Ny lov skal gøre digital tidsregistrering til et krav i Danmark
23. januar 2024

Ny lov er nu vedtaget: Alle skal tidsregistrere

Folketinget har den 23. januar 2024 vedtaget en lov med nye krav til tidsregistrering. Fra juli skal arbejdsgivere have tjek på, hvor mange timer, de ansatte arbejder.

Hvordan gør man det konkret?
Det nye lovkrav gælder for alle brancher - også for byggebranchen. EG Construction kan hjælpe med registrering, der lever op til kravene.


Vælg en smidig løsning

Hvis I vælger en digital løsning, har det visse fordele, blandt andet at I nemt kan fakturere timerne. I EG Construction har vi gennem de sidste 25 år udviklet tidsregistrering til byggebranchen, og vi rådgiver gerne om en smidig løsning, der passer til jeres virksomhed.

Se EG Construction Site Time, som kan tilpasses jeres behov og standarder.

EG Construction Site har integration til EG Lønservice og vores regnskabssystemer, hvilket gør det enkelt at fakturere timerne.


Det giver flere fordele:

  • Et godt overblik over hver medarbejders daglige arbejdstid, som det kræves
  • Slut med timesedler - meget kan klares via en app på telefonen
  • Præcise digitale registreringer minimerer fejl
  • Integration mellem lønsystem og tidsregistrering sparer tid


Tid til at gøre det mere effektivt?

Hvis I ikke allerede har et tidsregistreringssystem, har I en mulighed for at effektivisere en arbejdsgang og samtidig leve op til de nye krav.

Det er vigtigt at vælge et system, der er tilrettet virksomhedens lønarter, opgaver og arbejdsprocesser.


Skal sikre medarbejdernes rettigheder

Arbejdsgiverne har fremover ansvar for at sørge for, at ansattes daglige arbejdstid bliver registreret. Man skal også kunne dokumentere, at de ansatte bliver betalt for alle arbejdstimer, og at arbejdstiden stemmer overens med direktiverne. Dermed også at sikre medarbejderrettigheder.


Få mere at vide

Vi tager gerne et uforpligtende møde med jer for at se, om vi kan tilbyde en stærk teknisk løsning, der matcher de nye lovkrav.

Styr tidsregistreringen med EG Construction Site