EG Construction Days 2022
03. oktober 2022

Nyhed: EG Construction Days '22

Den nyeste software til byggebranchen, trends, inspiration og netværk: Kom til EG's nye event for alle parter i byggeriet, Construction Days 2022. Gratis for deltagerne, der kan tilmelde sig både i Glostrup og Aarhus.

EG Construction Days er et helt nyt tiltag fra EG. Målet er at præsentere den nyeste viden om software til byggeriet og inspirere til at drive en succesfuld forretning.

- Der er rigtig mange muligheder for at accelerere forretningen digitalt, både for den mindre håndværkmester og den større entreprenørvirksomhed, siger Asmus Ditlev Larsen, Senior Manager i EG Construction.

Det er gratis at deltage, og EG er vært med morgenmad og frokost. Man kan tilmelde sig den 22. november i Aarhus eller den 24. november i Glostrup.

Byggedagene er for alle fag; tømrer, murer, maler samt el & vvs.


Masser af faglig inspiration

EG Construction Days 2022 byder på i alt 12 faglige oplæg med masser af inspiration for både SMV'ere og større byggefirmaer.

Se også EG's brancheløsninger inden for

  • Kalkulation og tilbud
  • Økonomi og sagsstyring
  • Kvalitetsstyring og projektledelse
  • BIM og bæredygtighed


Nye 2023-krav om CO2-regnskab

- Der kommer nye krav til CO2-beregninger i byggeriet i øjeblikket. Det arbejder vi ret konkret ind i softwaren, siger Asmus Ditlev Larsen og fortsætter:

- EG Sigma og EG SmartKalk er gode eksempler på programmer, der nu kan beregne byggematerialernes CO2-belastning sammen med prisen, helt fra starten af et byggeri. Og nye tilhørende applikationer er lige på trapperne, så man fx kan lave lynhurtige LCA kalkulationer på materialers livscyklus.

Det er unikt, at entreprenører og andre nu får it-værkøjer, der kan udregne økonomien og klimaaftrykket fra en bygning på et LCA-grundlag.


Find dit program

På et standområde kan man få en faglig snak med eksperter i EG-programmer som MalerKalk, TraceTool, Kalkia, Construction Site, Sigma, SmartKalk, Dynamic, Ajour QA og Ajour Box.


Massiv investering i byggesoftware

EG har de seneste tre år investeret markant i software til byggeriet i hele Norden. Software, der gør branchen mere effektiv og reducerer det miljømæssige aftryk. Byggeområdet er et af EG's største forretningsområder, senest suppleret med brancheløsninger fra blandt andet CalWin, Sigma og Ajour System, som alle er en del af EG i dag.

Se mere om EG Construction Days '22