Tidsregistrering og digital bogføring
12. marts 2024

Det er lige om lidt: Fra juli skal du tidsregistrere og bogføre digitalt

Fra 1. juli 2024 skal du og dine ansatte registrere den daglige arbejdstid. Men ikke nok med det. Digital bogføring bliver også et krav. Er din virksomhed klar til begge dele?

Allerede fra sommer skal du som virksomhed kunne dokumentere, at medarbejderne registrerer, hvor mange timer, de arbejder om dagen. Samtidig bliver digital bogføring et krav for de fleste virksomheder.

EG Construction kan hjælpe med at gøre det nemt i hverdagen med begge dele.

Tidsregistrering: Arbejdstimerne skal ifølge den nye lov om tidsregistrering ske i et GDPR-sikret system, der er 'objektivt, pålideligt og tilgængeligt'.

Digital bogføring: Nyt er, at du skal bogføre digitalt i et system, der er godkendt af Erhvervsstyrelsen.

1. juli skal virksomheder 'med pligt til at indsende årsrapport og som bruger et standard bogføringssystem bogføre digitalt' ifølge Erhvervsstyrelsen.

Men gør det ikke sværere end det er!

EG har flere systemer, der gør det nemt at leve op til kravene - både med timeregistrering og bogføringsloven. Brug fx en app og vælg et godkendt bogføringssystem.


Slå flere fluer med ét smæk

EG Construction Site Time og EG Xena er to af EG Constructions digitale værktøjer. Nemme og smarte løsninger i hverdagen, både til timeregistrering, sagsstyring og regnskab.

EG Construction Site Time har en app, hvor du kan registrere og dokumentere timerne uanset, hvor du er.

EG Xena er godkendt af Erhvervsstyrelsen som et digitalt standard bogføringssystem. EG Xena har derudover mange smarte features.

Kort sagt: Med EG's værktøjer kan du gemme det hele, styre dine projekter og få styr på regnskabet samtidig. Så er du sikker på at opfylde det, du skal fra 1. juli 2024.

Skal vi hjælpe?

Få vist, hvordan EG Xena og EG Construction Site Time fungerer, og hvad der passer bedst til din virksomhed. Vi hjælper gerne. Helt uforpligtende.