El og teknik messen 2024
19. april 2024

Nu over 1.500 tilfredse brugere af EG Kalkia

Det skal være nemt, og det skal helst gå stærkt, når man regner tilbud. Kom og få gode råd hos EG på El & Teknik-messen 2024.


Når du regner tilbud - ja, så skal det være et program, der både er nemt at bruge og samtidig ét, du kan være sikker på giver dig pålidelige, præcise beregninger på el-entrepriserne.

Tid er penge. Derfor kan det rigtige valg af kalkulationsprogram være afgørende for effektiviteten og succesen i din virksomhed.

Kender du EG Kalkia?

Bruges til omkring 70 procent af danske el-entrepriser

EG Kalkia er hurtigt og pålideligt, og giver dig mulighed for at undgå dyre fejl. Både installatører, rådgivere og bygherrer bruger kalkulationværktøjet, der bliver brugt i beregningen af omkring 70 procent af danske el-entrepriser og af mere end 1500 tilfredse brugere.

Et af de firmaer, der med succes bruger EG Kalkia er El-Team Vest i Horsens.

 

Udover at vi kan bruge EG Kalkia til komplette beregninger, kan det også give os udtræk, der skaber overblik over de fulde entrepriser Lars Larsen, beregner, El-Team Vest A/S

 

"Når et byggeri er gået i gang, bruger vi programmet til at følge med i timeforbruget. Vi kan lynhurtigt se kostpriser, bruttopriser mv. Og det er simpelt at bruge", siger Lars Larsen, beregner hos El-Team Vest.

Prøv et program

Mød os på El & Teknik 2024 - årets mest spændende begivenhed inden for el- og teknikbranchen. Det er den 14.-16. maj. Hør, hvordan du vælger et kalkulationsværktøj, der passer til de behov, som I har i jeres virksomhed.

Vi har også EG CalWin Dynamic, som er et andet populært program til kalkulation og tilbud. Kom og hør mere og få en demo.

Du kan prøve EG Kalkia gratis i 30 dage, uforpligtende.