Ny kvalitetssikring til byggeprojekter fra EG Construction
16. marts 2022

Ny kvalitetssikring til byggeprojekter fra EG Construction

EG CS:Kvalitet er en nyt mobilt værktøj til kvalitetsstyring af projekter. Et komplet værktøj med tjeklister, drag and drop og automatisk fejlkontrol, som man kan tilpasse sit eget fag. En nyhed til den danske byggebranche.

Det nye kvalitetssikringsværktøj fra EG er velegnet til både store og små projekter. EG CS:Kvalitet fungerer online og på apps, hvilket gør det nemt at registrere i hverdagen.


Hjælper til en bedre bundlinje

Med en række 'underværktøjer' sikrer EG CS:Kvalitet, at kvalitetsarbejdet er effektivt, udført korrekt og opfylder branchens krav. Al dokumentation ligger online, og de indbyggede tjeklister og auto-fejlkontrol gør det nemmere at opdage og minimere fejl. I sidste ende betyder det en bedre bundlinje.


Effektivt med underværktøjer

Værktøjet fungerer online og på apps. EG CS:Kvalitet har en række 'underværktøjer' og er effektiv kvalitetssikring helt uden papir. Der er blandt andet indbygget tjeklister, drag and drop og automatisk fejlkontrol.


Nyt i Danmark og del af noget større

Kvalitetssikringen er ny i Danmark, men allerede gennemprøvet i Norge. EG CS:Kvalitet er en del af en større digital portal, EG Construction Site, som samler flere værktøjer, blandt andet også til tidsregistrering. De to første moduler, der nu er klar til den danske byggebranche, er netop EG CS:Kvalitet og EG CS:Time til tidsregistrering.

EG Construction Site er kendt som HoltePortalen i Norge, hvor 10.000 inden for byggebranchen bruger portalen i dag.