EG på byggebranchens BIM CLIMATE 2022
01. april 2022

EG på byggebranchens BIM CLIMATE 2022

Den 26. april deltager EG med EG Sigma og EG Ajour System på konferencen BIM CLIMATE på Arkitektskolen Aarhus. Konferencen handler om det digitale som katalysator for forandring, CO2-reduktion og bæredygtighed i byggebranchen.

Det faglige non-profit netværk BIM står bag konferencen, der på basis af de vedtagne klimakrav ønsker at skabe en tværfaglig dialog i byggebranchen.

EG bidrager med nyeste byggesoftware til den bæredygtige udvikling i branchen og præsenterer EG Sigma og EG Ajour System på BIM CLIMATE.


Mød EG Sigma med ny release og Ajour System, nu en del af EG

EG Sigma kommer med den nyeste release på kalkulationsprogrammet - EG Sigma 8 - med forbedringer, der samler CO2-beregninger, miljømæssige aspekter og pris allerede i estimeringen.

Ajour System, der blandt andet tilbyder en platform til håndtering af BIM data, er i april 2022 blevet opkøbt af EG Danmark A/S. Bag overtagelsen ligger blandt andet en EG-ambition om digitalt at medvirke til at reducere byggebranchens miljømæssige aftryk.

Ajour Collab understøtter som noget nyt LCAbyg og forenkler processen med data fra BIM til LCAbyg.

EG Sigma og EG Ajour System bruges især af mellemstore og store håndværksfirmaer, bygherrer, entreprenører, rådgivere og arkitekter.


BIM CLIMATE markerer 10 års jubilæum

BIM Aarhus fejrer 10 års jubilæum i 2022 og markerer jubilæet med konferencen BIM CLIMATE.
EG er blandt syv sponsorer bag konferencen. BIM CLIMATE 2022 afholdes på Arkitektskolen Aarhus, Exners Plads i Aarhus.