EG-årets-håndværker-EPI.jpg
10. juni 2020

EG Lønservice er med, når Årets Håndværkere kåres

EG Lønservice er partner og sponsor, når Årets Håndværkere 2020 bliver kåret fredag d. 12. juni.

Det årlige awardshow, der hylder håndværksfagene, afvikles i år live på Facebook. Det er anmeldersiden anmeld-haandværker.dk, der står bag kåringen af årets håndværkere, hvor håndværkerfinalisterne dyster i 23 fagkategorier.

Vi har mange dygtige håndværkere i Danmark, som fortjener en pris. Fra EG Lønservice hepper vi på Danmarks dygtigste håndværkere, som hver dag gør en kæmpe indsats for at holde samfundsvigtige funktioner kørende. Kvalitet, service og skarp levering er nøgleord, også i EG Lønservice, som leverer det førende online lønsystem til over 1500 håndværkere herhjemme.

Stort tillykke til alle nominerede - vi følger spændt med i, hvem der løber med sejren i de over 20 forskellige fagkategorier.

På grund af coronasituationen bliver vinderne af Årets Håndværker 2020 kåret ved et virtuelt awardshow, der livestreames fra Cirkusbygningen i København.

Kunderne og fagjury afgør det hele

Finalisterne er udvalgt på basis af sidste års kundeanmeldelser af håndværkerne på Anmeld Håndværker-hjemmesiden, hvor kunderne kan give points i en smiley-ordning for det arbejde, de har fået udført af en håndværker. Dermed er det håndværkernes egne kunder, der i høj grad bestemmer, hvem der bliver finalister og i sidste ende løber med statuetterne.

Inden for hver af håndværkskategorierne er der op til seks finalister, og til awardshowet vil en professionel fagjury kåre de endelige vindere. Juryen udgøres af Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri, Flemming Adolfsen, adm. direktør i BMI, Kenneth Johansen, adm. direktør i Tikkurila Danmark og Kristian Strandberg Dreyer, der er advokat og partner hos Galst.

Følg verdens største virtuelle awardshow

Hos EG Lønservice er vi stolte over at levere et professionelt lønsystem og support til stadig flere håndværkere, som med EG Lønservice i ryggen kan optimere deres forretning og bruge tiden dér, hvor det giver mest værdi: Hos kunderne og på det gode håndværk.

Du kan følge kåringen live på anmeld-haandværker.dk's Facebook-side fredag d. 12. juni 2020 fra kl. 17, hvor der sendes direkte fra Cirkusbygningen fra et show, der ifølge branchemediet Dagens Byggeri tegner til at blive verdens største virtuelle awardshow.

Fakta om anmeld-haandvaerker.dk og Elite Smiley

Godt håndværk og god kundeservice er ideen bag hjemmesiden anmeld-haandvaerker.dk, der arbejder for at kunder får muligheden for at vælge seriøse håndværkere til at løse deres opgaver. Peter Birkelund har stiftet det privat administrerede anmeld-haandvaerker.dk og ønsker at skabe tillid hos kunderne med en smiley-ordning og årlige kåringer af årets håndværkere. På siden kan man søge efter håndværkere og specialister inden for de fleste typer håndværk og fx søge efter en Elite Smiley-håndværker. Hvert år verificeres mere end 20.000 kundeanmeldelser med dokumentation for kundeforholdet.

For at opnå en Elite Smiley hos Anmeld Håndværker skal en virksomhed have mindst 25 anmeldelser og en samlet score på mindst 4.0 på en skala fra 1.0 – 5.0. Et krav er også, virksomhedens seneste 3 anmeldelser ikke må være ældre end 6 måneder.