værktøjer er blevet en nødvendighed for vækst og overlevelse. Uden digitalisering risikerer man ikke at få andel i det opsving, der venter byggeriet i 2017.

 • It-værktøjer holder styr på din forretning

  It-parathed handler om vaner. I dag bruger hver anden håndværksvirksomhed et it-system til at styre kundeinformationerne, og derfra får den enkelte langsomt mod på mere. Fremgangen er desuden hjulpet godt på vej af den teknologiske udvikling, der gør digitaliseringen mere tilgængelig.

 • Byggeriet er blevet mere it-bevidst

  It-værktøjer er for alvor blevet en del af virkeligheden inden for byggeriet, så det var et skarpt felt i kampen om priserne som Danmarks mest it-modne håndværker. Lige som sidste år gik 3 ud af de 5 priser til håndværksmestre, der benytter it-systemer fra EG Byg & Installation.

 • Det skal du gøre, hvis du bliver ramt af hackerangreb

  Tre ting, du kan gøre hvis du bliver ramt af hackerangreb Desværre er forbryderne lige nu et skridt foran antivirusprogrammerne, og derfor fanges angrebene ikke altid. Så det allerbedste råd er at bruge sin sunde fornuft og huske disse tre ting.

 • Fald ikke i travlhedsfælden: følg op på byggesagerne

  Der er langt flere byggeprojekter end tidligere, fremgår det af EG's løsning til timeregistrering. Siden januar 2016 er der blevet registreret knap 12 mio. arbejdstimer i EG Webtid, hvilket er en markant stigning. Det kræver endnu større fokus på processerne, så væksten ikke risikerer at smuldre mellem fingrene på dig.

 • Windows 10 – sådan forholder du dig

  Microsoft laver i øjeblikket meget reklame for Windows 10, der er deres nyeste styresystem. Måske har du allerede på din lokale pc fået besked om, at du gratis kan opgradere til Windows 10. Her kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig.

Kurser og arrangementer

Modulkurser i EG Visual Kalkulation – modul 1

Kursus

Er du ny bruger af Visual Kalkulation? Vi tilbyder nu modulundervisning i dele af programmet, så du kan lære det at kende i mindre bidder.

Kolding
Kolding
Kolding

Slip for besværet med lønadministration

Webinar
Gratis

På webinaret får du et smugkig på, hvordan du slipper for besværet med administrationen i forbindelse med løn. Sæt blot en halv time af, og bliv introduceret til, hvordan du kan lade EG Lønservice klarer lønnen, så du slipper for besværet.

10:00-10:30
10:00-10:30

Lav skarpe tilbud, der tjener sig hjem

Webinar
Gratis

På webinaret får du en introduktion til branchens foretrukne beregnerværktøj, som gør det nemt for dig at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt – samtidig med at du har helt styr på omkostningerne.

10:00-10:40
10:00-10:40

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.