Så mødes byggefolket igen til EG Construction Days '23
30. oktober 2023

Så mødes byggefolket igen til EG Construction Days '23

Kan du lave en klimaberegning på dit byggeprojekt? Hvad kan vi bruge kunstig intelligens til i fremtidens byggeri? Kom til EG Construction Days '23 og bliv inspireret. I år kan du deltage i enten Odense, Aarhus eller Ballerup.


Det blev en kæmpe succes, da EG sidste år arrangerede en ny it-messe for byggeriet, EG Construction Days, for alle parter i byggebranchen. Derfor mødes byggefolket igen til EG Construction Days '23 om de nyeste muligheder og krav inden for it og byggeri - og bliver klogere på, hvordan innovative digitale løsninger kan tackle mange udfordringer, også når det gælder bæredygtighed.

Denne gang udvider EG arrangementet og afholder det tre steder i landet: 20. november i Odense, 22. november i Aarhus og 29. november i Ballerup. Det er gratis at deltage.

Gratis tilmelding her

 

Klima klima klima ...

Med nye krav til klimaberegninger i byggeriet, står bæredygtighed højt på agendaen. EG har samlet førende eksperter i et program med mange vidt forskellige faglige indlæg.

 

Hvem sidder med klimaregningen i forhold til de nye regler? Karina Dolmer Andersen, Focus Advokater på EG Construction Days '23

 

Stærkt program

Hør, hvordan Jesper Salling Nielsen, chef for Træsektionen i Dansk Industri ser på fremtiden og den enkelte virksomheds rolle i den grønne omstilling. Eller få svaret, når Focus Advokater i forhold til de nye regler spørger: Hvem sidder med klimaregningen? Begge dele er i Odense og Ballerup.

Hør også professor Christian Koch fra Syddansk Universitet tale om, hvordan de nye krav påvirker branchen: Bliver det dyrere at bygge?
Kunstig intelligens i fremtidens byggeri, nyheder i Molio Prisdata 2024, smarte digitale værktøjer og den nye bogføringslov er andre indlæg i det omfattende program.

Byggedagene er for alle fag: Tømrer, murer, maler samt el & VVS-fagfolk. EG er vært med morgenmad og frokost.


Nyhed: EG Sigma nu også til malere

Dagen vil være en blanding af præsentationer, løsninger, netværk og stande, hvor du kan diskutere digitale muligheder til din virksomhed, uanset om du er en lille håndværksvirksomhed eller en stor entreprenør.
Helt nyt er, at EG Sigma, kalkulationsprogrammet der kan CO2-beregne, nu også er udviklet til malerfaget.


Skal du med?

Hør mere om EG Sigma og andre programmer som EG MalerKalk, EG Kalkia, EG Construction Site, EG SmartKalk, EG CalWin Dynamic, EG AjourInspect & QA, EG Xena og mange flere.

Massiv investering i byggesoftware

EG har de seneste år investeret markant i software til byggeriet i hele Norden. Software, der gør branchen mere effektiv og reducerer det miljømæssige aftryk. Byggeområdet er et af EG's største forretningsområder med brancheløsninger fra blandt andet Sigma, CalWin og Ajour System, som alle er en del af EG i dag.