EG Construction Site

EG Construction Site - Alt-i-én software til byggebranchen

 • En samlet it-løsning
  Få projektstyring, tidsregistrering og kvalitetssikring i ét system med EG Construction Site.
 • Nem tilpasning og integrationer
  Tilpas systemet med relevante moduler og integrer problemfrit med Microsoft 365 og EG SmartKalk.
 • Mobilt og brugervenligt
  Oplev større effektivitet og brug EG Construction Site på både PC og mobil 
 • +30.000 brugere
  EG Construction Site, også kendt som "Holte Portalen", er Norges mest brugte løsning med 30.000 daglige brugere.

Læs mere her på siden

EG Construction Site - it til byggeriet

EG-Construction-Site-Main-site.gif

Moduler

EG Construction Site repræsenterer en ny og intelligent måde at arbejde på. Du får du ikke blot ét nyt værktøj, men en omfattende løsning, der forvandler din måde at arbejde på. Og du bestemmer selv, hvad den skal indeholde.

Tids- og materialeregistrering

Time (grundmodul)

Time (grundmodul)

Med EG Construction Site Time får dine medarbejdere en smart og brugervenlig app til deres mobiler, hvor de indtaster timer, omkostninger og materialer på specifikke projekter.

Derefter kan projektledere og administratorer bekræfte og godkende registreringerne, før de overføres til løn.

Den smarte og meget roste app i EG Construction Site holder ikke kun styr på tiden. Den samler alle relevante moduler og giver medarbejderne et komplet overblik. Fra akkordregistrering til nøjagtige tidsregistreringer - alt er digitalt og let tilgængeligt

Læs mere om EG Construction Site Time

Tjeklister og inspektioner

Nem digital kvalitetssikring

Nem digital kvalitetssikring

Modulet kvalitetssikring er din nøgle til effektiv digital kvalitetssikring af alle projekter. Uanset om du arbejder på store eller små byggeprojekter, får du fuld kontrol over korrekt dokumentation for udført arbejde. Så behøver du ikke tænke mere på det.

Vi ved, at gode arbejdsmetoder signalerer, at I tager kvalitetssikring alvorligt. EG Construction Site KS er med til at gøre din hverdag lettere og dine projekter bedre.

Læs mere om EG Construction Site Kvalitet

Dokumentation

Dokumenter til medarbejdere

Dokumenter til medarbejdere

I EG Construction Site håndteres individuelle projekter gennem dokumentmodulet. Du opretter mapper i en struktureret mappestruktur til forskellige sager. Dette sikrer, at administratorer og projektledere gemmer informationerne ensartet for optimal sikkerhed og organisering.

Læs mere om EG Construction Site Dokumenthåndtering

 

ressourceoversigt

Ressourceplanlægning

Ressourceplanlægning

Opgavestyringen, der gør dit liv lidt lettere!

Med ressourceplanlægning i EG Construction Site får du en nem, men alsidig løsning til planlægning af byggeprojekter og små serviceopgaver. Med smart intervalplanlægning kan projekter nemt opdeles i specifikke opgaver, hvilket skaber effektivitet og struktur.

Læs mere om EG Construction Site opgavestyring her

Bil

Kørebog og GPS

Kørebog og GPS

Kørebog giver dig adgang til at have kontrol over alle de ture, der foretages i firmabiler – eller at medarbejder i privatbil oplyser turen som arbejdskørsel. Derved er der mulighed for at bruge kørebog i både privat- og arbejdsbiler.

Kørebogen giver overblik over hvor dine biler befinder sig, hvornår der køres i bilerne, hvem der kører, og hvornår der skal foretages periodisk syn og service.

Ture kan kobles til et projekt, hvorfor det så er muligt at få omkostninger registreret pr. kørt km. pr. bil.

Læs mere om EG Construction Site Kørebog

leder og personale

Personalestyring

Personalestyring

Brug modulet personalestyring fra EG Constuction Site til at skabe en mere organiseret, effektiv og ansvarlig arbejdsplads. Så kan du spare tid, reducere forvirring og styrke nødberedskabet.

Gem al data vedrørende dine ansatte ét sted og få mulighed for at dele oplysninger med en medarbejder - samtidigt med, at I overholder GDPR.

Læs mere om Personalestyring til EG Construction Site

Integrationer

Byg din løsning sammen med de integrationer, I bruger.

Lønservice

EG Lønservice

Lommeregner

EG SmartKalk

grafer

EG Xena

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft 365

For at gøre din arbejdsdag endnu mere problemfri tilbyder EG Construction Site blandt andet integration med Microsoft 365. Integrationen med Microsoft 365 giver mulighed for problemfrit samarbejde på tværs af hele virksomheden.

