EG Xena 10 år
11. april 2024

EG Xena: 10 år i konstant udvikling

I år kan vores bogføringssystem EG Xena fejre 10-års fødselsdag. EG Xena er i dag en moderne online platform, der har gennemgået en imponerende udvikling.

Det startede som et simpelt gratisprogram og fik sin første betalende kunde i Danmark i 2014. Siden da har programmet forvandlet sig til det EG Xena, vi kender i dag: Et myndighedsgodkendt regnskabssystem, der kan samle alle virksomhedens projekter, ordrer og økonomi ét sted. Og der er endnu mere at fejre!


Blåstemplet af myndighederne

"Det var en stor milepæl for os at blive godkendt af myndighederne sidste år. Det er en blåstempling af vores arbejde og en vigtig tryghed for vores brugere, at de med EG Xena overholder kravene i den nye bogføringslov", fortæller Majbritt Peglau, der er Product Manager for EG Xena.


Samler alt ét sted online

En af de nye kunder hos EG Xena er Aarhus Murer og Tømrerforretning, som hylder de mange funktioner, der er i systemet.

Vi bruger EG Xena til det hele. Det er nemt at bruge og giver overblik over både sager og økonomi Eik Engmark, ejer, Aarhus Murer og Tømrerforretning, AAMTF


"Før arbejdede vi i tre forskellige systemer. Nu har vi samlet kvalitetssikring, dokumentation, drift og økonomi. Vi arbejder alle ét sted online. Det er meget nemmere i hverdagen", siger Eik Engmark, der ejer Aarhus Murer og Tømrerforretning.


Smarte integrationer

EG Xena bruges især i byggebranchen og giver alt fra mindre håndværksmestre til entreprenører overblik over økonomi, ordrer, tids- og materialeforbrug og fakturering.

EG Xena har integrationer til bank, SKAT - og andre EG-programmer, fx løn- og kalkulationssystemer, så du nemt kan genbruge data.

Få hele historien om EG Xena og Aarhus Murer og Tømrerforretning