It-værktøj til el- og vvs-branchen

Spar tid og penge med et it-system, der er målrettet vvs- og elinstallatører. Du får optimeret dine arbejdsgange og rutiner, og samtidig tjener du flere penge på dine opgaver. Det er nemt at komme i gang, og systemet er bygget op på grundlag af mange års erfaring med forskellige typer af installationsvirksomheder.

Løsninger

Klik her, hvis du er eksisterende Centri-kunde.

 • Regnskabsprogram
 • Mobil tidsregistrering
 • Dokumentstyring
 • Let lønadministration
 • Infrastruktur
Tilbage
Frem

Styr omkostninger og opgaver ét sted

EG har udviklet en brancheløsning særligt til installationsvirksomheder, der gør det nemt at løse præcis de administrative opgaver, du står over for hver dag. Det giver dig det overblik, der er nødvendigt for at drive en sund virksomhed og udvikle din forretning med mindst muligt administrativt besvær.

Læs mere om regnskabsprogram til el- og vvs-branchen

Få tjek på din tid

Webtid er en onlineløsning, der gør det nemt at lave time- og materialeregistreringer, uanset om du sidder på kontoret eller går ude på byggepladsen. Og arbejder I med kvalitetssikring og KLS-systemer, kan I hurtigt dokumentere udført arbejde i EGs mobile tids-og materialeløsning.

Vis mig, hvor smart det er
Elektronisk Faktura Spar Tid

Organiser viden, sager og dokumenter

Få et værktøj, der gør det let at organisere og dokumentere sager og projekter på tværs af virksomheden. Find hurtigt al information med få klik.

Find mere info her
Dokumentstyring

Udbetal den rigtige løn til tiden

Når du anvender EG Visual kan du trygt overlade det til EG Lønservice at klare lønnen. Alle de timer, du registrerer i sagsstyringsprogrammet, overføres til lønservice – og alle lønkørsler kan indlæses i regnskabsprogrammet. Så behøver du kun taste én gang. Du slipper for besværet med at holde styr på overenskomster. Og ikke mindst - du udbetaler den rigtige løn til tiden – hver gang!

Se, hvor nemt det er
Moneysmall

Slip for IT-bøvl og drift

Er du træt af selv at skulle købe servere og vedligeholde hardware? EG kan tage på driften af din infrastruktur og sørge for, at alt kører optimalt. Det frigiver tid, så du og dine medarbejdere kan bruge flere kræfter på at løse opgaver og udvikle virksomheden.

Læs om mulighederne her
Online Samarbejde

Kunderne siger ...

 • Beatræ A/S - regnskab

  Med en it-løsning fra EG følger et modul for elektronisk godkendelse af leverandørfaktura, og Beatræ modtager nu de fleste fakturaer elektronisk med mulighed for at scanne papirfakturaer ind i systemet.

 • Jakob Ebbesen

  Tømrermester Jakob Ebbesen vurderer, at hans udgifter til ekstern bogholder er reduceret med 50 procent efter indførelsen af Webtid.

 • NILS WIUM ApS

  Ved beregninger, tilbudsgivning og efterkalkulation benytter Niels Wium EG Kalkulation, og han oplever en håndværkerløsning, der er nem at bruge, og som blandt andet sikrer, at priserne bliver ens hver gang.

 • Jan Drøhse ApS

  Jan Drøhse, Løgumkloster Tømrer- og Snedkerforretning, blev ved årets it-messe 2016 udnævnt til årets mest it-modne håndværksvirksomhed i kategorien Tilbudsgivning.

 • Wils A/S

  It-værktøjer har gjort det muligt for Thomas Wils at styre sin forretning med det overblik og den struktur, han ønsker. Og det har været medvirkende til, at virksomheden i dag oplever en markant vækst.

 • Cawo A/S

  CAWO A/S er et etableret tømrer- og snedkerfirma med 40 ansatte. Firmaet i Haderslev har opnået succes ved blandt andet at holde godt styr på økonomien og efterkalkulere hver enkelt opgave.

 • Nygaard A/S

  Når entreprenørfirmaet Nygaard A/S afgiver tilbud på større byggesager, vælger indehaver Frederik Nygaard at lade EG Beregnerservice stå for kalkulationen. Han har mange års erfaring med samarbejdet, og for ham er det garanti for at få den bedste sparring, viden og knowhow.

 • Tømrermester Peter Venø Nielsen

  Tømrermester Peter Venø Nielsen ansætter flere svende og lærlinge uden at udvide administrationen.

