EG completes the acquisition of Jydacom, TRYGG/2000 and Alystra
04. april 2022

EG gennemfører opkøbet af Ajour System A/S

København, 4. april 2022 - EG har gennemført overtagelsen af den danske softwarevirksomhed Ajour System A/S.

Ajour System er specialiseret i Software-as-a-Service til byggebranchen, herunder software til alle faser af byggeriet.

In English: EG completes the acquisition of Ajour System

Aftalen om at overtage Ajour System A/S blev underskrevet den 15. februar 2022, og transaktionen blev efter sædvanlige myndighedsgodkendelser afsluttet den 1. april 2022.

"Med opkøbet af Ajour System styrker vi vores evne til at gøre byggebrachen mere effektiv, i stand til at højne kvaliteten og reducere branchens miljømæssige aftryk, siger CEO Mikkel Bardram, EG:

"Samtidig øger vi EG's softwareportefølje til kalkulation, projektstyring, kvalitetssikring og BIM for både små, mellemstore og større bygge- og rådgivningsfirmaer. Nu ser vi frem til at arbejde sammen med vores nye kolleger og kunder".

Ajour System er EG's syvende opkøb af softwarevirksomheder inden for byggebranchen siden 2019 og er en del af EG's forretningsområde EG Construction, der servicerer byggeriet i de nordiske lande.

Siden midten af 2019 har EG investeret over 2 milliarder DKK i opkøb af nordiske branchesoftwareselskaber.
 

Yderligere information

Talsperson
Mikkel Bardram, CEO, EG Danmark A/S

Pressekontakt
Communication Manager Per Roholt, +45 2060 9736
 

Om EG Danmark A/S

EG er en markedsledende leverandør af branchesoftware til private og offentlige kunder i Norden. EG's Software-as-a-Service er udviklet af specialister med dyb brancheviden, der understøtter kundernes forretningskritiske og administrative processer. EG beskæftiger over 1.600 medarbejdere primært i Norden. Koncernens omsætning var 1,4 mia DKK i 2020.

Læs mere på eg.dk