EG Go – Smart tidsregistreringsapp til håndværkere

EG Go gør opgavestyring meget lettere. Med den brugervenlige app kan dine ansatte nemlig bruge deres smartphone til materiale- og timeregistrering.

  • Hurtig timeregistrering på smartphone eller tablet
  • Konstant overblik over opgavernes økonomi og fremdrift
  • Kun 55,- kr. pr. bruger pr. md.

Ring mig op, jeg vil gerne høre mere

EG Xena - Bygget til haandvaerkere - velkommen

Simpel og brugervenlig tidsregistrering til byggeriet

EG Go er en udvidelse til EG Xena, der gør det nemt at foretage materiale- og tidsregistrering på hver enkelt opgave. Appen er kendetegnet ved sin brugervenlighed og kan både bruges på mobil og tablet – det giver optimale muligheder for at registrere tids- og materialeforbrug, allerede inden de forlader kunden eller byggepladsen.

Læs mere om funktionerne i EG Go nedenfor.

EG One Go - Medarbejderportal

EG Go – din medarbejders værktøj

EG Go – din medarbejders værktøj

Med EG Go bliver opgavehåndtering, som tidligere var manuelle og besværlige, meget lettere at udføre. Med en mobil eller tablet tager det kun et øjeblik at tidsregistrere på en opgave. Løsningen gør det også nemt at påføre materialeforbrug, udfylde kvalitetssikringsskemaer, se og tilføje billeder, oprette nye aftalesedler og modtage kundens digitale accept af det, man er blevet enige om.

Dagsoverblik med it-løsningen til sagsstyring

Dagsoverblik

Dagsoverblik

Du kan give dine medarbejdere overblik over dagens opgaver, med hurtig adgang til tidsregistrering og egen ugeseddel. Så er det slut med papir arbejdssedler og krøllede, ulæselige ugesedler.

Effektiv opgavestyring med appen

Tids- og materialeregistrering

Tids- og materialeregistrering

Med vores tidsregistreringsapp er det nemmere end nogensinde at registrere forbrug, såsom arbejdstid og køretid for hver enkelt opgave. Fordelene er til at få øje på – også for håndværksmester og bogholder: Det minimerer papirarbejdet, gør registreringerne mere retvisende – og de økonomiske konsekvenser er synlige med det samme.

Effektiv opgavestyring med appen

Effektiv opgavestyring

Effektiv opgavestyring

Hvis dine medarbejdere skal lave flere forskellige opgaver på en dag, er det let at ændre status på en opgave, så du kan følge med i hvilken opgave der er igangværende, på hold eller afsluttet.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Vi hjælper byggeriet med at optimere deres forretning med software, der bygger på praktisk erfaring og den nyeste digitale viden.

Ring til os på +45 7260 2600 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Account Manager

Jonas Mantos

Tlf:  +45 2486 0201