EG - Zeroni
02. april 2024

EG afslutter opkøbet af finske Zeroni

København, den 2. april 2024 – EG offentliggør i dag købet af det finske softwareselskab Zeroni.


Da de afsluttende betingelser er opfyldt, herunder myndighedsgodkendelse, er opkøbet endeligt gennemført den 27. marts 2024.

"Zeronis og EG Constructions produktporteføljer komplementerer hinanden godt - og vil give os muligheden for at tilbyde kunderne endnu flere fordele ved at digitalisere styringen af arbejdskraft og frigive ressourcer til vigtige opgaver", siger Aleksander Bjaaland, Senior Vice President i EG Construction.

"Zeroni passer perfekt til den byggesoftware, vi tilbyder i Finland, og jeg ser frem til også at kunne tilbyde vores kunder i Danmark, Sverige og Norge endnu mere specialiseret software, der sparer dem tid og understøtter sikkerheden på byggepladsen".

"Jeg er meget tilfreds med, at myndighederne har godkendt handlen, og nu glæder vi os til at starte samarbejdet med vores nye kolleger".
 

Om Zeroni

Zeroni er specialiseret i udvikling af digital arbejdskraft- og kontraktstyring til bygge- og industrivirksomheder i Finland. Den cloudbaserede software understøtter samtidig en bedre sikkerhedskultur i byggeriet og industrien. Virksomheden blev etableret i 1991, beskæftiger 21 medarbejdere og har hovedkontor i Espoo i Finland.

Læs mere om Zeroni her

Om EG

Vi udvikler fremtidens vertikale software, der påvirker kunderne og samfundet på en bæredygtig måde. EG beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere primært i Norden, og i 2022 omsatte koncernen for 2,1 mia. kr.

Læs mere om EG her
 

Mere information

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736