Tidsregistrering-EG Construction
25. juni 2024

Husk - Tidsregistrering gælder fra den 1. juli, mester

Det er nu: Som mester og arbejdsgiver i byggeriet skal du sikre arbejdstidsregistrering for dine ansatte fra den 1. juli. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre?


Vi hjælper gerne med løsningsforslag til, hvordan du kan håndtere arbejdstidsregistreringerne bedst og nemmest.

Gør det til en fordel

Med et brugervenligt digitalt værktøj fra EG kan du få styr på det. Måske kan det ovenikøbet være en fordel at gribe chancen for at optimere og spare tid i firmaet?

Hvis I ikke allerede har et tidsregistreringssystem: Overvej, om det ikke kunne være smart at slå flere fluer med ét smæk.

Det kan gøres enkelt

EG Construction Site Time er nemt at bruge i hverdagen. Her kan ansatte fx registrere timer direkte i en app. Det giver flere fordele:

  • Slut med timesedler.Det hele bliver gemt digitalt
  • Mere enkelt at lave løn - er integreret med EG Lønservice

Løsningen har også integrationer til EG SmartKalk og EG Xena. Det gør, at du har alt fra kalkulation og ordrestyring til timeregistrering og lønudbetaling lige ved hånden. En alt-i-én løsning.

Du kan også bruge EG Xena

EG Xena er netop en anden mulighed; et komplet bogføringssystem, som allerede har digital tidsregistrering indbygget. Her kan du bruge en app, der hedder EG Go, som du kan hente i vores appstore.


Formålet med loven

Formålet med loven om arbejdstidsregistrering er især at sikre, at reglerne om max. ugentlig arbejdstid bliver overholdt. Som arbejdsgiver har du frihed til selv at vælge en metode, der passer til virksomheden.

Kontakt os allerede i dag og få styr på tiden