nyheder
19. marts 2024

EG Partneraftale kan give en bedre bundlinje i el- og vvs-branchen

De færreste kender den, men den er ret effektiv: Partneraftalen. Hvis du er leverandør inden for el, vvs og ventilation, kan du komme direkte ud til flere tusinde kunder med dit varesortiment. Med en partneraftale kan du vise kunderne dine varer i et kalkulationsprogram - allerede når de regner tilbud.


Det er EG Construction, der har lavet partneraftalen til branchen.
Aftalen drejer sig kort og godt om, at du som leverandør eller producent har mulighed for at præge produktvalget overfor mere end 3000 brugere. Direkte i et kalkulationsprogram. Det er på én gang effektiv markedsføring og god service over for installatørerne.

Det er win-win. El-installatørerne har direkte adgang til vores 4000 varenumre, når de laver tilbud i kalkulationsprogrammet. Nemt for vores kunder, og vi får en unik branding med partneraftalen Erik Ebbe, ejer, GN Belysning og nicheleverandør til installatører

 

Opdaterede data

Leverandørens produkter bliver på en enkel og økonomisk attraktiv måde eksponeret for små og store firmaer i to velkendte kalkulationsprogrammer, EG Kalkia og EG CalWin Dynamic, hvor firmaerne søger og vælger produkter.

I tilbudsfasen er det afgørende, at brugerne nemt kan finde og vælge de relevante produkter med korrekte og opdaterede data.

Over 80 samarbejdspartnere er med

EG Construction har over 80 samarbejdspartnere med i partneraftalen, herunder leverandører, producenter og større grossister inden for installationsbranchen.

Vil du høre, om du kan få en partneraftale?

Kontakt os og få mere at vide om, hvad EG Partneraftalen byder på. I maj vil du også kunne møde os på fagmessen El & Teknik 2024 i Odense og få en snak om både programmer og partneraftalen, der kan give en bedre bundlinje.


Se også videoen, hvor Jacob giver dig 3 gode grunde til at vælge EG Partneraftale

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om EG Partneraftale eller vil du vide, hvordan du kommer i gang? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomhedsbehov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig. Udfyld formen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Partner Manager

Jacob H. Køstner