Personalestyring

EG Construction Site - Alt-i-én software til byggebranchen

Brug modulet personalestyring fra EG Constuction Site til at skabe en mere organiseret, effektiv og ansvarlig arbejdsplads. Så kan du spare tid, reducere forvirring og styrke nødberedskabet.

Gem al data vedrørende dine ansatte ét sted og få mulighed for at dele oplysninger med en medarbejder - samtidigt med, at I overholder GDPR. 

 

Læs om fordelene ved Personalestyring

Personalestyring - EG Construction Site

EG-CS-personalestyring.gif

Fordele med Personalestyring

Modulet personalestyring i EG Construction Site hjælper med at skabe en mere organiseret, effektiv og ansvarlig arbejdsplads. Så kan I spare tid, reducere forvirring og styrke nødberedskabet.

Dokumentation

Organiseret dokumenthåndtering

Organiseret dokumenthåndtering

Ved at gemme ansættelseskontrakter, samtalereferater og andre relevante dokumenter i en mappestruktur i Personalestyring, sparer man tid. da dette gør det let at finde og få adgang til vigtige oplysninger og dokumenter.

Ydelser

Fleksibel medarbejderdatabehandling

Fleksibel medarbejderdatabehandling

Muligheden for at dele mapper med medarbejdere med relevant indhold fremmer samarbejde og informationsdeling. Dette er særligt nyttigt for at sikre, at relevante dokumenter og oplysninger når ud til de rette personer, hvilket fremmer gennemsigtighed i organisationen.

overfoersel af data

Effektivt delingsværktøj

Effektivt delingsværktøj

Muligheden for at dele mapper med medarbejdere med relevant indhold fremmer samarbejde og informationsdeling. Dette er særligt nyttigt for at sikre, at relevante dokumenter og oplysninger når ud til de rette personer, som fremmer gennemsigtighed i organisationen. 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Vi hjælper byggeriet med at optimere deres forretning med software, der bygger på praktisk erfaring og den nyeste digitale viden.

Ring til os på +45 7260 2600 og få svar på dine spørgsmål, før du beslutter dig.

Senior Key Account Manager

John Carlsen

Tlf:  +45 7260 1633

Sales Process Lead

Nikki Hansen

Tlf:  +45 2222 3665

Account Manager

Jonas Mantos

Tlf:  +45 2486 0201