EG Xena projekt- og ordrestyring til din håndværkervirksomhed

Hold budgettet, og tjen penge på alle dine projekter

  • Hold styr på dine sager fra start til slut
  • Tag hånd om løbske omkostninger i god tid
  • Læg alle dokumenter ét sted, og styrk samarbejdet.

EG Xena - Bygget til haandvaerkere - velkommen

EG Xena projekt- og ordrestyring

Jo bedre du styrer dine projekter, jo flere penge kan du tjene. Det handler om at løse opgaven korrekt med den rigtige mængde timer og materialer, så budget og tidsplaner overholdes. EG Xena kombinerer det bedste fra regnskabssystemet med et projektmodul, der er specielt udviklet til byggeprocesserne, og som gør det let for dig at samarbejde med kolleger om projekterne.

Læs mere om funktionerne i EG Xena projekt- og ordrestyring nedenfor.

Overblik

Overblik

Overblik

I projektmodulet finder du hurtigt nøgletal og status på virksomhedens projekter. Herunder også status på, om godkendelse af tidsforbrug og omkostninger er ført ajour, og om hver enkel ordre på projektet har overholdt sit budget m.m.

Projekt

Projekt

Projekt

Her får du fuldt overblik over samtlige projekter, ligesom du nemt kan tilføje ordrer og tilhørende opgaver, samt berige hvert projekt med fx stamdata, budget, kalkulationer og tilhørende dokumenter.

Statusoversigt

Status

Status

Fra projektkladden kan du se og godkende de registreringer, som du selv er ansvarlig for, fx materialeindkøb og tidsforbrug. Det samme kan de medarbejdere, du har valgt at give samme rettigheder til i EG Xena.

Omkostningsregistrering

Omkostningsregistrering

Omkostningsregistrering

Fra projektkladden kan du se og godkende de registreringer og bilagslinjer, som du selv er ansvarlig for, fx materialekøb. Det samme kan de medarbejdere, du har valgt at give rettighederne til det i EG Xena.

Ordre

Ordre

Ordre

Ordren er omdrejningspunktet for det stykke arbejde, som skal udføres. Du kan tilføje stamdata og dokumenter og frit tilføje de opgaver, som en eller flere forskellige medarbejdere skal udføre og færdigmelde, før ordren er klar til fakturering. En ordre kan gennemføres med eller uden tilknytning til et projekt. Dermed kan du enkelt håndterer både små og store opgaver, fra det samme udgangspunkt.

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Vi hjælper byggeriet med at optimere deres forretning med software, der bygger på praktisk erfaring og den nyeste digitale viden.

Ring til os på +45 7260 2600 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Account Manager

Jonas Mantos

Tlf:  +45 2486 0201