Ved at koble EG Construction Site med Micorsoft 365 får du adgang til værktøjer som Outlook, SharePoint, Teams og OneDrive. Dette skaber en central platform, hvor teamet kan dele og samarbejde om dokumenter, projekter og opgaver uden besvær. Integrationen mellem EG Construction Site og Micorsoft 365 er ikke kun brugervenlig, men også sikker og skalerbar.

Ovenstående sikrer, at din virksomhed kan vokse uden at bekymre sig om teknologiske begrænsninger og samtidig opretholde et højt sikkerhedsniveau for dine data.

 

Mailelement

administration

EG Visual Administration

EG Visual Administration

EG Visual Administration er et gennemprøvet regnskabs- og sagsstyringsprogram. Mange danske håndværksvirksomheder har gennem tiden været meget glade for EG Visual Administration, der har hjulpet med at digitialisere hverdagens opgaver og processer.

Hos EG Construction holder vi stadig EG Visual Administration opdateret – og har på det seneste tilføjet integration til EG Construction Site til tidsregistrering, ressourceplanlægning og kvalitetssikring.

Nyheder

 • Smid tidsrøveren på porten – Lad EG Construction hjælpe med ny lov om tidsregistrering

  Som mester og arbejdsgiver i byggeriet skal du sikre adgang til, at dine ansatte fra 1. juli 2024 kan registrere deres arbejdstid. Men hvordan griber du det an? Det kan du høre på et nyt webinar.

 • Ny lov om tidsregistrering: Sådan kan EG Construction hjælpe dig

  En ny lov kræver, at du som arbejdsgiver skal indføre et tidsregistreringssystem, hvor de ansatte kan registrere deres arbejdstimer.

 • Det er lige om lidt: Fra juli skal du tidsregistrere og bogføre digitalt

  Fra 1. juli 2024 skal du og dine ansatte registrere den daglige arbejdstid. Men ikke nok med det. Digital bogføring bliver også et krav. Er din virksomhed klar til begge dele?

 • Ny lov er nu vedtaget: Alle skal tidsregistrere

  Er du bekendt med den nye lov om digital tidsregistrering, som er på vej til at blive vedtaget? EG Construction kan hjælpe med registrering, der allerede lever op til kravene.

 • EG-nyhed på malernes Nyborg Stævne 2024

  EG maler igen med den brede pensel på Danske Malermestres Nyborg Stævne sidst i januar. I år med en nyhed: EG Sigma er udvidet specielt til malerfaget.

 • Over 300 byggefolk på årets EG Construction Days

  Byggebranchen skal vænne sig til flere og flere dokumentationskrav. Det stod klart efter eksperternes indlæg på EG Construction Days '23. Den gode nyhed er, at mange af udfordringerne kan tackles digitalt.

 • Så mødes byggefolket igen til EG Construction Days '23

  Kan du lave en klimaberegning på dit byggeprojekt? Hvad kan vi bruge kunstig intelligens til i fremtidens byggeri? Kom til EG Construction Days '23 i Odense, Aarhus eller Ballerup.

 • EG Construction Days kommer igen

  EG Construction Days i 2022 var en kæmpe succes, derfor skal vi selvfølgelig mødes igen i år. Det bliver fra den 20. november, hvor vi igen mødes i branchen om de nyeste muligheder og krav inden for IT og byggeri.

 • Det er nu: EG Construction Days '22 i Aarhus og Glostrup

  EG Construction Days er et helt nyt tiltag fra EG. Det er gratis at deltage. Byggedagene er for alle fag; tømrer, murer, maler samt el & vvs.

 • Nyhed: EG Construction Days '22

  Den nyeste software til byggebranchen, trends, inspiration og netværk: Kom til EG's event for alle parter i byggeriet. Gratis deltagelse i Glostrup og Aarhus.

 • Ny kvalitetssikring til byggeprojekter fra EG Construction

  EG CS:Kvalitet er en nyt mobilt værktøj til kvalitetsstyring af projekter. Et komplet værktøj med tjeklister, drag and drop og automatisk fejlkontrol, som man kan tilpasse sit eget fag. En nyhed til den danske byggebranche.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Vi hjælper byggeriet med at optimere deres forretning med software, der bygger på praktisk erfaring og den nyeste digitale viden.

Ring til os på +45 7260 2600 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Key Account Manager

John Carlsen

Tlf:  +45 7260 1633

Sales Process Lead

Nikki Hansen

Tlf:  +45 2222 3665

Account Manager

Jonas Mantos

Tlf:  +45 2486 0201