EG Construction Days 2022
21. november 2022

Det er nu: EG Construction Days '22 i Aarhus og Glostrup

Så er det i denne uge, vi skyder EG Construction Days 2022 i gang. Målet er at præsentere den nyeste viden om software til byggeriet, herunder hvordan du håndterer de nye 2023-krav om CO2-regnskab. Det sker den 22. november i Aarhus og 24. november i Glostrup.


- Der kommer nye krav til CO2-beregninger i byggeriet i øjeblikket. Det arbejder vi ret konkret ind i softwaren, siger Asmus Ditlev Larsen, Senior Manager i EG Construction.

- Der er rigtig mange muligheder for at accelerere forretningen digitalt, både for den mindre håndværkmester og den større entreprenørvirksomhed. Det kan du høre meget mere om på EG Construction Days.
 

Bliv inspireret

EG Construction Days 2022 byder på i alt 17 faglige oplæg med masser af inspiration for både SMV' ere og større byggefirmaer.

Besøg også standene med EG's brancheløsninger og få en snak med os om fx

  • Kalkulation og tilbud
  • Økonomi og sagsstyring
  • Kvalitetsstyring og projektledelse
  • BIM og bæredygtighed

Her står eksperter i EG-programmer klar med fx MalerKalk, TraceTool, Kalkia, Construction Site, Sigma, SmartKalk, Dynamic, Ajour QA og Ajour Box.

EG Construction Days er et helt nyt tiltag fra EG. Det er gratis at deltage, og EG er vært med morgenmad og frokost. Byggedagene er for alle fag; tømrer, murer, maler samt el & vvs.

Se mere om EG Construction Days '22