GN Belysning
07. november 2023

GN Belysning: EG-partneraftale giver kunderne en bedre bundlinje

"Med partneraftalen har el-installatørerne direkte adgang til vores 4.000 varenumre, når de laver tilbud i EG Kalkia-programmet. Det er nemt for vores kunder, og vi får en unik branding", siger Erik Ebbe, ejer af GN Belysning, der en nicheleverandør til installatører inden for belysning.


Det er EG Construction, der har lavet partneraftalen inden for el, vvs og ventilation, altså på tværs af flere fagområder. Med aftalen kan leverandører præsentere deres varesortiment direkte i kalkulationsprogrammerne EG Kalkia og EG CalWin Dynamic.

Det giver mulighed for at præge kundernes valg af produkter, når de regner tilbud. Som leverandør kan man dermed eksponere sine varer direkte og effektivt til mere end 3000 brugere, allerede i tilbudsfasen. Til eksempel bruges EG Kalkia til beregning af over 70 procent af de danske el-entrepriser.

Aftalen med integration er win-win - og en del af vores strategi om at være tilgængelige på alle platforme for installatører Erik Ebbe, ejer, GN Belysning A/S

 

Rent praktisk opretter EG Construction et produktark med leverandørens sortiment og logo i et af de to EG-kalkulationsprogrammer, som leverandørens kunder benytter. Hos GN Belysning har kunderne adgang til en særlig EG Kalkia-rabatfil på hjemmesiden, som installatørerne kan logge ind på og indlæse i programmet. Det gør, at de kan se deres præcise nettopriser og købe effektivt ind.

Over 80 samarbejdspartnere

"Vi vil gerne, at vores kunder, el-installatørerne, bliver endnu mere digitale - det giver dem mulighed for overblik og for at blive mere effektive og i stand til at lave skarpe tilbud. I sidste ende giver det dem en bedre bundlinje. Det understøtter vi med EG-aftalen", fortæller Erik Ebbe.

EG Construction har over 80 samarbejdspartnere med i EG Partneraftalen, herunder leverandører, producenter og større grossister inden for installationsbranchen.

Læs mere om EG Partneraftale

EG-Partneraftale-EG-Calwin-EG-Kalkia_BOXSHOT.png

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om EG Partneraftale eller vil du vide, hvordan du kommer i gang? Kontakt vores team af brancheeksperter, og fortæl os om din virksomhedsbehov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig. Udfyld formen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Partner Manager

Jacob H. Køstner