EG Construction Days 2023

EG Construction Days i 2022 var en kæmpe succes, derfor skal vi selvfølgelig mødes igen i år. Det bliver den 20. november, hvor vi igen mødes i branchen om de nyeste muligheder og krav inden for IT og byggeri.

Deltag i EG's event Construction Days og bliv opdateret på de nyeste it-værktøjer! EG Construction Days er en god blanding af løsninger, stande med vores dygtige konsulenter, faglige oplæg og ny viden. Det er gratis at deltage.​​​

Tilmeld dig her

EG Construction Days

Vi arrangerer byggeriets IT-messe, Construction Days 2023, både i Odense, Aarhus og Ballerup. Det bliver fra den 20. november, hvor vi igen mødes i branchen om de nyeste muligheder og krav inden for IT og byggeri:

20. november i Odense
22. november i Aarhus
29. november i Ballerup

Hvilke løsninger er bedst for dig og din virksomhed, så hverdagen bliver nemmere og mindre stresset?

Det kan du få svar på.

Vi vil have fokus på at gøre jer klogere med en række spændende præsentationer. Kom også og snak med specialister om vores løsninger, som kan håndtere langt de fleste af de udfordringer, I står over for.

EG Construction Days er for alle fag: tømrer, murer, maler samt el & vvs.

Tilmeld dig helt gratis og uforpligtende nu - og sæt dagen i kalenderen, så du ikke går glip af en dag, der kan gøre en stor forskel for dig og din forretning.

EG Construction Days 2023 er en unik mulighed for at samle førende eksperter, praktikere og interessenter inden for byggebranchen. Vi vil udforske de nyeste trends, diskutere fremtidige udfordringer og dele indsigt i innovative løsninger inden for byggebranchen.

Dagen vil være en blanding af præsentationer, løsninger, netværk og stande, hvor du kan diskutere digitale muligheder til din virksomhed, uanset om du er en lille håndværksvirksomhed eller en stor entreprenør.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til EG Construction Days 2023 og til at dele en inspirerende oplevelse med dig.

Program-Con-Days2023.png

Datoer

Ballerup

Æv ...

<p>Der er desv&aelig;rre sket en fejl, men pr&oslash;v venligst igen senere.</p> <p>Nogle kunder oplever periodiske fejl i Internet Explorer. Anvend gerne en anden browsertype, fx Chrome, Edge eller Firefox &ndash; hvis du har mulighed for det.</p> <p>Kontakt <a title="event@eg.dk" href="mailto:event@eg.dk">event@eg.dk</a>, hvis du f&aring;r beskeden flere gange.</p>

Tak for din tilmelding

<p>Vi har registreret din tilmelding og sender dig en bekræftelse på e-mail inden for 15 minutter. I mailen finder du al information for at deltage i arrangementet.</p> <p>Tip en kollega om arrangementet: <a href="mailto:?subject=Du vil måske finde dette arrangement interessant&amp;body=Du er blevet tippet om dette arrangement https://eg.dk/kurser-og-arrangementer/arrangementer/eg-construction-days-2023/">Del med venner</a>&nbsp;</p>

Dato & tidspunkt

Information

Maks. antal deltagere: 120
Kr. 0,-

Lokation

World Trade Center Ballerup, Borupvang 3, 2750 Ballerup

* felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vær opmærksom på, at du ved deltagelse i EG Construction Days samtidig accepterer at tilmelde dig EG Constructions nyhedsmail. Med tilmeldingen vil vi sende relevant information op til arrangementet, samt tips og gode råd om EG Constructions løsninger. Læs betingelserne nedenfor **

Dine oplysninger:

Vælg ét indlæg pr. session

Kl. 09.30-10.00 - vælg ét indlæg: *
Kl. 11.15-11.45 - vælg ét indlæg: *
Kl. 12.15-12.45 - vælg ét indlæg: *
Kl. 14.00-14.30 - vælg ét indlæg: *
Kl. 14.45-15.15 - vælg ét indlæg: *
Kl. 15.30-16.00 - vælg ét indlæg: *

** Med tilmeldingen til vores nyhedsbrev, tilmelder du dig relevant markedsføring fra EG A/S. Dette betyder, at EG A/S og EG A/S' associerede selskaber kan sende dig e-mails med nyheder, produkter, konkurrencer og events om teknologi og digitale løsninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykket direkte fra vores e-mails. Se mere information her.