EG Construction Branchens udfordringer lige nu
01. juni 2022

EG og byggebranchens udfordringer anno 2022

Byggeriet får større og større behov for at arbejde digitalt. I 2023 kommer desuden nye krav til bæredygtighed og klima for især nybyggeri. EG Construction har flere tiltag, der kan understøtte byggevirksomhedernes forretning i forhold til de nye krav.

I EG Construction ser vi i øjeblikket udfordringer med stigende materiale priser, underbemanding og et revideret bygningsreglement i 2023, hvor byggerier skal dokumenteres i henhold nye bæredygtighedsparametre.


EG er i gang med bæredygtigheds-tilpasninger

Disse ændringer vil komme til påvirke en lang række processer og priserne i byggeriet. Ændringerne vil desuden stille nye krav til byggeriets parter. Netop det sidste har et stort i EG Construction fortæller Asmus Larsen, der er ny ansvarlig for salget i EG Construction i Danmark:

"I EG Construction er vi allerede godt i gang med at lave en række bæredygtigheds-tilpasninger af vores systemer, som kunderne har taget rigtig godt imod”.

"Vi har mange stærke it-værktøjer, der er bredt forankret i branchen. EG Constructions position bliver samtidig udbygget, så vi kan hjælpe kunderne til at optimere deres forretning på flere områder - også når det kommer til bæredygtighed."

"Det bliver på mange måder en interessant periode for EG Construction i Danmark, så følg med på EG’s LinkedIn-profil og EG's hjemmeside for at holde jer opdateret. Det bliver absolut værd at følge med i", siger Asmus Larsen, EG Construction.