Årets håndværker 2020
18. juni 2020

Fire EG-vindere tog statuetter ved Årets Håndværker 2020

Fire håndværkerfirmaer med en IT-løsning fra EG A/S tog førstepladsen i hver deres fagkategori ved Årets Håndværker 2020, der blev afholdt for niende år i træk. Denne gang holdt som et af verdens største virtuelle awardshows, sendt direkte på Facebook Live fra Cirkusbygningen i København.

En af de fire vindere med EG-systemer er Koed Tømrer- og Byggeforretning ApS i Kolind. Firmaet ligger helt i top med en score på 4.9 ud af 5.0 efter 270 kundeanmeldelser på siden anmeld-haandvaerker.dk, der står bag årets prisfest.
Vi har spurgt, hvad hemmeligheden bag den flotte score hos kunderne er:

- Det er den gode dialog med kunden, udover at levere kvalitetshåndværk. Sæt fokus på at levere lidt mere end kunden forventer. Kunden skal være tilfreds, siger tømrermester og indehaver Kasper Bang, Koed Tømrer- og Byggeforretning, der tog førstepladsen i fagkategorien Årets Tømrer med over 20 ansatte.

En pris der motiverer
- Prisen motiverer os helt vildt i dagligdagen og gør, at vi holder hinanden op på den gode service. Samtidig bliver vi bekræftet i, at det vi gør, er rigtigt, fortæller Kasper Bang.

Ved dette års prisfest for de dygtigste håndværkere var der i alt 59 prisvindere fordelt på 23 fagkategorier.
De fire EG-vindere i hver deres fagkategori er:

Årets Arbejdsmiljø
QVALITETSGULVBELÆGNING ApS

Årets Maler 10+ ansatte
MIDTVEST MALERFIRMA ApS

Årets Tømrer 20+ ansatte
KOED TØMRER- OG BYGGEFORRETNING ApS

Årets VVS'er 20+ ansatte
SONNY VVS ApS

EG Lønservice var i år partner og sponsor ved arrangementet.

IT frigiver tid i forretningen
Tre af de fire EG-vindere bruger EG Lønservice i deres forretning. Udover EG Lønservice bruger flere af vinderne også andre IT-løsninger fra EG A/S, ligesom en af vinderne bruger kalkulationssystemet Dynamic fra CalWin. Hos Koed Tømrer- og Byggeforretning er man meget bevidst om at bruge de digitale fordele, der understøtter forretningen positivt:

- Vi bruger blandt andet EG Lønservice. Det giver en tryghed, fordi der er styr på overenskomster og vi ved at der er backup på det, vi laver. Det frigør tid til andre opgaver, siger Kasper Bang, Koed Tømrer- og Byggeforretning, der beskæftiger 25 medarbejdere.

Erhvervsministeren hylder håndværkerne
Arrangementet er med til at tale byggebranchen op og sætte spot på håndværkerne, også fra politisk side. Erhvervsminister Simon Kollerup deltog under live-eventet med en videohilsen, hvor han understregede, at det er vigtigt at anerkende og hylde de mange dygtige håndværksvirksomheder, vi har herhjemme:

- Vi har brug for jer: dygtige faglærte, som går op i kvalitetshåndværk. Vi har brug for virksomheder som jeres, der udgør en væsentlig del af kernen i vores land og sjælen i dansk erhvervsliv. Netop det behov er Årets Håndværker med til at markere, sagde erhvervsministeren blandt andet i sin videohilsen.


Læs også EG Lønservice er med, når Årets Håndværkere kåres.