EG Construction Days

Kom til EG Construction Days 2022 i Aarhus og Glostrup.
En dag fyldt med inspiration, ny viden og mulighed for at netværke.
Vi har samlet alle de smarte løsninger og den bedste branchespecifikke software ét sted.

Find dagens program længere nede på siden.

EG Construction Days

Vores mål med EG Construction Days er at give dig den nyeste viden og fortælle om spændende trends inden for it og software til byggeriet. Du sammensætter selv dagens program blandt en række af korte og præcise oplæg.

Om formiddagen kan du fx høre om den nye bogføringslov og om kalkulation, hvor bæredygtighedsberegninger nu er integreret. Om eftermiddagen er der fokus fremtidssikker kalkulation til hoved- og totalentreprenører og rådgivere - samt hvordan I får lynhurtige LCA-kalkulationer.

I løbet af dagen er der også mulighed for at få en snak med vores fagspecialister, som udvikler løsningerne. Besøg standene og få inspiration og rådgivning - især til de bæredygtige udfordringer, som byggeriet står overfor.

Vidste du?
Inden for de seneste år er EG Construction blevet suppleret med de bedste løsninger fra bla. CalWin, Sigma og Ajour. Kom og mød både de "nye" og "gamle" til EG Construction Days. 

 

EG Construction Days 2022 foregår på Sjælland og i Jylland. Vi byder på morgenmad fra kl. 08.00 - 09.00 samt frokost kl. 11.00 - 11.45.
 

Den 22. november i Aarhus

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Den 24. november i Glostrup

Glostrup Park Hotel
Hovedvejen 41
2600 Glostrup

Du er velkommen til at deltage, når det passer dig. Vi har opdelt vores præsentationer af løsningerne efter brancher og produktkategorier - så du selv kan vælge, hvad du helst vil høre om.