Over 300 byggefolk på årets EG Construction Days
04. december 2023

Over 300 byggefolk på årets EG Construction Days

Byggebranchen skal vænne sig til flere og flere dokumentationskrav. Det stod klart efter eksperternes indlæg på EG Construction Days '23. Den gode nyhed er, at mange af udfordringerne kan tackles digitalt.

Stor tak til alle de forskellige aktører fra byggebranchen, der gæstede EG Construction Days '23 - og ikke mindst til de 15 eksterne eksperter, der bidrog til gøre dagene givende og inspirerende med deres indlæg.
Over 300 byggefolk mødtes i alt i Aarhus, Odense og Ballerup til årets EG Construction Days, it-messen for byggebranchen.


Inspirerende samtaler

Programmet var fyldt med fagligt nyt. Dagen bød på en blanding af præsentationer, løsninger, netværk, stande og diskussioner om fremtidige udfordringer i byggeriet.

Der var mere end 20 indlæg; både EG's specialister og førende brancheeksperter udefra, blandt andre Jesper Salling Nielsen, chef for Træsektionen/DI, professor Christian Koch, SDU og Lone Frederiksen, CEO, Byggeriets Partner gav svaret på, hvordan mange af udfordringerne kan tackles digitalt med innovative løsninger.

Branchen står overfor et øget dokumentationskrav. Det står klart efter alle dagens oplæg. Derfor er det dejligt at kunne bidrage til at gøre den proces mere enkel Asmus Larsen, Senior Manager, EG Construction


Digitaliseringen buldrer afsted

Branchens digitale behov udvikler og ændrer sig. Flere og flere krav om dokumentation bliver indført i byggeprojekterne som et lovkrav. Det gælder også LCA-beregning, hvor byggematerialernes CO2-aftryk skal kunne dokumenteres.

Desuden skærpes regnskabsloven, mangelregistrering logges digitalt, så ingen bliver snydt. KS-materiale skal kunne trackes, projektmateriale føres i BIM-modeller - og meget mere.

"Branchen står overfor et øget dokumentationskrav. Det står klart - derfor er det dejligt som softwareleverandør at kunne bidrage til at gøre den proces mere enkel", siger Asmus Larsen, Senior Manager i EG Construction.


Ses vi i 2024?

Du kan ofte møde os, for EG Construction deltager på mange messer og konferencer: Building Green, BYGGERI-messen, Molio konferencen og VVS-messen er nogle af dem.
Forhåbentlig kan vi også mødes til EG Construction Days næste år.

Allerede den 25.-27. januar 2024 er EG Construction med på Malerstævnet i Nyborg, hvor vi præsenterer vores kalkulationsprogrammer specielt til malere - og naturligvis også nyheden: EG Sigma nu til malere. Det åbner nye muligheder for tilbudsberegning for malerfaget, blandt andet LCA/CO2-beregning.