EG på Nyborg Stævnet 2024
08. januar 2024

EG-nyhed på malernes Nyborg Stævne 2024

EG maler igen med den brede pensel på Danske Malermestres Nyborg Stævne sidst i januar. I år med en nyhed: EG Sigma er udvidet specielt til malerfaget.

EG præsenterer også i år en hel stribe digitale værktøjer, som understøtter malernes forretning. Det sker på Nyborg Stævnet, der er det vigtigste faglige træf i malernes brancheorganisation.

Nyhed: EG Sigma til malere

Det populære beregningsprogram EG Sigma til kalkulation af byggeprojekter er nu også kommet med en udvidelse til malerfaget. Med den nye udvidelse kan man beregne malerarbejde efter priskuranten i EG Sigma og samtidig få glæde af programmets mange andre funktioner. Fx kan malerne nu gøre brug af EG Sigmas LCA/CO2-beregning og derved leve op til de nye krav om dokumentation af bæredygtighed i byggeriet.

 

EG Sigma er super brugervenligt og en ny mulighed til alle malere Jesper Bugge Themsen, Product Owner, EG Construction

 

"Udover EG Sigma kan malerne naturligvis stadig bruge EG MalerKalk-programmet til beregning af tilbud. Der er frit valg; med EG Sigma er der blot kommet en ny mulighed på hylden. Og det er super brugervenligt", fortæller Jesper Bugge Themsen, Product Owner i EG Construction.

Du kan møde Jesper på Nyborg Stævnet.

Hør også om:

• EG Construction Site, komplet it-løsning med kvalitetssikring, timeregistrering med mere
EG Lønservice, førende lønsystem til håndværkere med overenskomster. Klarer lønkørsler med korrekt løn til tiden
EG Xena, nem økonomistyring med bogføring online
EG MalerKalk, beregnerværktøjet specielt til malere med priskuranter, DB-overblik, ressourcestyring og materialelister

Alle programmerne integrerer med EG MalerKalk, og gør det enkelt at styre både økonomi og sager i hverdagen.

EG Xena er nu godkendt af Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen har officielt godkendt EG Xena som et digitalt bogføringssystem, der lever op til kravene i bogføringsloven. Dermed kan du som virksomhed med EG Xena være sikker på, at du overholder de mange krav, der er i loven, fx om digital bogføring, forsvarlig opbevaring af bilag og bankafstemning.


Her kan du få en snak med os

Mød EG-konsulenterne på stævnet. Vi er klar til at vise både det nye EG Sigma til malere og give fif til, hvordan du kan optimere driften i firmaet. Du kan sammensætte de digitale værktøjer, så de passer til din virksomhed.

Nyborg Stævnet afholdes på hotel Nyborg Strand den 25.-26. januar.

Se mere om EG Sigma