 • Martedal Murermester

  Styr på forretningen med EG's håndværkerløsninger

 • Giv korrekt løn og få succes – 4 gode grunde til at udbetale god og korrekt løn

  Mange overser, at det kan aflæses direkte på bundlinjen, om der er styr på timeforbruget og lønudgifterne. Her får du 4 gode grunde til at give god og korrekt løn.

 • Glem ikke dine faste omkostninger, når du beregner tilbud

  KALKULATION: Når du som professionel håndværker afgiver et tilbud på en opgave, risikerer du at fokusere så meget på dine indkøbspriser og materialeomkostninger, at du glemmer det tal, der er afgørende for, hvad opgaven skal koste, nemlig det budgetterede dækningsbidrag pr. time. Det oversete nøgletal har stor betydning for, hvilke priser du kan give, og hvilke opgaver du kan være med på.

 • Vinderen af "Spot en lappeløsning"

  Den heldige vinder af "Spot en lappeløsning" og dermed en fodboldrejse til England til en værdi af 12.000 kr., blev Jimmy Kofoed-Skov fra KSR15-Byggefirma.

 • 12 tal til fagprøve om digital sagsstyring

  I denne uge kunne Karina Capion Skov sætte et flot punktum på sin treårige kontoruddannelse med speciale i administration med et flot 12-tal. Karina Capion Skov skrev opgaven i tæt dialog med it-leverandøren EG, og opgaven gennemgår, hvordan digital sagsstyring kan optimere arbejdsprocesserne i familiens håndværksvirksomhed, der fungerede som hendes praktiksted i løbet af uddannelsen.

 • Opdateringer af EG One

  EG har netop frigivet en række tilføjelser og forbedringer til it-systemet EG One. ​It-systemet blev lanceret i maj 2017 og er designet til håndværkere og installatører i tæt samarbejde med branchen.

 • It-værktøj bygget på gode ideer

  Der har været kort vej fra tanke til handling i udviklingen af EG One. Det nye it-værktøj er bygget i samarbejde med 25 kunder fra branchen. Resultatet er én samlet løsning, der tilfører værdi ved at rumme en hel forretningsgang på alle typer af aktiviteter i såvel håndværks- som installatørvirksomheder.

 • ​Ny samlet brancheløsning til installatører og håndværkere

  EG lancerer i dag en it-løsning, der er udviklet i samarbejde med 25 pilotkunder, heriblandt håndværksvirksomheder, installatører og entreprenører. Løsningen imødekommer branchens behov og understøtter de relevante processer, mens den gør det nemt at holde styr på forretningens økonomi og de enkelte byggesager.

 • Digitalisering er kun for de beslutsomme

  VVS'17: Selvom digitalisering kan opstille væsentlige scenarier og nøgletal, er det stadig dig selv selv, der skal tage beslutningen, hvis der eksempelvis er projekter, der giver underskud hver gang.

 • Det rigtige it-værktøj gav bedre ledelse

  God ledelse betyder blandt andet, at medarbejderne bliver dygtigere af at komme på arbejde. Efter at have indført it-systemer til økonomi- og projektstyring kan tømrermester Jakob Ebbesen være mere aktiv på byggepladserne og bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø. Han har netop modtaget prisen som årets Danmarks mest it-parate håndværker.

Kurser og arrangementer

EG One for bogholdere

Webinar
Gratis

Deltag i gratis webinar og se, hvordan du med EG One kan spare tid i hverdagen. Se alle de smarte funktioner, og oplev, hvor let og tidsbesparende EG One er at bruge.

Onsdag den 25. oktober
Onsdag den 1. november
Onsdag den 8. november

Modulkurser i EG Visual Kalkulation – modul 3

Kursus

Ønsker du at blive stærkere i din daglige brug af Visual Kalkulation? Vi tilbyder nu modulundervisning i dele af programmet, så du kan lære det at kende i mindre bidder.

Kolding
Aarhus

Lav skarpe tilbud, der tjener sig hjem

Webinar
Gratis

På webinaret får du en introduktion til branchens foretrukne beregnerværktøj, som gør det nemt for dig at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt – samtidig med at du har helt styr på omkostningerne.

Lav skarpe tilbud
Lav skarpe tilbud
Lav skarpe tilbud
Lav skarpe tilbud

Tak for din henvendelse

Du bliver kontaktet hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle dig mere.

Prøv igen

Der er desværre sket en fejl, men prøv igen. Kontakt webmaster@eg.dk, hvis du får beskeden flere gange.